اگه مالزي بتونيد بگيريد كه چه بهتر كيفيتشم بهتره ولي فكر نكنم بازيهاي جديد رو بشه مالزيهاشو پيدا كرد بيشترشون قديمين، ببينيد دات كام شايد بازي رو داشته باشه: 22705438دوستان من متاسفانه هنوز نتونستم اين Smg رو پيدا کنم وست گيم هم گفت فعلاً نداريم.به نظرتون از جاهای ديگه و از اين مالزی ها بخرم بعد ريجنش رو با يه برنامه تست کنم؟؟؟اصلاً به اين برنامه ها اطمينانی هست؟
اگه مالزي بتونيد بگيريد كه چه بهتر كيفيتشم بهتره ولي فكر نكنم بازيهاي جديد رو بشه مالزيهاشو پيدا كرد بيشترشون قديمين، ببينيد دات كام شايد بازي رو داشته باشه: 22705438
مسئوليت چي؟!والا من به طرف گفتم گفت موجوده ولی مسوولیتش با خودت![]()
اینکه دستگاه بریک و بی استفاده بشه![]()
هم فكر كنم وست مدچيپ داره هم nextgen اينطوري كه ميگفتن nextgen 20 تومن پول مادچيپ ميگيره و 10 تومن پول نصب.سلام
من یه(wii (us از دبی خریدم که فکر نکنم کپی خور شده باشه.
لطفا منو راهنمایی کنید
کجا میتونم کپی خورش کنم ؟
هزینه کپی خور کردن چقدره ؟
Mer30![]()
گويا بين 350 تا 370 به دليل كمبود كنسول در تهران.Wiiالان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من بازی MLB Power Pros رو از اينترنت دانلود کردم . کارای مربوط به Patch و اين حرف ها رو هم انجام دادم حالا که ميزارم , دستگاه بازی رو ميشناسه ولی وقتی ميزنم که بره تو بازی صفحه سياه ميشه و ديگه هيچی نمياد.به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ممکنه بخاطر پايين بودن فريم ور باشه؟؟
2000 تومان دی وی دی خام ترکوندم
یکی نیست این SMG رو به ما برسونه این بازی رو بگیره؟؟
MLB Power Pros (WiiZARD) :Works on firmware 3.0J, WBB 1.3, WiiKey 1.2
نه بابا ريجن خودم نيست .اصلاً بازی J رو اينترنت موجود نيستش.نميدونم ديگه چی کار کنم تا الان 4 تا رايت از روش زدم به انواع و اقسام روش ها.همون ریجن خودتونو دانلود کردین ؟ چون من می خوندم بعضی از بازی ها مثل Metroid Prime اگه زیجن خودتون نباشه به سختی می آد و همین صفحه سیاه رو می بینی.
PSXGamer تونستی Metroid Prime رو اجرا کنی؟ من همون صفحه سیاه رو می گیرم