راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب دوستان مثل اینکه هکرها Wii رو ول نمیکنن!!

wii_freeloader_214.jpg

Freeloader یه برنامه رسمی ـه که باعث میشه بدون استفاده از مادچیپ ؛ بازی از ریجن های دیگه رو اجرا کرد!

این برنامه قبلا تو GameCube هم استفاده میشده و الان به طور رسمی به قیمت 19.99$ فروخته میشه!! (فکر کنم بشه تو اینترنت پیداش کرد)
=====================================
بعدش این نوشته زیر یعنی رو Wii ما کار نمیکنه؟؟؟؟

فکر کنم بشه روی همه Wii ها اون روش قبلی رو امتحان کرد؛ مخصوصا اونهایی که فیرمور پایین تری دارن؛ ولی حیف که یه کم سخته! امیدوارم یه کم بتونن پیشرفت کنن واقعا عالی میشه....

یه آدرس نوشته توی فایل main.dol نمی دونم که بقیه بازی ها هم همین ساختار رو دارن و دقیقا همین آدرس رو باید عوض کرد، ولی به زودی مشخص می شه، همین هم خیلی پیشرفت خوبیه

من حدود 2 ماه پیش خیلی دنبالش بودم پیدا نکردم و فکر نکنم هم بتونی پیدا کنی (خیلی از مغازه دارا که اصلا نمیدونستن چی هست!)
با سلام ممنونم
این چیپ از بهترین modchip ها برای wii با قابلیت اپدیت و پشتیبانی خوب ولی نمیدونم چرا اینقدر کمیاب:(

خو من اون کار ها رو SMG انجام دادم ولی متاسفانه همون ارور 001 رو داد.FW دستگاهمم 3.1J هستش.فکر کنم فقط رو همون 3.2UC اجرا بشه:(
اما من که دستگاهم NTSC-J بود و فرمور 3.2 هم نداشت، توانستم با همین روش ماریو گالاکسی ریجن ژاپنی را اجرا کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or