راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر از پاسخ شما ، لطف بفرمائید و موضوع شماره های مثلا U3.0 را روشن بفرمائید که چه هستند و در کجای سیستم میشود به آن پی برد ؟ در ضمن چنانچه همانگونه که فرمودید میتوان گیمها را از اینترنت گرفت و بعد رایت نمود ، چرا گیمهای رایت شده موجود در بازار را وقتی در کامپیوتر قرار میدهیم قابا دیدن نیستند؟

با تشکر از پاسخ شما ، لطف بفرمائید و موضوع شماره های مثلا U3.0 را روشن بفرمائید که چه هستند و در کجای سیستم میشود به آن پی برد ؟ در ضمن چنانچه همانگونه که فرمودید میتوان گیمها را از اینترنت گرفت و بعد رایت نمود ، چرا گیمهای رایت شده موجود در بازار را وقتی در کامپیوتر قرار میدهیم قابا دیدن نیستند؟
منظور از 3.0U اين است که فيرم ور دستگاه 3.0 و ريجن آن UC هستش.اگر J بود که ريجن دستگاه NTSC J ميباشد.

برای ديدن FW هم به قسمت Setting برو بالای صفحه اون رو نوشته.

برای اينکه دستگاه Wii همچون گيم کيوب رو از آخر به اول ميخونه درست بر عکس دی وی دی های که ما داريم و از اول به آخر رايت ميشه در کامپيوتر محتواش ديده نمیشه

خو بالاخره اين SMG هم دانلودش تموم شد و ما با موفقيت اين Wii رو آپديت کرديم.

راهی برای تشخيص مودچيپ نيست؟؟دستگاه بازی SMG رو ميشناسه ولی وقتی ميزنم بره تو بازی يک نوشته اي مياد و همينجوری ميمونه.

به نظرتون ميشه با فايل های آپديت Wiikey فهميد که مودچيپ Wiikey هست يا نه؟؟منظورم اينه که سعی کنم آپديتش کنم .اينجوری مشکلی پيش نميآد اگه Wiikey نباشه؟؟

من امروز Metroid Prime 3 ریجن UC رو دانلود کردم و بدون پچ کردن رایت کردم اجرا شد و تونستم بازی کنم، فقط با اینکه 3.1U بودم بازم یه آپدیت کوچولو کرد که فکر کنم دستگاه های J رو خراب کنه. کسی اگه خواست بگه.
حالا خوبه اجرا شد! اون آپدیت کوچیک هم مثل اینکه برای دستگاه های J ؛ Weather Channel رو 2 بار میاره اگه patch نشده باشه و آپدیت بشه. فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد. شما گفتی با برنامه که دیدی آپدیت 3.0U داشته ؟! اینطوری فکر کنم 3.0J ها رو هم semi-brick میکنه!

حالا میگن یه Update trick هست که من هنوز پیداش نکردم ولی انگار از همین duplicate channel و semi-brick احتمالی جلوگیری میکنه...
پیداش کردم اینجا میگم...
خو بالاخره اين SMG هم دانلودش تموم شد و ما با موفقيت اين Wii رو آپديت کرديم.

راهی برای تشخيص مودچيپ نيست؟؟دستگاه بازی SMG رو ميشناسه ولی وقتی ميزنم بره تو بازی يک نوشته اي مياد و همينجوری ميمونه.

به نظرتون ميشه با فايل های آپديت Wiikey فهميد که مودچيپ Wiikey هست يا نه؟؟منظورم اينه که سعی کنم آپديتش کنم .اينجوری مشکلی پيش نميآد اگه Wiikey نباشه؟؟

خب الان با خیال راحت تر میتونی بازی کنی! خطر نصف شد!! :cheesygri

مادچیپ رو فقط باید با چشم دید تا فهمید چیه؛کنجکاوی هم نکن وگرنه مثل دستگاه prince خودمون خرابش میکنی!!

اون نوشته Error 001 هست که انگلیسی ش میشه: Unauthorized Software detected!

میخوای یه امتحان بکن ضرر نداره ؛ اگه Wiikey هم نباشه خب آپدیتش کار نمیکنه! مثل همه ما!

منم توی pirate bay خوندم که چه طوری می شه جلوی دو تا کانال رو گرفت، مثل اینکه باید دو تا رایت کنی، یکی پچ شده یکی نشده، بعد اول پ نشده رو بزاری وسط آپدیت برق دستگاه رو قطع کنی بعد اون یکی رو بزاری. حالا کسی نمی خوادش ؟ من به دات کام دادم بازی رو، اگه کسی دوست نداره به من بگه می تونه از دات کام بگیره.

EDIT

@ldghn:
برو اینجا همه چیش هست:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/597460

آخرین ویرایش:
منم توی pirate bay خوندم که چه طوری می شه جلوی دو تا کانال رو گرفت، مثل اینکه باید دو تا رایت کنی، یکی پچ شده یکی نشده، بعد اول پ نشده رو بزاری وسط آپدیت برق دستگاه رو قطع کنی بعد اون یکی رو بزاری. حالا کسی نمی خوادش ؟ من به دات کام دادم بازی رو، اگه کسی دوست نداره به من بگه می تونه از دات کام بگیره.

