residentevil4
کاربر سایت
چند گرفتيد؟مراقب چی باشم؟؟
یکی کامل و واضخ توضیح بده
پیشاپیش ممنون
يادتون نره بازيهايي كه دانلود مي كنيد براي جلوگيري از بريك شدن patch كنيد.
چند گرفتيد؟مراقب چی باشم؟؟
یکی کامل و واضخ توضیح بده
پیشاپیش ممنون
240چند گرفتيد؟
يادتون نره بازيهايي كه دانلود مي كنيد براي جلوگيري از بريك شدن patch كنيد.
من چون تا حالا بازي ازاينترنت دانلود نكردم دقيق نمي دونم چطوريه ولي بايد به ريجن بازي هم توجه بكني و همونطور كه گفتيم بايد بازي رو patch بكني حالا از دوستاني كه دانلود كردن بپرس بهت كامل توضيح ميدن.240![]()
3 روز کار کرده بود
يعنی فقط Patch کنم کافيه؟؟چجوری Patch کنم؟؟
ويرايش:ازکجا بفهمم فريم ور دستگاهم چيه؟؟برای پتچ کردند حتماً بايد فريم ور 3 داشته باشم؟
ممنون از توضيحات کاملتون.والا من خودمم ميخوام آپديت کنم متاسفانه Wi Max ندارم حس هم ندرام برم دنبالش.حال و حوصله آپديت هم ندارم![]()
دستت درست دوست عزيز خو من چند تا سؤال داشتم
1.فرقی نميکنه بازی اي که دانلود ميکنم UC يا J باشه؟؟آخه تو اين آموزش ديدم برای UC بودن يا Pal بودن بازی تاکيد داشته.و اينکه تو اينترنت هر جا رو ميبينم ريجن بازی رو يا نوشته UC يا فقط نوشته NTSC.
2.قبل از اينکه آپديت شروع بشه سؤالی چيزی ميپرسه؟؟
دوستان شرمنده ما اينقدر سؤال ميکنيم ديگه.
يک سؤال فنی ديگه پيش اومد.
حالا چرا به وسيله بازی کنسول رو آپديت نکنيم؟؟؟؟يعنی بازی رو بدون Patch کردن بندازيم داخل دستگاه . ريجن اون رو هم قبل از اينکار با برنامه WIU1.1 چک کنيم!!!!
اين کار مشکلی داره؟؟که همه اينجوری از آپديت ميترسند؟؟
لطفا تو Options این بازی رو یه نگاهی بکن شاید زبان این هم عوض بشهTrauma Center رو که اصلا نمیشه بازی کرد!! آدم سر گیجه میگیره....
من يه جايي خوندم كه آپديت به 3.1 از هرطريقي (اينترنت يا بازي) mod chip رو تشخيص ميده و Brick مي كنه، حتي اگه از ريجن سازگار استفاده بشه، درسته؟چون که دستگاه اکثر ما J هستش ؛ فقط باید با بازی های J آپدیت بشن. ولی چون توی بازی های J تک و توک آپدیت پیدا میشه ؛ یه کم این آپدیت مساله ساز میشه. تا الان بازی هایی که برای ریجن J آپدیت داشتن RE4 و Super Mario Galaxy و این آخری Wii fit هست که آپدیت 3.1 توش هست. (خود من با همین SMG کنسول رو به 3.0 آپدیت کردم)
ولی مثلا ریجن U/C توی بیشتر بازی هاش آپدیت داره ؛ یعنی اگه کنسول ما U/C بود ، مشکل آپدیت دیگه مهم نبود...