راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی میشه به من بگه wii/uc قیمت اصلیش چنده؟
و یه نفر لطفا یه عکس از منو های wii بزاره چون یکی از دوستا گفت منو هاش مهم نیست؟
(والا اگه مثل 360 باشه که پیر میشه ادم!)
در کل میخوام یه wii بخرو چون بهترین راه برای معتاد کردن والدین به دنیای خودمونه!!!!!!

یکی میشه به من بگه wii/uc قیمت اصلیش چنده؟
و یه نفر لطفا یه عکس از منو های wii بزاره چون یکی از دوستا گفت منو هاش مهم نیست؟
(والا اگه مثل 360 باشه که پیر میشه ادم!)
در کل میخوام یه wii بخرو چون بهترین راه برای معتاد کردن والدین به دنیای خودمونه!!!!!!

منظورت قیمت جهانی ـه ؟! 250 دلاره!

اینجا U/C یه کم گرونه ؛ حدودا 400 تا 450. بهتره که یه NTSC J بگیری ، قیمتش هم حدودا 300 تا 350.

منوها هم مهم نیست ، ترجمه هاش تو اینترنت هست! ;)

دوستان من يه Wii به تورم خورده قيمتشم خوبه فقط يه مشکلی هست اونم اينکه مودچيپش معلوم نيست چون تو دوبی کوپی خور شده ريجنش هم J هستش.راهی برای کشفه نوع مودچيپش هست؟؟خيلی مهمه دونستنش؟؟؟فقط مسئله خيلی فوريه .بسيار ممنون

دوستان من يه Wii به تورم خورده قيمتشم خوبه فقط يه مشکلی هست اونم اينکه مودچيپش معلوم نيست چون تو دوبی کوپی خور شده ريجنش هم J هستش.راهی برای کشفه نوع مودچيپش هست؟؟خيلی مهمه دونستنش؟؟؟فقط مسئله خيلی فوريه .بسيار ممنون

نه مهم نیست!! :cheesygri

احتمالا مثل بقیه Wii هایی هست که تو همین تهران میفروشن؛ دونستن مادچیپ هم اهمیت نداره! اگه تقلبی هم باشه اکثر (99% )بازی ها رو اجرا میکنه ، فوقش یه Super Mario Galaxy اصل میخری دیگه!! ;)

اگه قیمتش خوبه ، بگیر!!

من اصلاً Super Mario رو نميخام:دی . همينجوری برای کسب تجربه ميخوام بگيرم البته قبلاً داشتما ولی خوب اون گرون بود پسش دادم.:دی

قيمت مموريش در حال حاضر چنده؟
بهم 16 قيمت داده همين طرف.با آداپتور 220 ولتشم گفته 16 چطوره؟

من اصلاً Super Mario رو نميخام:دی . همينجوری برای کسب تجربه ميخوام بگيرم البته قبلاً داشتما ولی خوب اون گرون بود پسش دادم.:دی

قيمت مموريش در حال حاضر چنده؟
بهم 16 قيمت داده همين طرف.با آداپتور 220 ولتشم گفته 16 چطوره؟

مموری ؟! اصلا Wii مموری نمیخواد ! 256MB هارد داخلی داره !!!! :biggrin1:

احتمالا میخواد مموری GameCube بده ، که اگه نمی خوای GC بازی کنی ، اصلا به دردت نمیخوره...

آداپتور هم همین حدود 15 تا 20 تومن میدن ، بهتره بگیری که دیگه دنبالش نگردی... ;)

ايول آقا دستت درست...
بازی های GameCube رو حتماً بايد رو ممری خودش سيو کرد؟؟

بعدش در آينده ممکنه بازييها مثل اين ماريو بشه يعنی احتياج به آپديت مودچيپ داشته باشه؟؟

بازی های GameCube رو حتماً بايد رو ممری خودش سيو کرد؟؟
بله!
بعدش در آينده ممکنه بازييها مثل اين ماريو بشه يعنی احتياج به آپديت مودچيپ داشته باشه؟؟
معلوم نیست! ولی تا الان که به جز Super Mario Galaxy ، بقیه بازی ها با همون فیرمور اولیه مادچیپ ها هم اجرا میشن...

خو اگه يه موقع بازی های جديد احتياج به آپديت داشته باشه راهی نيست که دستگاهی که مود چيپش معلوم نيست رو آپديت کرد؟؟
تنها بازی اي که بريک ميکنه دستگاه رو همين ماريو موزمار هستش؟؟

خو اگه يه موقع بازی های جديد احتياج به آپديت داشته باشه راهی نيست که دستگاهی که مود چيپش معلوم نيست رو آپديت کرد؟؟
تنها بازی اي که بريک ميکنه دستگاه رو همين ماريو موزمار هستش؟؟
اگه خوب يه بازي احتياج به آپديت داشته باشه شما دستگاه رو مي تونيد يا از طريق بازي كه كه آپديت ميكنه يا از طريق اينترنت آپديت كنيد و شما هم با مدچيپ كاري نداريد چون وقتي با اينترنت آپديت ميكنيد دستگاه خودش فايل آپديت مربوط به مدچيپ خودتون رو آپديت ميكنه و براي بازي هم كه بايد به رجيون دستگاه دقت كنيد كه اگر يك بازي كه آْپديت ميكنه مال رجيون دستگاه شما نباشه اونوقت دستگاه بريك ميشه، mario galaxy هم اگر رجيون دستگاه خودتون رو نذاريد بريك ميكنه.

اگه خوب يه بازي احتياج به آپديت داشته باشه شما دستگاه رو مي تونيد يا از طريق بازي كه كه آپديت ميكنه يا از طريق اينترنت آپديت كنيد و شما هم با مدچيپ كاري نداريد چون وقتي با اينترنت آپديت ميكنيد دستگاه خودش فايل آپديت مربوط به مدچيپ خودتون رو آپديت ميكنه و براي بازي هم كه بايد به رجيون دستگاه دقت كنيد كه اگر يك بازي كه آْپديت ميكنه مال رجيون دستگاه شما نباشه اونوقت دستگاه بريك ميشه، mario galaxy هم اگر رجيون دستگاه خودتون رو نذاريد بريك ميكنه.
من يک گيجنگ اساسی زدم.يعنی الان برای آپديت فقط ريجن دستگاه مهم هستش و بس؟؟؟قرقی نداره مودچيپ دستگاه چه چيزی باشه؟؟!!Wiican or Wiiky؟؟؟

من يک گيجنگ اساسی زدم.يعنی الان برای آپديت فقط ريجن دستگاه مهم هستش و بس؟؟؟قرقی نداره مودچيپ دستگاه چه چيزی باشه؟؟!!Wiican or Wiiky؟؟؟
نه آپديت ربطي به مدچيپ نداره اگه اينجوري بود كه خوب الان نصف بيشتر بچه ها نمي دونن مدچيپشون چيه! شما براي آپديت دستگاهتو ببر دات كام 15 تومن ميگيره و برات آپديت ميكنه راحت ترين راه.;)اگه ميبيني كه توي اين تاپيكا بچه ها صحبت از اين ميكنن كه مدچيپشون چيه براي اينه كه ببينن مي تونن بازي super mario galaxy رو بازي كنن چون اين بازي فقط در حال حاضر روي مدچيپ wiikey اجرا ميشه ولي اونايي هم كه wiikey داشتن نتونستن بازي رو اجرا كنن در كل بايد بي خيال galaxy بشيد يا اينكه مثل من در فكر گرفتن بازي اورجينال باشيد.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or