راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند گرفتيد؟
يادتون نره بازيهايي كه دانلود مي كنيد براي جلوگيري از بريك شدن patch كنيد.
240 :دی

3 روز کار کرده بود:دی

يعنی فقط Patch کنم کافيه؟؟چجوری Patch کنم؟؟

ويرايش:ازکجا بفهمم فريم ور دستگاهم چيه؟؟برای پتچ کردند حتماً بايد فريم ور 3 داشته باشم؟

آخرین ویرایش:
240 :دی

3 روز کار کرده بود:دی

يعنی فقط Patch کنم کافيه؟؟چجوری Patch کنم؟؟

ويرايش:ازکجا بفهمم فريم ور دستگاهم چيه؟؟برای پتچ کردند حتماً بايد فريم ور 3 داشته باشم؟
من چون تا حالا بازي ازاينترنت دانلود نكردم دقيق نمي دونم چطوريه ولي بايد به ريجن بازي هم توجه بكني و همونطور كه گفتيم بايد بازي رو patch بكني حالا از دوستاني كه دانلود كردن بپرس بهت كامل توضيح ميدن.
براي اينكه بفهمي فريم ور دستگاهت تا چند آپديت شده مي توني بري تو setting دستگاه و اون بالا نوشته كه چند هستش مثلا مي نويسه 2.0j

مرسی PSXGamer واقعا لطف می کنی همیشه جواب می دی، تصمیم گرفتم UC بخرم، هر چی فکر می کنم نمی تونم با زبون ژاپنی کنار بیام، فقط می ترسم برا آپدیت کردنش، اونم چون اینترنت پرسرعت دارم مستقیم آپدیت می کنم، فقط فکر می کنم برای Wiikey اول باید چیپ آپدیت شه بعد دستگاه که اونم مثل اینکه باید با SMG آپدیت بشه، SMG UC اینجا هست؟

@ldghn(میلاد، اسمتو اشتباهی فارسی نوشتم شد میلاد، تبریک می گم، واقعا ایده جالبی بود):
خیلی از دانلود کردن نترس، یک بار که دانلود کنی دستت می آد، تمام گروه های هکر یه فایل NFO می ذارن که توش می نویسه بازی چه ریجن ایه، من الان wii ندارم که بگم دقیقا منتظر چی باشی ولی تا آخر هفته که گرفتم حتما بهت می گم، اولین بازی ای هم که DL می کنم no more heroes خواهد بود.
اینجوری که خوندم با Imageburn رایت کنی مشکلی پیش نمی آد، فقط اگه ریجنش با ریجن دستگاهت یکی نباشه wiibrickblocker روی ISO اعمال می کنی که آپدیت اونو حذف کنه، کاری که با PSP هم می کردیم، فقط بعضی از بازی ها بعد از این کار اجرا نمی شن.
در کل اگه اینترنت پرسرعت داری همیشه Wiiتو آپ2دیت نگه دار که نگران آپدیت های بازی ها نباشی، این چیزیه که تو فروم های دیگه نوشتن، اگه نگرانی یه سرچ بکن تو فروم های خارجی پیدا می کنی، اگه توی سایت تورنت خاصی عضوی، برو توی فرومش اونجا حتما یه پست در این مورد پیدا می کنی، تو همه نوشتن اینو.
برای DL یه سر به این سایت هم بزن، به نظر خوب می آد http://wiiisos.info/
امیدوارم مفید بوده باشم.

ممنون از توضيحات کاملتون.والا من خودمم ميخوام آپديت کنم متاسفانه Wi Max ندارم حس هم ندرام برم دنبالش.حال و حوصله آپديت هم ندارم:دی

سايت دانلود هم زياد دارم.فقط از اين آپديت ميترسم ها.من اگه UC دانلود کنم با Patch کردنش ميشه با دستگاه j بازی کرد؟؟
ميشه تمام برنامه های مورد نياز رو بزاری برای دانلود ممنون ميشام و یک آموزشی چیزی؟؟ اگه لینک از سایت های دیگه هم داری بزاری خوبه.

ممنون از توضيحات کاملتون.والا من خودمم ميخوام آپديت کنم متاسفانه Wi Max ندارم حس هم ندرام برم دنبالش.حال و حوصله آپديت هم ندارم:دی

شما که ADSL داری حتما سعی کن آپدیت کنی! با آپدیت به آخرین فیرمور همونطور که بچه ها گفتن تقریبا هیچ مشکلی برای Wii پیش نمیاد...

اگه Wireless router نداری یکی بگیر! 90 تا 100 تومنه! خیلی ارزش داره واقعا!

اگه Wireless router نداری یکی بگیر! 90 تا 100 تومنه! خیلی ارزش داره واقعا!

