اینو باید تو انجمن خودش یگی.من اخيرا از مركزي west چهار تا بازي گرفتم كه سه تاي اونها به حدي كيفيت رايت يا dvd خام بدي داشتند كه مجبور شدم روي dvd بهتر رايتشون كنم تا wii بخوندشون.
من امروز پایتخت بودم، کنج که مثل همیشه قیمت بالا می ده، J 470 و UC 525!! نگین پایتخت j رو می داد 380 تومن، می گفت که D2C هست، اگه باشه که خیلی خوبه می شه galaxy باهاش بازی کرد، البته چون الان قصد خرید نداشتم نگاه نکردم سریالشو ببینم D2C هست یا نه.
PSXGAMER می بینم MOH:Heroes 2 بازی می کنی، از کجا گرفتی؟
الان فكر كنم حدود 1 ماه هست كه wii تو بازار نيست و اگرم هست خيلي كمه به خاطر همين مغازه دارا هر چقدر كه دلشون مي خواد مي فروشن ولي قيمت اصليش تا همون 320 هستش و اگه تو اين وضعيت بشه 330 هم پيدا كرد خوبه، يارو مغازه داره تو پايتخت به من مي گفت دستگاهتو به من 300 مي فروشي! بدون كه خودش مي خواسته چقدر بفروشه چون اون روز اصلا 1 دونه wii هم تو پايتخت نبود.منم می خوام به احتمال زیاد یک wii بگیرم ولی به westgame زنگ زدم گفت 360!شما که می گین 330 هست!راستی از کجا بخرم بهتره؟(از بعضی دوستان شنیدم که پس از یه مدتی از بازی باهاش خسته می شی درسته؟)
با تشکر
دقیقا من هم همین نظرو دارم خدارو چه دیدی شاید هم ارزون تر شد هم نیز یک چیپ بهتر اومدپس با این حال بهتره تا عید صبر کنیم .هم شاید فراوون تر شه هم یه مودچیپ بهتر و مورد اطمیناتر براش بیاد![]()
واقعا ناراحت شدمبعد از یک ماه کار رو کنسول جواب رد شنیدم و شدم اولین کسی که کنسولش خراب شد(اون هم به خاطر غرور)
ولی باز در حال جمع کردن پول هستم که اگه خدا بخواد دوباره بخرم(که 100 البته به این زودی ها نخواهد بود)
یه چند تا سوال داشتم! اون هم از چیپ wiinja هست.میخواستم بدونم کسی در مورد این چیپ اطلاع خواستی داره؟؟این چیپ هم مثل چیپ wiikey سایت پشتیبان داره ؟؟.و همچنین اپدایت برای اجرا شدن mario galaxy داره.(که البته مثلwiikeyدر حالت beta نیست)
خوشحال میشم یک نفر بگه که این چیپ چطور چیپی هست
بعد از یک ماه کار رو کنسول جواب رد شنیدم و شدم اولین کسی که کنسولش خراب شد(اون هم به خاطر غرور)
ولی باز در حال جمع کردن پول هستم که اگه خدا بخواد دوباره بخرم(که 100 البته به این زودی ها نخواهد بود)
یه چند تا سوال داشتم! اون هم از چیپ wiinja هست.میخواستم بدونم کسی در مورد این چیپ اطلاع خواستی داره؟؟این چیپ هم مثل چیپ wiikey سایت پشتیبان داره ؟؟.و همچنین اپدایت برای اجرا شدن mario galaxy داره.(که البته مثلwiikeyدر حالت beta نیست)
خوشحال میشم یک نفر بگه که این چیپ چطور چیپی هست