راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالش هست که در آینده بشه ریجن دستگاه رو عوض کرد، فقط یه احتماله، توی Wii-hacks خوندم. می گردم لینک رو پیدا نمی کنم. جاهای دیگه رو نمی دونم، ولی حداقل تو پایتخت UC رو می دن 525 تومن، خیلی احمقانه گرونه، یه جایی هم دیدم 470 تومن، در هر صورت فکر می کنم اگه بخوام UC بخرم قبلش بیشتر فکر کنم، از Xbox360 گرونتر می شه !
دو سه هفته پیش فرمان میداد 460 و کنج فکر کنم .475
در ضمن 50 تومن از پول uc به علت اینکه همراهش یه wii sport اریجینال هست.
wii sport هم شاید تنها بازی واقغا خوب wii باشه. علت اینکه خیلی ها wii می خرند و هفته اول پشیمون میشن اینکه بازیهایی مثل wii sport رو نمی گیرند و تعداد بازیهای واقعا بد برای wii زیاده و طرف رو مایوس میکنه.
به نظر من هفته اول خرید wii اگه فقط wii sport رو بازی کنید متوجه میشید از wii چه انتظاری باید داشته باشید.

آخرین ویرایش:
یه سوال برام پیش اومد، اگه یه کنسول UC بخرم می تونم با galaxy ژاپنی آپدیتش کنم یا بریک می شه؟ کلا بازی های توی اییان UC هستن یا J هستن؟ می خوام UC بخرم ولی این قضیه نگرانم کرده

یه سوال برام پیش اومد، اگه یه کنسول UC بخرم می تونم با galaxy ژاپنی آپدیتش کنم یا بریک می شه؟ کلا بازی های توی اییان UC هستن یا J هستن؟ می خوام UC بخرم ولی این قضیه نگرانم کرده
اگه شما براي آپديت دستگاه از يك بازي استفاده كنيد كه دستگاه رو آپديت ميكنه و ريجنش با ريجن دستگاه شما يكي نباشه دستگاه بريك ميشه، خوب چرا super mario galaxy /UC نميگيريد؟! براي چي مي خوايد ژاپنيش رو بگيريد؟!:confused:

یه چیز دیگه هم هست ؛ بعضی بازی ها (مثلا Sonic and the Secret Ring و Trauma Center: New Blood) اول زبون ریجن دستگاه رو چک میکنن بعد اجرا میشن ؛ یعنی اگه ریجن J باشه ؛ زبون هم ژاپنی میشه...
تو Sonic and the Secret Rings میشه زبان رو از تو options تغییر داد تو Trauma Center هم میشه ؟ ( چون اگه نشه بازی کردن سخته )
یه سوال هم داشتم : نمیدونم بین بچه های اینجا کسی طرفدار Guitar Hero 3 هست یا نه من عاشق این بازیم و دنبال گیتارش میگردم کسی جایی برای خریدنش میشناسه ؟

آخ میشه بگی چطوری؟! داره همین جوری خاک میخوره بیچاره!!!
خیلی ساده هست باید بری تو دومین گزینه از سمت چپ(اپشن بازی) دونه دونه برو توشون زبانارو پیدا میکنی چند تا گزینه بیشتر نداره خوبیش اینه که زبان انگلیسی رو به ژاپنی ننوشته و همون انگلیسی (خارجی) نوشته بعد که زبان منو هارو انگلیسی کردی مجدد برو تو اپشن بخش ویس تا صداهای سونیک و شخصیت هارو هم انگلیسی کن که زیر نویس انگلیسی هم داره میشه؟؟؟(امیدوارم ازش لذت ببری)

