راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجور که خوندم صفحه سیاه مشکل ریجن است. راستی من با اینترنت آپدیت کردم به 3.1U و مشکلی هم نداشتم، چیپم کماکان نمی دونم چیه چون هنوز SMG رو دانلود نکردم ولی به احتمال زیاد باید از این WiiCan آشغالا باشه. بچه هایی که Wiiخور هستن بازی های خوب Wii رو که حتما باید بازی کنم معرفی کنم که تهیه کنم. خودم در به در دنبال paper mario می گردم که کسی نداشته تا حالا

دوستان من بازی MLB Power Pros رو از اينترنت دانلود کردم . کارای مربوط به Patch و اين حرف ها رو هم انجام دادم حالا که ميزارم , دستگاه بازی رو ميشناسه ولی وقتی ميزنم که بره تو بازی صفحه سياه ميشه و ديگه هيچی نمياد.به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ممکنه بخاطر پايين بودن فريم ور باشه؟؟

2000 تومان دی وی دی خام ترکوندم

یکی نیست این SMG رو به ما برسونه این بازی رو بگیره:دی؟؟
به احتمال زياد اين مشكل از مدچيپهاي ضعيفي هستش كه در حال حاضر در كنسولها به كار ميره چون منم اين مشكل رو با اكثر بازيها دارم و صفحه سياه ميشه و بازي نمياد!
مگه دات كام SMG رو نداشت؟! من يدونه دارم كه همون مشكل رو داره و اصلا بازي رو نميشناسه مي خواين بهتون بدم تا ببينيد براي شما كار ميكنه يا نه؟

به احتمال زياد اين مشكل از مدچيپهاي ضعيفي هستش كه در حال حاضر در كنسولها به كار ميره چون منم اين مشكل رو با اكثر بازيها دارم و صفحه سياه ميشه و بازي نمياد!
مگه دات كام SMG رو نداشت؟! من يدونه دارم كه همون مشكل رو داره و اصلا بازي رو نميشناسه مي خواين بهتون بدم تا ببينيد براي شما كار ميكنه يا نه؟
مشکل من اينه که تهران نيستم حال و حوصله بد قولی ها و دنگ و فنگ های اين شرکت ها رو هم ندارم.من اصلاً از زات ماريو بدم مياد SMG رو هم فقط برای آپديت ميخواستم.شما آپدیت کردی؟؟
راستی انگار SMG اورجينالش 80 تومان ميباشد

منم پریروز از وست Sims Castaway رو گرفتم ولی وقتی Start رو میزدم صفحه سیاه میشد و ارتباط Wiimote هم با کنسول قطع میشد (چچراغش خاموش میشد) دکمه ریست با Power هم کار نمیکرد و من مجبور شدم برق دستگاه رو بکشم !

مشکل من اينه که تهران نيستم حال و حوصله بد قولی ها و دنگ و فنگ های اين شرکت ها رو هم ندارم.من اصلاً از زات ماريو بدم مياد SMG رو هم فقط برای آپديت ميخواستم.شما آپدیت کردی؟؟
راستی انگار SMG اورجينالش 80 تومان ميباشد
نه با ماريو نتونستم آپديت كنم و مي خوام بدم بيرون كه برام آپديت كنن و هنوز هم از اون موقع فرصتشو پيدا نكردم.;) شما جايي رو ديد كه smg رو اورجينالشو بفروشن؟ اونور آب كه 50$ هستش.
منم پریروز از وست Sims Castaway رو گرفتم ولی وقتی Start رو میزدم صفحه سیاه میشد و ارتباط Wiimote هم با کنسول قطع میشد (چچراغش خاموش میشد) دکمه ریست با Power هم کار نمیکرد و من مجبور شدم برق دستگاه رو بکشم !
دقيقا همين مشكل براي منم هست كه فكر ميكنم ما سه نفر فقط به اين مشكل بر نخورديم بلكه تعدا زيادي از افراد هستن كه اين مشكلو دارن البته يه دليلش هم كيفيت پاييني از بازيها هست كه ما تهيه ميكنيم.