عجب راه خشنی داره! ;) صد رحمت به همون Duplicate Channel

brickنکنه ؛ 1000 تا کانال اضافی بیاره! مهم نیست! بعد این روش هم مثل اینکه یه مشکلاتی هم داره ؛ انگار Sonic & the Secret Rings بعد این کار دیگه اجرا نمیشه!!

دوستان مثل اینکه Metroid Prime 3 پچ شده ؛ روی فیرمور 3.1J بدون مشکل اجرا میشه!!

فیرمور 3.1 هم فعلا روی Wii fit هست!

آقا مهدی اگه اینجا رو میبنید ؛ لطفا اگه میشه Wii fit رو هم آماده کنید! فقط برای آپدیت به درد میخوره ؛چون بدون Balance Board نمیشه بازی کرد...

خو دوستان من در تلاش به دست يابی به بازی Wii Fit به يه بازی ديگه به اسم Family Ski برخوردم که به قول کسایی که استف زده بودند ازش دستگاه رو به 3.1J آپديت ميکنه.حالا من زدم دانلود بشه خبرش رو بهتون ميدم.

خو دوستان اين بازی Family Ski دانلود شد و اين Wii ما رو به فريم ور 3.1J آپديت کرد ولی خو بازی اجرا نشد يعنی همون ارور 001 رو داد . اين دستگاه که هيچی اجرا نميکنه!!!.معلومم نيست اين مودچيپ ما چيه ها؟؟؟

خو دوستان اين بازی Family Ski دانلود شد و اين Wii ما رو به فريم ور 3.1J آپديت کرد ولی خو بازی اجرا نشد يعنی همون ارور 001 رو داد . اين دستگاه که هيچی اجرا نميکنه!!!.معلومم نيست اين مودچيپ ما چيه ها؟؟؟
همه تقريبا اين مشكلو با wii دارن چون مدچيپهاي حاضر خيلي ضعيفن ولي من چند روزه پيش از دات كام تعدادي بازي خريدم كه همش اجرا شد تا قبلش من از 10 تا بازيهاي وست 3 تاشو اجرا ميكردم ولي همه ي بازيهايي كه از دات كام گرفتم اجرا شد‌ ، كيفيت dvd و سرعت رايت خيلي تاثير در اومدن بازي داره.

این خبر بدیه، تا حالا فقط بازی های نینتندو از این قفل استفاده می کرد، این بازی توسط Namco Bandai ساخته شده، اگه اینم از این قفل داره یعنی کمکم بقیه بازی ها هم از این قفل استفاده خواهند کرد، و این یعنی اینکه یا ما باید چیپ عوض کنیم که به نظر عملی نمی آد، یا دعا کنیم.
چیپ های ما اکثرا به غیر از چند تا از دوستای خوش شانسمون Wiican هست که من با سایت مرتبطش نامه نگاری کردن گفتن هیچ راه آپدیتی نداره و باید چیپ رو عوض کنیم. یه راه به نظر ارزون تر چیپ های yaosm هست که یکی از دوستان تاپیکشو زده، فعلا به من گفتن که صبر کنم تا ورژن جدیدش بیاد تا اونوقت یه فکری برای دستگاهم بکنن. کسی اگه راه دیگری بلده بگه تا همه ما دعاش کنیم. به نظرم اگه یکی از دوستان که واردتره این مسئولیت رو قبول کنه که چیپ ماهارو به yaosm تغییر بده خیلی فکر خوبیه و فکر کنم همه حاضر باشیم هزینشو پرداخت کنیم. البته باید همینجا بگم که دوستمون که اون تاپیک رو زده خیلی انسان دوست داشتنی ای هستن و تا حالا چندین بار جواب پیغام های منو دادن، جا داره ازشون تشکر کنم.

کلا با همون Wiikey 1.9g هم باز آمار وحشتناکی داریم! بازی های جدید دارن یه کم اذیت میکنن؛ من که دیگه دارم از این Wiikey ناامید میشم؛ بازم میگم اون روش نرم افزاری خیلی خیلی بهتر از مادچیپه ( اگه 100% اتفاق بیفته البته!)

این عوض کردن مادچیپ هم بهتره همگی بیخیال شیم. چون یا Wii رو داغون میکنیم یا دوباره همین مادچیپ های آشغال رو میدن میگن Original ـه.

کلا با همون Wiikey 1.9g هم باز آمار وحشتناکی داریم! بازی های جدید دارن یه کم اذیت میکنن؛ من که دیگه دارم از این Wiikey ناامید میشم؛ بازم میگم اون روش نرم افزاری خیلی خیلی بهتر از مادچیپه ( اگه 100% اتفاق بیفته البته!)

این عوض کردن مادچیپ هم بهتره همگی بیخیال شیم. چون یا Wii رو داغون میکنیم یا دوباره همین مادچیپ های آشغال رو میدن میگن Original ـه.
فکر کنم فعلا بهترین چیپ همین چیپ wiinja باشه(هم سایت پشتیبان داره و هم اپدایت برای از بین بردن ارور 001)کسی خبر نداره این چیپ تو تهران چند هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or