نمی دونم، بازی هایی که اینجا هستن J هستن یا Uc؟ می شه از رو بازی فهمید J است یا Uc؟
فكر كنم uc هم بشه پيدا كرد، گويا west ريجن uc بازي هم همون موقع زده و چون ميگفت خطرناكه براي همين اگه بخواي برات مياره.
تو Sonic and the Secret Rings میشه زبان رو از تو options تغییر داد تو Trauma Center هم میشه ؟ ( چون اگه نشه بازی کردن سخته )
یه سوال هم داشتم : نمیدونم بین بچه های اینجا کسی طرفدار Guitar Hero 3 هست یا نه من عاشق این بازیم و دنبال گیتارش میگردم کسی جایی برای خریدنش میشناسه ؟
اتفاقا منم دنبالشم ولي تو تهران كه تا حالا نديدم البته هنوز خود بازي هم نتونستم رو wii بخاطر آپديت انجام بدم:biggrin1:

بازی های Uc که با J مشکلی ندارن و برعکس، فقط مشکل آپدیت کردن هست، من چون خیلی طلبه شدم که Uc بگیرم، برام مهم شد که بتونم بازی هاشو هم پیدا کنم، فرمان رایانه کنسول Uc رو می ده 460، به نظر بد نمی آد. مشکلی که برام پیش نمی آد اگه Uc بخرم، می آد؟

بازی های Uc که با J مشکلی ندارن و برعکس، فقط مشکل آپدیت کردن هست، من چون خیلی طلبه شدم که Uc بگیرم، برام مهم شد که بتونم بازی هاشو هم پیدا کنم، فرمان رایانه کنسول Uc رو می ده 460، به نظر بد نمی آد. مشکلی که برام پیش نمی آد اگه Uc بخرم، می آد؟

نه اتفاقا اگه U/C بگیری مشکلاتش هم کمتر میشه چون بیشتر بازی های اینجا U/C ـه. ;)

فقط U/C قیمتش یه کم بالاس وگرنه خیلی مزیت داره! (Channel ها مثلا.)

دوستان اين جاهايی که بازی های Wii رو برای دانلود گذشتند فقط نوشتند NTSC ديگه UC يا J بودنش رو ننوشتند.اين ها رو دانلد کنيم مشکلی به وجود نميآرند برای دستگاه؟

بعد اين قضيه PATCH و اينا چيه؟؟بازی رو دانلود ميکنيم و فايل ISO رو رايت ميکنيم؟؟

دوستان اين جاهايی که بازی های Wii رو برای دانلود گذشتند فقط نوشتند NTSC ديگه UC يا J بودنش رو ننوشتند.اين ها رو دانلد کنيم مشکلی به وجود نميآرند برای دستگاه؟

بعد اين قضيه PATCH و اينا چيه؟؟بازی رو دانلود ميکنيم و فايل ISO رو رايت ميکنيم؟؟

اولا که مبارکه !!! :love:

بعدش هم در مورد دانلود بازی ها : اگه میخوای بازی دانلود کنی ؛ حتما ISO رو با برنامه WiiBrickBlocker باید Patch کنی؛ فکر کنم توی همین WiiBrickBlocker بشه فهمید که ریجن ISO چیه. حتما ریجن رو چک کن. (توی تاپیک Brick شدن لینک دانلودش هست فکر کنم...)

ولی جزییات دانلود بازی ها رو نمی دونم چون تا حالا دانلود نکردم! ;)

بهتره که بازی ها رو بخری! فکر نکنم به دردسر دانلود بیرزه!

اولا که مبارکه !!!
قربونه شما:دی

آخه اينجا هيچ کس بازی Wii نميفروشه حوصله سفارش از تهران و بدقولی شرکت ها هم ندارم.2 روز دانلودش طول ميکشه ديگه.

حالا دانلود کنيم يه وقت نزنه دستگاه بترکه؟؟؟؟کلی لينک دانلود پيدا کردم

قربونه شما:دی

آخه اينجا هيچ کس بازی Wii نميفروشه حوصله سفارش از تهران و بدقولی شرکت ها هم ندارم.2 روز دانلودش طول ميکشه ديگه.

حالا دانلود کنيم يه وقت نزنه دستگاه بترکه؟؟؟؟کلی لينک دانلود پيدا کردم
مباركه :love:
فقط مواظب باشيد براي دانلود بازيها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or