شما جايي رو ديد كه smg رو اورجينالشو بفروشن؟
يکی از دوستان که زنگ زد برای من تهيه کنه گفت اورجينالش به اين قيمت هست.:دی

دقيقا همين مشكل براي منم هست كه فكر ميكنم ما سه نفر فقط به اين مشكل بر نخورديم بلكه تعدا زيادي از افراد هستن كه اين مشكلو دارن البته يه دليلش هم كيفيت پاييني از بازيها هست كه ما تهيه ميكنيم
من تو فروم های خارجی هم اين مشکل رو ديدم.به نظرم نميتونه کيفيت پايين ديسک ها باشه چون من از ديسک های اصلی برای رايت استفاده کردم.البته برای من دستگاه با دکمه پاور خاموش میشه.چراغ های ویموت هم خاموش نمیشه

PSXGamer تونستی Metroid Prime رو اجرا کنی؟ من همون صفحه سیاه رو می گیرم
نه! فکر میکردم DVD من مشکل داره ؛ اما مثل اینکه برای همه اینطوریه...;)
اینجور که خوندم صفحه سیاه مشکل ریجن است.
نه نمیتونه مشکل ریجن باشه ؛ چون تو همون Wiki هم نگاه کنید میبینید که مثلا MP3 ریجن U/C روی J راحت اجرا میشه ؛ البته اگه مادچیپ ، Wiikey باشه....
به نظر من هم مشکل از مادچیپ ها باشه ؛ فقط امیدوارم که اون روش Custom Firmware به یه جاهایی برسه و ما از شر این ریجن و مادچیپ و آپدیت و... خلاص بشیم!! آمین !!!

آره ؛ این هم یکی دیگه از اون بازی هاس. وقتی اینجوری میشه ؛ دکمه پاور روی خود Wii رو چند ثانیه نگه دار ؛ خاموش میشه. دیگه لازم نیست از برق بکشی...

هممون امیدواریم که زودتر یه custom firmware یا لودر برای Wii بیاد، البته احتمالش زیاده چون امروز دیدم که یکی یه برنامه homebrow هم برای Wii نوشته، حالا فقط باید صبر کنیم که یکی یه لودر بنویسه. اونوقت می تونیم چیپامونو بندازیم دور !
من دارم سعی می کنم که MP3 رو UC دانلود کنم و بدون brickblocker و اینا تست کنم، اینجور که خوندم این بازی یه خاص رو اگه پچ کنی صفحه مشکی می گیری.
(دارم در به در دنبال paper mario می گردم، هیچ جا پیدا نمی کنم.)

دوستان ممکنه اين مشکی شدن صفحه از Patch کردن بازی ها باشه؟؟چون اين بازی اي که من گرفتم اصلاً فايل آپديت توش نداره ولی من باز Patch کردمش.

خو دوستان من بدون Patch کردن بازی رو رايت کردم و خوشبختانه کار کرد فقط اولش بدجوری من رو ترسوند يی چيزی اومد فقط يه OK داشت . OK رو زدم يه چيزه ديگه شروع به پر شدن کرد.اون چی بود به نظرتون؟؟؟

خو دوستان من بدون Patch کردن بازی رو رايت کردم و خوشبختانه کار کرد فقط اولش بدجوری من رو ترسوند يی چيزی اومد فقط يه OK داشت . OK رو زدم يه چيزه ديگه شروع به پر شدن کرد.اون چی بود به نظرتون؟؟؟

خب تبریک میگم! زحمتی که کشیدی بی جواب نموند! :cheesygri

اون Update هم معلوم نیست چیه ؛ هر چی باشه آپدیت اصلی نیست چون اون بازی ها که میخوان فیرمور رو آپدیت کنن ؛ یه 3 تا 4 دقیقه طول میکشه که تموم بشن ؛ ولی اینا توی کمتر از 1 دقیقه تموم میشن , خلاصه اینکه بی خطر هستن!!

حالا ما از کجا Metroid Prime که Patch نشده باشه گیر بیاریم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or