راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از یک ماه کار رو کنسول جواب رد شنیدم و شدم اولین کسی که کنسولش خراب شد(اون هم به خاطر غرور):((:((:((
ولی باز در حال جمع کردن پول هستم که اگه خدا بخواد دوباره بخرم(که 100 البته به این زودی ها نخواهد بود)
یه چند تا سوال داشتم! اون هم از چیپ wiinja هست.میخواستم بدونم کسی در مورد این چیپ اطلاع خواستی داره؟؟این چیپ هم مثل چیپ wiikey سایت پشتیبان داره ؟؟.و همچنین اپدایت برای اجرا شدن mario galaxy داره.(که البته مثلwiikeyدر حالت beta نیست)
خوشحال میشم یک نفر بگه که این چیپ چطور چیپی هست

prince عزیز واقعا ارزشش رو داشت ؟! من هم خیلی ناراحت شدم برات...

حالا اشکال نداره ؛ پول جمع کن یه U/C توپ بخر... ;)

اگر هم میخوای یه دونه دیگه بگیری ؛ به احتمال خیلی زیاد از قبل توش یه چیپ گذاشته باشن ؛ پس زیاد سخت نگیر! همین Wiikey یا Clone هاش (:sick:) هم کار آدم رو راه میندازه...

به هر حال امیدوارم زودتر یکی دیگه بخری....

prince عزیز واقعا ارزشش رو داشت ؟! من هم خیلی ناراحت شدم برات...

حالا اشکال نداره ؛ پول جمع کن یه U/C توپ بخر... ;)

اگر هم میخوای یه دونه دیگه بگیری ؛ به احتمال خیلی زیاد از قبل توش یه چیپ گذاشته باشن ؛ پس زیاد سخت نگیر! همین Wiikey یا Clone هاش (:sick:) هم کار آدم رو راه میندازه...

به هر حال امیدوارم زودتر یکی دیگه بخری....
از همه دوستان ممنونم که با من هم دردی میکنند من هم روزی هزار بار خودم رو لعنت میکنم حسابی حالم گرفته هستش((خیلی زحمت کشیدم تا پولشو جور کردم و خریدمش)))
من دوباره میخرم البته باز هم باید پول جور کنم که کار اسونی نیست;)برای همین هم j رو مجدد میخرم-فرقی نمیکنه که الکی 100 هزار تومان هم گرون تر هست--
باز هم از همه دوستانی که برای من پست دادن و ابراز تاسف کردن ممنونم

سلام .

دوستان قیمت Wii NTSC-J تو مشهد الان 350 تومن هست . خوبه که بخرم یا گرونه ؟
الان تو تهران قیمتش چنده ؟

سلام!

قیمتش همین حدوداس. تازه بچه ها میگن اینجا کمیاب هم شده! :cheesygri

فقط یادت باشه آداپتور 220 هم باهاش بگیری. با این قیمت بگیری ضرر نمی کنی...

الان قیمت دقیق این کنسول چنده؟ وی فیت چنده؟ تو هر پک چند تا دسته هست؟ دسته هاش چنده؟

موفق باشید
قسمت کنسول j از 310 تا 350 تومان و uc هم100 تومان گران تر از j
وی فیت هم فکر نکنم بتونی پیدا کنی تو ایران
تو هر پک هم یک دسته وجود داره
و قیمت دسته جدا 70 هزار تومان هست
موفق باشی

قسمت کنسول j از 310 تا 350 تومان و uc هم100 تومان گران تر از j
وی فیت هم فکر نکنم بتونی پیدا کنی تو ایران
تو هر پک هم یک دسته وجود داره
و قیمت دسته جدا 70 هزار تومان هست
موفق باشی

واسه چی ریجن UC گرون تره؟
بازیهای ریجن UC پیدا میشه؟ زیاده؟ قیمت بازیهاش چطوره؟

UC زبان منوهاش انگلیسی هست ولی J زبان منوهاش ژاپنی هست. UC فکر کنم Wii sports به عنوان بازی bundle تو جعبه اش هست، ولی تو جعبه J بازی ای نیست. اختلاف قیمتش هم فکر کنم بیشتر از 100 تومان باشه حدود 150. بازی های ریجن UC و J روی هم اجرا می شن تا اونجایی که من می دونم، بیشتر مشکل سر Pal بودن یا Ntsc بودن بازی هاس که روی هم گاهی وقتا اجرا نمی شن. در کل فقط باید مواظب آپدیت های بازی ها بود که اگه با ریجن خودت نخونه مشکلات عدیده ای خواهد داشت. امیدوارم درست گفته باشم.

