راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظره من هم بايد بيخيال تعويض چيپ بشيم.بايد به انتظار نشست ديد از نظر نرم افزاری تا کجا پيشرفت ميکنند.کاش حداقل ميشد فهميد چيپمون چيه حالا شايد يه چيزه درست و حسابی بودش:دی

فیرمور 3.2 هم اومد، نصب کردم مشکلی پیش نیومد، disc channel رو آپدیت می کنه که اگه بازی ای نیاز به آپدیت داشت می نویسه اونجا که آپدیت می خواد، فکر کنم خبر خوبی برای بچه ها باشه

فیرمور 3.2 هم اومد، نصب کردم مشکلی پیش نیومد، disc channel رو آپدیت می کنه که اگه بازی ای نیاز به آپدیت داشت می نویسه اونجا که آپدیت می خواد، فکر کنم خبر خوبی برای بچه ها باشه
ای بابا چقدر آپدیت میاد...
اینکه خوشحال کننده نبود واسه من:دی . حالا چه بازی هایی این آپدیت رو دارند؟؟

ويرايش : دوستان يه سؤال فنی هم داشتم . من که FW دستگاهم 3.1J هستش اگر بازی اي بزارم که توش FW پایینتر UC باشه مشکلی ايجاد ميشه برای دستگاه؟؟؟

آخرین ویرایش:
ای بابا!!! تازه میخواستیم 3.1 رو بگیریم!!

واسه ریجن J فکر نکنم اومده باشه؛ به هر حال فرقی نمیکنه ما J ها هم باید به پای U/C بسوزیم!!

PS: شما WiiConnect24 رو فعال کردی؟!
ويرايش : دوستان يه سؤال فنی هم داشتم . من که FW دستگاهم 3.1J هستش اگر بازی اي بزارم که توش FW پایینتر UC باشه مشکلی ايجاد ميشه برای دستگاه؟؟؟

اگه بازی patch شده باشه ؛ نه! هیچ مشکلی پیش نمیاد؛ فعلا که 3.1 داری تا یه مدت راحتی... ;)

حالا اگه Patch نشده بگذارم چی چی میشه؟؟؟

من خودم تا حالا بازی Patch نشده نداشتم؛ ولی بعضی بازی ها اگه Patch نشده باشن و حتی فیرمور دستگاه هم بالاتر از فیرمور خود بازی باشه؛ یه ذره مشکل درست میکنن. مثلا همین Metroid. اگه پچ نشده باشه؛ channel های اضافی درست میکنه.

این WiiBrickBlocker هم درست کردن که همه بازی ها رو پچ کنیم دیگه...

اما خب مهمتر از این پچ و... ؛ فیرمور خود Wii ـه که بهتره بالاترین فیرمور باشه؛ مثل همین 3.1 که الان داری...

Major Wii scene breakthrough

یه خبر عالی
برنامه Trucha Signer تازه اومده واجازه میده که iso های wii رو تغییر بدیم
کارایی که فعلا میشه باهاش کرد که مهمترینش برای کسایی که تا حالا نتونستن ماریو گالکسی بازی کنن
Enable gore in manhunt 2
- Disable the drivecheck in Super Mario Galaxy
- Change the credits and increase characters speed in Mario Strikers
- Play Manhunt 2 in Italian or German
- Swap character's movesets in SSBB
- Boot SSBB without 15% trick or dual channels
- Boot SSBB on a single layer disc
برای دریافت فایلهای لازم و آموزش برید اینجا :
http://gbatemp.net/index.php?act=ST&f=108&t=76657&st=0#entry1005253
full story:
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=76630

احسان جان این که عالیه!!
یه چیز جالب دیگه اینکه انگار میشه بازی های VC رو هم اینطوری روی Wii بازی کرد!!
فقط توی همون لینکی که دادی گفته که نینتندو این باگی که باعث این کار میشه رو میتونه شناسایی کنه و تو آپدیت بعدی دیگه نشه از این استفاده کرد...
The author has also stated he is working on adding Virtual Console and Wii Channel support to the program. It would be within the realm of possibility that a way to run any VC game or Wii channel on your Wii would pop-up at some stage.

Custom firmwares, changing Wii regions, editing games to remove updates, copy VC games you haven't bought to your system from an SD card... It's just speculation for now. Stay tuned
.

:love:

حالا SMG رو امتحان کنیم دیگه ؟!!

هر وقت نینتی شناسایی کرد دوباره هکرا یه کار دیگه میکنن مگه psp نیست هرکاری سونی میکنه نمیتونه جلوی هکرا رو بگیره فعلا که کار میکنه
من این دوتا فایل رو (Keysearch & DesWaD ) نتونستم دانلود کنم isp ********** کرده کسی دانلود کرد بزاره اینجا
مشکلش فقط توی پیدا کردن key.bin چونکه پخش کردنش تو امریکا غیر قانونیه اونم تو گوگل بگردی پیدا میشه
حتما userfriendly میشه نگران نباش من که mario galaxy رو تمومشم کردم فعلا عجله ندارم برم دنبالش تا اینکه امکان region free کردن بازی ها به امکاناتش اضافه بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or