راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه آپديت ربطي به مدچيپ نداره اگه اينجوري بود كه خوب الان نصف بيشتر بچه ها نمي دونن مدچيپشون چيه! شما براي آپديت دستگاهتو ببر دات كام 15 تومن ميگيره و برات آپديت ميكنه راحت ترين راه.;)اگه ميبيني كه توي اين تاپيكا بچه ها صحبت از اين ميكنن كه مدچيپشون چيه براي اينه كه ببينن مي تونن بازي super mario galaxy رو بازي كنن چون اين بازي فقط در حال حاضر روي مدچيپ wiikey اجرا ميشه ولي اونايي هم كه wiikey داشتن نتونستن بازي رو اجرا كنن در كل بايد بي خيال galaxy بشيد يا اينكه مثل من در فكر گرفتن بازي اورجينال باشيد.:cheesygri
بازي اريجينال از كجا ميشه تهيه كرد؟

خرید Wii

با سلام،

من می خوام Wii بخرم، چند وقتی هست دارم مطالعه می کنم ولی خب خیلی از سوالام بی جواب مونده، خوشحال می شم اگه دوستان کمک بکنن.
اول اینکه اصلا Wii رو از کجا بخرم، و الان چند هست؟ و این قیمت با مادچیپ هست یا اینکه باید چیپ رو جدا بخرم؟
بعدشم اینکه J بخرم یا UC؟ می دونم آمریکاش گرونتره به خاطر بازی Wii Sport ولی می خوام بدونم فرقش زبانشه؟ اگر هست می شه زبان ژاپنی رو انگلیسی کرد؟ و اینکه منوهای ژاپنی قابل فهم هست یا نه؟
و اینکه الان Wiiهایی که هست چیپش چیه؟ می شه روش Super Mario Galaxy بازی کرد؟

ممنون می شم اگه جواب سوالامو بدین.

اول اینکه اصلا Wii رو از کجا بخرم، و الان چند هست؟ و این قیمت با مادچیپ هست یا اینکه باید چیپ رو جدا بخرم؟
تقریبا همه جاهایی که کنسول میفروشن Wii هم دارن ؛ توپخونه ؛ پایتخت؛ وست گیم. Wii هایی که تو ایران هست همه کپی خور شدن. قیمت ها هم با مادچیپ هست.
بعدشم اینکه J بخرم یا UC؟ می دونم آمریکاش گرونتره به خاطر بازی Wii Sport ولی می خوام بدونم فرقش زبانشه؟ اگر هست می شه زبان ژاپنی رو انگلیسی کرد؟ و اینکه منوهای ژاپنی قابل فهم هست یا نه؟

http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9664

و اینکه الان Wiiهایی که هست چیپش چیه؟ می شه روش Super Mario Galaxy بازی کرد؟
با چیپ هایی که الان توی Wii ها هست ؛ نمیشه Super Mario Galaxy رو بازی کرد متاسفانه...

خیلی ممنون از PSXGamer. فقط کاشکی یه حول و حوش قیمت بهم می دادی. چون گاهی وقتا مغازه دار ها، مخصوصا پایتخت قیمت های عجیبی به آدم می دن. و اینکه یه جای مطمئن، مثالا مغازه فلانی.
در ضمن آیا وسایل جانبیش پیدا می شه؟ و از همه مهم تر دسته Gamecube چون مثل اینکه این دسته هه لا زم می شه. اگه پیدا نشه که باید Gamecube پسر داییمو بخرم ازش بخاطر دسته اش.
من اون FAQ رو خوندم ولی احتمالا از خنگیم، نفهمیدم که فرق J با UC غیر از زبانش چی هست و اینکه می شه زبان J رو عوض کرد یا نه یا اینکه منو های J قابل فهم هست یا نه. ممنون می شم اگه روشنم کنین.
یک دنیا ممنون

سلام
اقا کسی قیمت u/c رو نداره؟!!!
بعد این که میگن بعضی بازی هارو با این مد چیپ های فعلی بازی کرد چیه؟!!!
در کل تنوع بازی های wii چجوریاست زیاد یا کم؟!
هر بازی قیمتش چند؟!
هر بازی که بخوای بخری باید مد چیپش هم عوض کنی؟!!!!
ببخشید به خاطر زیاد بودن و ابتدایی بودن سوالات... .

خیلی ممنون از PSXGamer. فقط کاشکی یه حول و حوش قیمت بهم می دادی. چون گاهی وقتا مغازه دار ها، مخصوصا پایتخت قیمت های عجیبی به آدم می دن. و اینکه یه جای مطمئن، مثالا مغازه فلانی.
در ضمن آیا وسایل جانبیش پیدا می شه؟ و از همه مهم تر دسته Gamecube چون مثل اینکه این دسته هه لا زم می شه. اگه پیدا نشه که باید Gamecube پسر داییمو بخرم ازش بخاطر دسته اش.
من اون FAQ رو خوندم ولی احتمالا از خنگیم، نفهمیدم که فرق J با UC غیر از زبانش چی هست و اینکه می شه زبان J رو عوض کرد یا نه یا اینکه منو های J قابل فهم هست یا نه. ممنون می شم اگه روشنم کنین.
یک دنیا ممنون
در مورد قیمت من الان دقیق نمی دونم چون تازگی ها قیمت نکردم ؛ ولی تابستون 350 بود ریجن J. اما الان باید ارزون تر شده باشه؛ فکر کنم تا 300 هم بشه پیدا کرد ، فکر کنم بری توپخونه از جاهای دیگه بهتر باشه...

ریجن J و U/C هم غیر از زبان ، فرق زیادی با هم ندارن و تنوع بازی ها توی جفتشون خوبه ، اما خوب U/C گرونتر از J هست، قیمتش هم حدود 450 تومن! زبان J هم ژاپنیه و نمیشه عوضش کرد. اما ترجمه های منوها توی اینترنت هست و مشکل خاصی هم نداره...

موفق باشی...
سلام
1.اقا کسی قیمت u/c رو نداره؟!!!
2.بعد این که میگن بعضی بازی هارو با این مد چیپ های فعلی بازی کرد چیه؟!!!
3.در کل تنوع بازی های wii چجوریاست زیاد یا کم؟!
4.هر بازی قیمتش چند؟!
5.هر بازی که بخوای بخری باید مد چیپش هم عوض کنی؟!!!!
ببخشید به خاطر زیاد بودن و ابتدایی بودن سوالات... .

1. ریجن U/C حدود 450 تومن!

2. فقط تا الان Super Mario Galaxy به خاطر داشتن یه قفل نرم افزاری ؛ قابل اجرا با مادچیپ های فعلی نیست!

3. راستش نمی دونم بستگی به خودت داره ، ولی از اکثر سبک ها بازی داره...

4. بازی ها 1500 تومن ، البته بعضی جاها 5000 تومن هم میدن!!

5. نه بابا !!!

من امروز پایتخت بودم، کنج که مثل همیشه قیمت بالا می ده، J 470 و UC 525!! نگین پایتخت j رو می داد 380 تومن، می گفت که D2C هست، اگه باشه که خیلی خوبه می شه galaxy باهاش بازی کرد، البته چون الان قصد خرید نداشتم نگاه نکردم سریالشو ببینم D2C هست یا نه.
PSXGAMER می بینم MOH:Heroes 2 بازی می کنی، از کجا گرفتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or