راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كيفيت بد west

من اخيرا از مركزي west چهار تا بازي گرفتم كه سه تاي اونها به حدي كيفيت رايت يا dvd خام بدي داشتند كه مجبور شدم روي dvd بهتر رايتشون كنم تا wii بخوندشون.

من اخيرا از مركزي west چهار تا بازي گرفتم كه سه تاي اونها به حدي كيفيت رايت يا dvd خام بدي داشتند كه مجبور شدم روي dvd بهتر رايتشون كنم تا wii بخوندشون.
اینو باید تو انجمن خودش یگی.
چه ربطی به اینجا داره ؟!؟!؟!؟! :confused:

من امروز پایتخت بودم، کنج که مثل همیشه قیمت بالا می ده، J 470 و UC 525!! نگین پایتخت j رو می داد 380 تومن، می گفت که D2C هست، اگه باشه که خیلی خوبه می شه galaxy باهاش بازی کرد، البته چون الان قصد خرید نداشتم نگاه نکردم سریالشو ببینم D2C هست یا نه.
PSXGAMER می بینم MOH:Heroes 2 بازی می کنی، از کجا گرفتی؟

کنج رو که اصلا ولش کن خیلی تخیلی قیمت میده! (پس با این حساب Xbox 360 Elite هم حتما میده 2 میلیون دیگه! :p)

این D2C ها هم یه مدت میگفتن که Wiikey باهاشون سازگار نیست ؛ حالا نمی دونم چی شده شاید یه چیپ بهتری توی این سری جدیدا گذاشتن...

در مورد MoH: Heros 2 هم باید بگم که عالی بود ؛ یکی از بهترین بازی های Wii بود که تا الان گرفتم ؛ از Wii remote خیلی خوب استفاده شده بود توی این بازی.
از وست هم گرفتم

دوستان یه خبر بد!

الان تقریبا یه 1 ماهی هست که سایت پشتیبانی Wiikey.cn قابل دسترسی نیست!

این یعنی اینکه فعلا نباید منتظر update جدید برای Wiikey بود ؛ اگه اینطوری بمونه که خیلی بد میشه ؛ چون Wiikey مزیتی که داشت این بود که قابل update شدن بود ولی دیگه الان...

حالا شاید دوباره Online بشن ؛ ولی این تاخیرش یه کم زیاد داره میشه...

منم می خوام به احتمال زیاد یک wii بگیرم ولی به westgame زنگ زدم گفت 360!شما که می گین 330 هست!راستی از کجا بخرم بهتره؟(از بعضی دوستان شنیدم که پس از یه مدتی از بازی باهاش خسته می شی درسته؟)
با تشکر

راستی این پک اسپرتش چنده؟wiifit چی؟ با تشکر

Last edited by a moderator:
منم می خوام به احتمال زیاد یک wii بگیرم ولی به westgame زنگ زدم گفت 360!شما که می گین 330 هست!راستی از کجا بخرم بهتره؟(از بعضی دوستان شنیدم که پس از یه مدتی از بازی باهاش خسته می شی درسته؟)
با تشکر
الان فكر كنم حدود 1 ماه هست كه wii تو بازار نيست و اگرم هست خيلي كمه به خاطر همين مغازه دارا هر چقدر كه دلشون مي خواد مي فروشن ولي قيمت اصليش تا همون 320 هستش و اگه تو اين وضعيت بشه 330 هم پيدا كرد خوبه، يارو مغازه داره تو پايتخت به من مي گفت دستگاهتو به من 300 مي فروشي! بدون كه خودش مي خواسته چقدر بفروشه چون اون روز اصلا 1 دونه wii هم تو پايتخت نبود.

احتمالا خیلی کم شده، احتمالش هست که سری جدید بیارن که D2C باشه، اونوقت می تونه بهتر هم باشه، جون می تونیم Galaxy بازی کنیم، No more heroes هم می بینم که روی D2C ها می آد، چیپ D2Ckey باید بهتر از Wiikey باشه

بعد از یک ماه کار رو کنسول جواب رد شنیدم و شدم اولین کسی که کنسولش خراب شد(اون هم به خاطر غرور):((:((:((
ولی باز در حال جمع کردن پول هستم که اگه خدا بخواد دوباره بخرم(که 100 البته به این زودی ها نخواهد بود)
یه چند تا سوال داشتم! اون هم از چیپ wiinja هست.میخواستم بدونم کسی در مورد این چیپ اطلاع خواستی داره؟؟این چیپ هم مثل چیپ wiikey سایت پشتیبان داره ؟؟.و همچنین اپدایت برای اجرا شدن mario galaxy داره.(که البته مثلwiikeyدر حالت beta نیست)
خوشحال میشم یک نفر بگه که این چیپ چطور چیپی هست

آخرین ویرایش:
بعد از یک ماه کار رو کنسول جواب رد شنیدم و شدم اولین کسی که کنسولش خراب شد(اون هم به خاطر غرور):((:((:((
ولی باز در حال جمع کردن پول هستم که اگه خدا بخواد دوباره بخرم(که 100 البته به این زودی ها نخواهد بود)
یه چند تا سوال داشتم! اون هم از چیپ wiinja هست.میخواستم بدونم کسی در مورد این چیپ اطلاع خواستی داره؟؟این چیپ هم مثل چیپ wiikey سایت پشتیبان داره ؟؟.و همچنین اپدایت برای اجرا شدن mario galaxy داره.(که البته مثلwiikeyدر حالت beta نیست)
واقعا ناراحت شدم:( آخه شما نبايد كنسول رو خودتون باز مي كرديد ارزششو نداشت.

با سلام
wiinja چيپ خوب با پشتيباني بالا ميباشد
البته داراي 2 مدل هم هست .مدل معمولي v2 که قابليت اپديت ندارد و مدل deluxe که قابليت اپديت را دارا مباشد
اينم قابليتها
Non Swap / Direct Boot
Boots Own Region WII Backups Directly
Boots Own Region Gamecube Backups Directly
Boots All NTSC JAP/USA on NTSC WII
Boots NTSC Backups/Originals on PAL WII Partially
Boots PAL Backups/Originals on NTSC WII Partially
Boots Directly Gamecube Original/Backups Imports Partially
Boots All Gamecube Import Backups by SWAP
Supports all the WII Versions/Drive currently available
D2B Drive Support and Improved Read Method (No DRE)
AudioFix,Multidisc,Multigames & Viper Multigames
Easy Soldering & Remove / 5 Wires+Optional RESET
Support DVD-R/DVD+R & DVD+RW/DVD-RW without Booktype
Universal EUROPE/USA/JAPAN Wii Console Supported
Hardware DISABLE Option Using Pin3+SW2 (Poweron+Reset)
Stealth Mode
Recovery Mode for Bad Upgrade
UPGRADEABLE by DVD/ ON SALES NOW!!
LIMITED EDITION Includes Genuine Wiinja Deluxe+ Wiinja Deluxe Wiimote Silicon Sleeve + 10cmx10cm Circular Shape Waterproof Sticker

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or