برای يه Wii اينقدر ارزش نداره به نظرم چون اصلاً به کارم نميآد هيچ جوره . ببينم الان من آپديت کنم ديگه هيچ گونه مشکلی پيش نمياد؟؟از کجا بايد آپديت کنم؟؟

UC هم ميتونم دانلود کنم ديگه؟

دستت درست دوست عزيز خو من چند تا سؤال داشتم
1.فرقی نميکنه بازی اي که دانلود ميکنم UC يا J باشه؟؟آخه تو اين آموزش ديدم برای UC بودن يا Pal بودن بازی تاکيد داشته.و اينکه تو اينترنت هر جا رو ميبينم ريجن بازی رو يا نوشته UC يا فقط نوشته NTSC.

2.قبل از اينکه آپديت شروع بشه سؤالی چيزی ميپرسه؟؟

دستت درست دوست عزيز خو من چند تا سؤال داشتم
1.فرقی نميکنه بازی اي که دانلود ميکنم UC يا J باشه؟؟آخه تو اين آموزش ديدم برای UC بودن يا Pal بودن بازی تاکيد داشته.و اينکه تو اينترنت هر جا رو ميبينم ريجن بازی رو يا نوشته UC يا فقط نوشته NTSC.

2.قبل از اينکه آپديت شروع بشه سؤالی چيزی ميپرسه؟؟

1. بیشتر مهم اینه که PAL باشه یا NTSC. چون J و U/C سازگاری خوبی با هم دارن به خاطر مادچیپ. ولی PAL اینطوری نیست! یا مثلا اگه اشتباهی کنسول J رو با یه بازی U/C آپدیت کنی ؛ semi-brick میشه و قابل برگشته ولی PAL یه کم خطرناک تره...

این هم یه صفحه هست که بازی های جدید رو می نویسه و میگه که کدوم بازی روی کدوم ریجن قابل اجراس: http://wiki.gbatemp.net/index.php?title=Wii_Region_Patcher_Compatibility_List:_NTSC-J
Bookmark ش کنید!!

2. بستگی داره به بازی؛ مثلا بعضی ها بدون هیچ سوال و تاییدی شروع میکنن به آپدیت. یه سری دیگه هم یه صفحه میاد که فقط یه گزینه OK داره... ;)

دوستان شرمنده ما اينقدر سؤال ميکنيم ديگه.
يک سؤال فنی ديگه پيش اومد.
حالا چرا به وسيله بازی کنسول رو آپديت نکنيم؟؟؟؟يعنی بازی رو بدون Patch کردن بندازيم داخل دستگاه . ريجن اون رو هم قبل از اينکار با برنامه WIU1.1 چک کنيم!!!!
اين کار مشکلی داره؟؟که همه اينجوری از آپديت ميترسند؟؟

دوستان شرمنده ما اينقدر سؤال ميکنيم ديگه.
يک سؤال فنی ديگه پيش اومد.
حالا چرا به وسيله بازی کنسول رو آپديت نکنيم؟؟؟؟يعنی بازی رو بدون Patch کردن بندازيم داخل دستگاه . ريجن اون رو هم قبل از اينکار با برنامه WIU1.1 چک کنيم!!!!
اين کار مشکلی داره؟؟که همه اينجوری از آپديت ميترسند؟؟

چون که دستگاه اکثر ما J هستش ؛ فقط باید با بازی های J آپدیت بشن. ولی چون توی بازی های J تک و توک آپدیت پیدا میشه ؛ یه کم این آپدیت مساله ساز میشه. تا الان بازی هایی که برای ریجن J آپدیت داشتن RE4 و Super Mario Galaxy و این آخری Wii fit هست که آپدیت 3.1 توش هست. (خود من با همین SMG کنسول رو به 3.0 آپدیت کردم)

ولی مثلا ریجن U/C توی بیشتر بازی هاش آپدیت داره ؛ یعنی اگه کنسول ما U/C بود ، مشکل آپدیت دیگه مهم نبود...

چون که دستگاه اکثر ما J هستش ؛ فقط باید با بازی های J آپدیت بشن. ولی چون توی بازی های J تک و توک آپدیت پیدا میشه ؛ یه کم این آپدیت مساله ساز میشه. تا الان بازی هایی که برای ریجن J آپدیت داشتن RE4 و Super Mario Galaxy و این آخری Wii fit هست که آپدیت 3.1 توش هست. (خود من با همین SMG کنسول رو به 3.0 آپدیت کردم)

ولی مثلا ریجن U/C توی بیشتر بازی هاش آپدیت داره ؛ یعنی اگه کنسول ما U/C بود ، مشکل آپدیت دیگه مهم نبود...
من يه جايي خوندم كه آپديت به 3.1 از هرطريقي (اينترنت يا بازي) mod chip رو تشخيص ميده و Brick مي كنه، حتي اگه از ريجن سازگار استفاده بشه، درسته؟

من یه جایی خوندم که 3.1 مشکلی با wiikey نداره، نمی تونم تایید کنم، فقط خوندم، اگه کسی خیر موثقی داره به همه بگه خیال همه راحت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or