ای بابا چقدر آپدیت میاد...فیرمور 3.2 هم اومد، نصب کردم مشکلی پیش نیومد، disc channel رو آپدیت می کنه که اگه بازی ای نیاز به آپدیت داشت می نویسه اونجا که آپدیت می خواد، فکر کنم خبر خوبی برای بچه ها باشه
ای بابا!!! تازه میخواستیم 3.1 رو بگیریم!!فیرمور 3.2 هم اومد، نصب کردم مشکلی پیش نیومد، disc channel رو آپدیت می کنه که اگه بازی ای نیاز به آپدیت داشت می نویسه اونجا که آپدیت می خواد، فکر کنم خبر خوبی برای بچه ها باشه
ويرايش : دوستان يه سؤال فنی هم داشتم . من که FW دستگاهم 3.1J هستش اگر بازی اي بزارم که توش FW پایینتر UC باشه مشکلی ايجاد ميشه برای دستگاه؟؟؟
حالا اگه Patch نشده بگذارم چی چی میشه؟؟؟
فیرمور 3.2 هم اومد، نصب کردم مشکلی پیش نیومد، disc channel رو آپدیت می کنه که اگه بازی ای نیاز به آپدیت داشت می نویسه اونجا که آپدیت می خواد، فکر کنم خبر خوبی برای بچه ها باشه
The author has also stated he is working on adding Virtual Console and Wii Channel support to the program. It would be within the realm of possibility that a way to run any VC game or Wii channel on your Wii would pop-up at some stage.
.Custom firmwares, changing Wii regions, editing games to remove updates, copy VC games you haven't bought to your system from an SD card... It's just speculation for now. Stay tuned