راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من از كدوم مغازه wii رو بگيرم كه هم مطمئن باشن هم قيمتشون مناسب باشه و هم بتونن به آخرين ورژن آپديت كنن ؟ از west پرسيدم ميگفتن 330 با مدچيپ wikey ، من دنبال همون مدچيپ wiikey باشم كه مي خوام galaxy رو بازي كنم؟! فكر كنم از west بگيرم از همه جا مطمئن تره!

درسته همون وست انتخاب مناسب تری هست
البته پرتو کنسولاشو 305هزار تومان میده که متاستفانه از چیپwiicanبرای کپی خور کردن کنسول استفاده میکنه;)

بالاخره ما هم به جمع wii دارها اضافه شديم:cheesygri واقعا چه حس خوبي به آدم دست ميده وقتي wiisport بازي ميكنه، حالا فهميدم كه چي ميگيد. از شانس ما super mario galaxy هم يك دونه بود كه اونم خراب بود ولي بايد چند روز ديگه برم و بگيرم.

بالاخره ما هم به جمع wii دارها اضافه شديم:cheesygri واقعا چه حس خوبي به آدم دست ميده وقتي wiisport بازي ميكنه، حالا فهميدم كه چي ميگيد. از شانس ما super mario galaxy هم يك دونه بود كه اونم خراب بود ولي بايد چند روز ديگه برم و بگيرم.

مبارکه!

درسته Wii sport واقعا جذابه!! :love:

راستی چند خریدی ؟ J هست دیگه ؟!

ممنون.
آره J هستش، 324 تومن با 4 تا بازي. بچه ها من خودم adsl دارم مي خوام ببينم چطوري مي تونم دستگاه رو آپديت بكنم؟

یکی اینه که همین super mario galaxy رو بخری که دستگاه رو به 3.0 آپدیت میکنه...

اگه با اینترنت میخوای آپدیت کنی ، باید یه Wireless router بخری ، که بهتره بخری چون حالا که شما ADSL داری میتونی اونو با لپ تاپ و موبایل و PS3 و Wii و... share کنی.

قیمتش هم بد نیست ، دور و بر 100 تومنه...

یکی اینه که همین super mario galaxy رو بخری که دستگاه رو به 3.0 آپدیت میکنه...

اگه با اینترنت میخوای آپدیت کنی ، باید یه Wireless router بخری ، که بهتره بخری چون حالا که شما ADSL داری میتونی اونو با لپ تاپ و موبایل و PS3 و Wii و... share کنی.

قیمتش هم بد نیست ، دور و بر 100 تومنه...

اصلا نیاز نیست انقدر خرج کنی ها
کافیه یک کارت شبکه وایرلس تهیه کنی مثل از اونا که USB هستن . قیمتش هم از 10 تومان داره ..
بعد با اون Share کنی
دلیلی نداره Access Point بزاری.نمیخوایی به یک محله که ساپورت بدی

کافیه یک کارت شبکه وایرلس تهیه کنی مثل از اونا که USB هستن . قیمتش هم از 10 تومان داره ..
بعد با اون Share کنی
میشه کمی بیشتر توضیح بدین(و اگه زحمتی نیست یه عکس هم بزارید)

بعد با اون Share کنی

کیفیت این کارت شبکه های وایرلس (اون هم از نوع USB) اصلا قابل مقایسه با یه wireless router نیست ، تو همین سایت ، یکی از بچه ها میگفت که میخواستم Wii رو با کامپیوترم که از این کارت ها داشت آنلاین کنم ، ولی اصلا برد خوبی نداشت و همش قطع و وصل میشد (حتی در فاصله کم)
Wireless router هم که خیلی کاربردی هستش ، و هم قابل اطمینان. فکر کنم ارزشش رو داشته باشه آدم یه کم بیشتر پول بده... ;)

بچه ها بازيهاي wii رو نميشه dvd هاي طلايي و مالزيش رو از جايي گير آورد؟ آخه يكي از اين بازيهايي كه گرفته بودم نيومد مي خوام هر بازي كه ميگيرم راحت اجرا بشه.

بچه ها من از كدوم مغازه wii رو بگيرم كه هم مطمئن باشن هم قيمتشون مناسب باشه و هم بتونن به آخرين ورژن آپديت كنن ؟ از west پرسيدم ميگفتن 330 با مدچيپ wikey ، من دنبال همون مدچيپ wiikey باشم كه مي خوام galaxy رو بازي كنم؟! فكر كنم از west بگيرم از همه جا مطمئن تره!

کنسولهای wii ما در حال حاظر تموم شده و خود ما هم فعلا تا ژانویه از توی بازار تهیه میکنیم
اگه خواستید از ما بخرید قبلش حتما با شخص من هماهنگ کنید چون بچه های فروشگاه خیلی با wiikey آشنا نیستن و ممکنه از جایی که تهیه میکنن بهشون بندازن

درسته همون وست انتخاب مناسب تری هست
البته پرتو کنسولاشو 305هزار تومان میده که متاستفانه از چیپwiicanبرای کپی خور کردن کنسول استفاده میکنه;)

آقا جون ، اونایی که هنوز نخریدن بهتره الکی پولشونو حروم چیپ ست "وی کن" و "وی کی" نکنن، بلکه کنسول بدون چیپ ست بگیرن یا اگه نمیتونن از پرتو بگیرن که قیمتش پایین تره و بعد برن با 2 تومن خودشون بهترین چیپ رو بخرن و بدن براشون پروگرام کنن و حتی لحیمشم میتونن بدن به یکی دیگه لحیم کنه ، به جای اینکه هم 30 تومن بیشتر بدن هم مصیبت مشکل آپدیت رو داشته باشن...اینم که راهنماش: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9660

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or