100 هزارتومان خیلی نامردیییه....

عجب دزدبازاریه.... این تفاوت ها خیلی خیلی میخواست به ارزه 50 تومان نه 150 تومان!

واسه عید شاید بدونه Wii یا PS3 خواهم خرید ، شاید هم برای تابستون! اون موقع قیمتا بهتر میشه و شاید پلی3 کپی خورم بشه

از راهنماییتون ممنون
موفق باشید ;)

wii uc

به نظر من uc كار عاقلانه تريه چون خيلي بازيهاي آمريكايي براي ژاپن عرضه نميشن و اگه اون بازي مثل mario galaxy باشه كه كپي شدش اجرا نميشه و راهي هم براش پيدا نشه، اريجينالش گيرتون بياد بعد نتونيد روي دستگاه ژاپنيتون كه به خاطر ارزونتر بودن خريديد اجرا كنيد، احساس مي كنيد كل 300 تومني كه به ژاپني داديد هدر رفته.
هيچ وقت از خريدن چيز گرونتر آدم پشيمون نميشه..

به نظر من uc كار عاقلانه تريه چون خيلي بازيهاي آمريكايي براي ژاپن عرضه نميشن و اگه اون بازي مثل mario galaxy باشه كه كپي شدش اجرا نميشه و راهي هم براش پيدا نشه، اريجينالش گيرتون بياد بعد نتونيد روي دستگاه ژاپنيتون كه به خاطر ارزونتر بودن خريديد اجرا كنيد، احساس مي كنيد كل 300 تومني كه به ژاپني داديد هدر رفته.
چرا نتونيم super mario galaxy رو اورجينال روي دستگاه j بازي كنيم اونوقت؟!
خوب رجيون j بازي رو تهيه ميكنيم كه راحت اجرا بشه و احساس هم نكنيد كه 300 تومن رو هدر داديم!

درسته! U/C هم مزایای خودش رو داره...

مثلا Channel ها توی ریجن J به علت زبان ژاپنی عملا غیر قابل استفاده میشن ؛ ولی خب تو U/C میشه باهاشون کار کرد...

یه چیز دیگه هم هست ؛ بعضی بازی ها (مثلا Sonic and the Secret Ring و Trauma Center: New Blood) اول زبون ریجن دستگاه رو چک میکنن بعد اجرا میشن ؛ یعنی اگه ریجن J باشه ؛ زبون هم ژاپنی میشه...

بستگی به خود طرف داره که کدوم ریجن رو انتخاب کنه... ;)

چرا نتونيم super mario galaxy رو اورجينال روي دستگاه j بازي كنيم اونوقت؟!
خوب رجيون j بازي رو تهيه ميكنيم كه راحت اجرا بشه و احساس هم نكنيد كه 300 تومن رو هدر داديم!
من تا حالا هرچي بازي اريجينال تو ايران ديدم uc بوده و ندرتا pal. توي دبي هم نمي دونم j هست يا نه.

احتمالش هست که در آینده بشه ریجن دستگاه رو عوض کرد، فقط یه احتماله، توی Wii-hacks خوندم. می گردم لینک رو پیدا نمی کنم. جاهای دیگه رو نمی دونم، ولی حداقل تو پایتخت UC رو می دن 525 تومن، خیلی احمقانه گرونه، یه جایی هم دیدم 470 تومن، در هر صورت فکر می کنم اگه بخوام UC بخرم قبلش بیشتر فکر کنم، از Xbox360 گرونتر می شه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or