west در حال حاضر 1500 تومن و تا 5000 تومن هم پيدا ميشه.سلام
قیمت بازی های ویی چنده
قیمت wii j=300-320سلام
ممنون
شرمنده نمیدونستم به ااین زودی جوابمو میگیرم
قیمت دستگاه wii
در تهران چنده
ولي بازيهاي وست تو محل ما(شهرك اكباتان) 1500 هست:cheesygri شايد بخاطر اينه كه نميايندگيش تازه باز شده.قیمت wii j=300-320
و قیمت wii uc= 430--460
در ضمن وست هم قیمت بازی هاش 2 هزار تومانه و اگه 5 تا به بالا بخری 1500 تومان باهات حساب میکنه(فعلا بهترین جا برای خرید کنسول و همچنین بازی همین وست گیم هست)
پیشنهاد من و همه دوستان اینکه wii j بخری چون هم ارزان تره نسبت بهwii uc و هم بازی هاش هم زیاد هست و دور wii pal رو هم خط بکش
فرق اساسی بین کنسول wii j وwii uc در زبان کنسول هست که wii j زبان منوها همه ژاپنی هستن
اما خوشبختانه بازی هاش انگلیسی هستن(و درکلwii منوهای خاصی نداره که زیاد بخوای رو منو هاش حساسیت نشون بدی)
موفق باشی![]()
دوست عزیز من یه پیشنهادی به شما بکنم؟!خوب من يه مدتي نبودم، ميخواستم بدونم كه الان وضعيت مد چيپ ها چطوره، تا حالا مدچيپي اومده به بازار كه درست و حسابي Region Free بكنه؟دستگاه من Pal هست و اين مشكل رو دارم.
الان تو تهران كدوم مدچيپ ها رو به چه قيمتي ميفروشن؟ مدچيپ WiiD خوبه و اينجا پيدا ميشه يا نه؟WiiKey وضعيتش چه طوري هست؟
نوع چيپ ست Wii رو چه جوري ميشه تشخيص داد؟
تا حالا كسي خودش مدچيپ رو نصب كرده؟
همسايه ما يه برق كار هست ميخواستم خودم از تهران يه چيپ بخرم بدم بهش كارهاش رو انجام بده.
خوش اومدی!! :cheesygriبا سلام خدمت تمامی دوستان...
فقط خواستم سلام داده باشم چون دوماه نبودم:biggrin1:
دوست عزیز من یه پیشنهادی به شما بکنم؟!
بهتر نیست به جای اینکه دنبال مادچیپ بگردی ؛ کنسول PAL خودت رو بفروشی و به جاش یه J یا U/C ماد شده بخری ؟!
چون PAL حتی اگه چیپ هم بخوره ، باز هم درست و حسابی بازی های ریجن های دیگه رو اجرا نمی کنه...
روش فکر کن...
با سلام خدمت تمامی دوستان...
فقط خواستم سلام داده باشم چون دوماه نبودم:biggrin1: