راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يه جايي خوندم كه آپديت به 3.1 از هرطريقي (اينترنت يا بازي) mod chip رو تشخيص ميده و Brick مي كنه، حتي اگه از ريجن سازگار استفاده بشه، درسته؟

نه اصلا فیرمورهای نینتندو نمیتونن کاری با مادچیپ بکنن ؛ Wiikey یکی از خصوصیاتش اینه که Stealth هست و همچنین مشکلی هم برای آنلاین بازی کردن بوجود نمیاد...

الان هم توی سایت های مختلف ، بازی ها رو با فیرمور 3.1 ، فیرمور Wiikey 1.9g چک میکنن که همین هم نشون میده که 3.1 مشکلی برای مادچیپ بوجود نمیاره... ;)

اینجور که به نظر می آد چیپ های ما اصلا خیال آپدیت شدن نداشته باشن، فکر کنم بهتره چیپ هامونو ببیرم عوض کنیم !!! غیر از Galaxy بازی دیگه ای هم مشکل داره ؟

من بالاخره wii خریدم، UC، فکر کنم منم مثل همه یه چیپ wiican دارم که هیچ سایت و پشتیبانی نداره، و این یعنی SMG، super smash bros. و wii chess اجرا نمی شه روش و احتمالا بقیه بازی هایی که نینتندو بسازه، می خوام بدونم که رو این چیپ می شه فرم ور 3.1 نصب کرد؟ چون SMG UC پیدا نکردم که روش 3 نصب کنم، ضمن اینکه تیم wiikey هنوز داره کار می کنه و برای Super smash bros یه کارایی کرده، ولی ما فکر کنم باید بی خیال این چیزا بشیم با این چیپامون، راستی کسی تونسته رو این چیپ 1.9b نصب کنه یا اونم ارور test your connections می ده؟
این yaosm که یکی از دوستان یه تاپیک در موردش زده کسی نصب کرده؟ کسی می تونه این کار رو برای من بکنه، جون من جرات نمی کنم بازش کنم، پولش خیلی مهم نیست، می دم.
مرسی

آخرین ویرایش:
من بالاخره wii خریدم، UC، فکر کنم منم مثل همه یه چیپ wiican دارم که هیچ سایت و پشتیبانی نداره، و این یعنی SMG، super smash bros. و wii chess اجرا نمی شه روش و احتمالا بقیه بازی هایی که نینتندو بسازه، می خوام بدونم که رو این چیپ می شه فرم ور 3.1 نصب کرد؟ چون SMG UC پیدا نکردم که روش 3 نصب کنم، ضمن اینکه تیم wiikey هنوز داره کار می کنه و برای Super smash bros یه کارایی کرده، ولی ما فکر کنم باید بی خیال این چیزا بشیم با این چیپامون، راستی کسی تونسته رو این چیپ 1.9b نصب کنه یا اونم ارور test your connections می ده؟

مبارکه! :cheesygri

این چیپ های Wiikey و Wiican و D2C key و... هیچ کدوم کامل نیستن! در واقع Wii یه کم زبون نفهمه. با همه این شرایط ؛ Wiikey بهترین مادچیپ بود اما حالا که دیگه سایت پشتیبانی نداره ؛ البته فایل های آپدیتش تو فروم های مختلف پیدا میشه ولی مهم از 1.9g به بعد هستش که مثل اینکه دیگه واسش آپدیت نمیاد...

در ضمن مادچیپ ها با فیرمور Wii آپدیت نمیشن ؛ این 3.0 و 3.1 فیرمور خود Wii هستن و ربطی به مادچیپ نداره ؛ فیرمور مادچیپ الان آخریش 1.9g هستش که باید از اینترنت دانلود بشن...

این Super Smash Bros هم از کجا معلوم مثل SMG باشه ؟! خوشبین باشید!! ;)

توی این سایت که بچه ها هیچ کدوم تا اونجایی که من میدونم نتونستن مادچیپ رو آپدیت کنن ؛ همین مشکل Test your connections...

من خوندم که super smash bros همون قفل SMG رو داره، می گردم لینکشو پیدا می کنم، این مشکل test your connection هم مثل اینکه به دلیل اینه که چیپ های ما WiiCan هستن که شبیه Wiikey هست ولی همون نیست. تیم WiiKey هنوز مشغول فعالیت هست و فقط سایت نداره، توی WiiNewZ می شه یه سری اطلاعات در مورد این تیم پیدا کرد.
مشکلی که من الان دارم اینه که طبیعتا فرم ور دستگاه من باید زیر 2 باشه، همون که از اول روش هست، SMG UC هم پیدا نمی کنم که آپدیت کنم، دانلود هم نمی تونم بکنم برای اینکه سرعت دانلود تورنتش به طرز احمقانه ای پایین هست در حد 5KB. اگر دستگاه رو با اینترنت آپدیت کنم می شه 3.1U. می خوام ببینم 3.1 با این چیپ های ما کار می کنه یا بگردم به SMG از یه جا پیدا کنم؟

من خوندم که super smash bros همون قفل SMG رو داره، می گردم لینکشو پیدا می کنم، این مشکل test your connection هم مثل اینکه به دلیل اینه که چیپ های ما WiiCan هستن که شبیه Wiikey هست ولی همون نیست. تیم WiiKey هنوز مشغول فعالیت هست و فقط سایت نداره، توی WiiNewZ می شه یه سری اطلاعات در مورد این تیم پیدا کرد.
مشکلی که من الان دارم اینه که طبیعتا فرم ور دستگاه من باید زیر 2 باشه، همون که از اول روش هست، SMG UC هم پیدا نمی کنم که آپدیت کنم، دانلود هم نمی تونم بکنم برای اینکه سرعت دانلود تورنتش به طرز احمقانه ای پایین هست در حد 5KB. اگر دستگاه رو با اینترنت آپدیت کنم می شه 3.1U. می خوام ببینم 3.1 با این چیپ های ما کار می کنه یا بگردم به SMG از یه جا پیدا کنم؟

این راجع به SSBB از همین سایت WiiNewZ هست:
WiiNewz can now confirm that the recently released full Dual Layer (DVD9) dump of "Super Smash Brothers Brawl" works fine on Wiikey, including PAL systems. Apparently, the chip has problems reading the original copy but a backup works fine. I guess everyone got their panties all in a bunch over nothing
.

فیرمور Wii شما هم باید همین 2.0 باشه ؛ میتونی بری توی Wii setting چک کنی. (توی Wii Menu روی اون لوگوی Wii کلیک کن ؛ بعد برو توی Wii setting که عکس آچار داره ؛ فیرمور رو اون بالا می نویسه.)

در مورد 3.1 هم که احسان جان توضیح دادن...

----------------------------------------------------------------
UPDATE:

خوشبختانه تیم پشتیبانی Wiikey هنوز زنده س!! و همونطور که دوستمون گفتن سایت WiiNewZ حالا منبع رسمی برای چیپ Wiikey هستش...

With the Wiikey website now closed, WiiNewz will be the official source for news regarding the chip. If you don't read it here first, it's not true... simple as that
.

آخرین ویرایش:
دوستان من نه اینکه تازه Wii گرفتم، یه سری از بازی های Wii رو هم گرفتم، یه چند تا مونده که پیدا نمی کنم، به West هم زنگ زدم نداشت، نمی دونم کجا بگردم، اگه کسی می دونه بهم بگه ممنون می شم، اگه بتونم امروز پیداشون کنم. ایناست:
Medal of honor Heroes 2
Metroid Prime 3: Corruption
Mario Strikers Charged
Red Steel
ممنون

MoH:H2 و MP3:C و RS رو West داره امکان داره تموم کرده باشه اگر فوری می خوای میتونی از .com بگیری که البته 5000 میده :eek: فکر نکنم جایی ارزون تر پیدا کنی اگه عجله نداری میتونی منتظر بمونی تا West بیاره یا از شعبه های دیگش بپرسی ...
دوستانی که از شعبه های دیگه به جز مرکزی خرید میکنن اگه میتونن بپرسن ببینن این بازیها رو دارن یا نه چون خودم هم دارم امروز میام تهران میخوام اینا رو + چند تا بازی دیگه بخرم ممنون

آخرین ویرایش:
اساتید من می خوام یه عدد wii برای پسر داییم بخرم ممنون می شم جواب سوالات منو بدید.
1-چه رجینی بگیرم؟
2-بازی هاش همه free شده؟چون westتو سایتش رجین بازی های wii نمیزنه.
3-قیمت بازی هاش چنده؟
4-بعد اگه از رو بازی های wii که مثلا از وست گیم بخرم کپی بزنم مشکلی که پیش نمیاد(بریک شدن این حرفا)

اساتید من می خوام یه عدد wii برای پسر داییم بخرم ممنون می شم جواب سوالات منو بدید.
1-چه رجینی بگیرم؟
2-بازی هاش همه free شده؟چون westتو سایتش رجین بازی های wii نمیزنه.
3-قیمت بازی هاش چنده؟
4-بعد اگه از رو بازی های wii که مثلا از وست گیم بخرم کپی بزنم مشکلی که پیش نمیاد(بریک شدن این حرفا)

1.بسته به پولی که میخوای بدی J هست 330 و Uc هست 450
2.در این مورد اگه j بگیری بهتره چون بازی هاش بهتر گیر میاد مثله Xbox
3.بینه 1500 تا 5000 (کپی رایت تا مالزی و چینی)
4.اگه دستگاه j می خری بازی هاتم J باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

نه اصلا فیرمورهای نینتندو نمیتونن کاری با مادچیپ بکنن ؛ Wiikey یکی از خصوصیاتش اینه که Stealth هست و همچنین مشکلی هم برای آنلاین بازی کردن بوجود نمیاد...

الان هم توی سایت های مختلف ، بازی ها رو با فیرمور 3.1 ، فیرمور Wiikey 1.9g چک میکنن که همین هم نشون میده که 3.1 مشکلی برای مادچیپ بوجود نمیاره... ;)
مطمئنيد اگه يه uc رو كه mod chip روش نصبه (معلوم نيست چه chip اي است) با اينترنت آپديت كنم هيچ اتفاق بدي نمي افته؟

اقا من از دبی یه wii گرفتم uc حالا چه چیپی بدم نصب کنند کجا چنده؟
شما یه امتحانی بکن ببین شاید چیپ روش باشه ؛ همه این Wii های تو تهران رو از دوبی میارن که همگی از قبل مادچیپ داشتن...

اگر هم نداشت فکر کنم ببری وست یا دات کام براتون کپی خورش کنن...
مطمئنيد اگه يه uc رو كه mod chip روش نصبه (معلوم نيست چه chip اي است) با اينترنت آپديت كنم هيچ اتفاق بدي نمي افته؟

نه دیگه قربان ! خیالت راحت باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or