راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از معروفترین بازی های اکشن Wii ه که میگن گرافیک خیلی خوب با Game Play عالی داره
یه چیزی هم در باره ی خریدن بازی بگم تا حواستون رو بیشتر جمع کنین من تهران که بودم بازی Endless Ocean رو از West گرفتم وقتی بازی رو گزاشتم یه پیغام برای آپدیت اومد بعد از تموم شدن رفتم تو ستینگ دیدم کنسولم Semi Break شده بهتره مواظب باشین ....
من بازی Mercury Meltdown رو از West گرفتم اون هم تو صفحه سیاه میمونه ....

دوستان بهتره وقتی بازی رو تهيه ميکنند اول ريجن و همچنين آپديت اون رو چک کنید .من خودم همين کار رو انجام ميدم.دليل صفحه سياه هم فکر کنم مشخص شده باشه البته به نظره من ميتونه اين باشه بازی هايی که آپديت ندارند نبايد Patch بشند وگرنه به مشکل اين صفحه سياه برخورد ميکنند.البته باز بايد امتحان کرد.اين يکی از دلايلش ميتونه باشه...

یکی از معروفترین بازی های اکشن Wii ه که میگن گرافیک خیلی خوب با Game Play عالی داره
یه چیزی هم در باره ی خریدن بازی بگم تا حواستون رو بیشتر جمع کنین من تهران که بودم بازی Endless Ocean رو از West گرفتم وقتی بازی رو گزاشتم یه پیغام برای آپدیت اومد بعد از تموم شدن رفتم تو ستینگ دیدم کنسولم Semi Break شده بهتره مواظب باشین ....

منم همینو گرفتم ولی نذاشتم تو Wii. بهتره همه بازی هایی که میخری رو قبل اینکه بازی کنی ؛ بری اینجا یه نگاهی بکنی که یه وقت کنسول رو خراب نکنه...

Endless Ocean (WiiZARD): Tested on 3.1J & Wiikey 1.9g with WBB 1.3, will ask for update(not tested)

حالا زیاد مهم نیست ؛ یه بازی جدید بگیری که آپدیتش کنه درست میشه... ;)

اون Mercury Meltdown ریجن U/C هم اصلا روی دستگاه های J نمیاد ؛ اون صفحه سیاه یه کم با مال Metroid یا MLB فرق داره...

Mercury Meltdown Revolution (VORTEX): Tested with 3.1J with WBB 1.3, locks up on load

MP3 رو من دارم دانلود می کنم UC شو احتمالا تا شنبه تموم شه، چک می کنم خبر رو بهتون می گم، دات کام J شو داره قسم می خوره که کار می کنه، paper mario رو داشت ولی J بود و مطمئن بود که روی UC نمی آد، گفت Mario Strikers Charged هم روی UC نمی آد J اش، در هر صورت اونم دارم دانلود می کنم + SMG UC هرچند که آپدیت کردم به 3.1U ولی کرم دارم دیگه. به حرف دات کام گوش می کنم، فعلا که بازی زیاد دارم اونارو هم دانلود شدم بازی می کنم. ضمنا دات کام NiGHTS و Battalion wars II رو داشت.

منم پریروز از وست Sims Castaway رو گرفتم ولی وقتی Start رو میزدم صفحه سیاه میشد و ارتباط Wiimote هم با کنسول قطع میشد (چچراغش خاموش میشد) دکمه ریست با Power هم کار نمیکرد و من مجبور شدم برق دستگاه رو بکشم !
ريجن دستگاه شما چيه؟

ريجن دستگاه شما چيه؟

تونستيد بازي رو اجرا كنيد؟
متاسفانه نه، منم مثل همه مشکل چیپ های WiiCan رو دارم، البته با این پیشرفت ها احتمالش خیلی زیاده که به زودی یه لودر نرم افزاری پیدا بشه. من بیشتر برای کسایی گفتم که کنسول UC دارن و می خوان آپدیت کنن.

بچه ها سلام . امیدوارم تکراری نپرسم . من یک وی با WII Fit به همراهش از بندر خریدم 410 تومن . با توجه به منوهای ژاپنیش فکر کنم سری J باشه . اما چطور بفهمم Pal یا Ntsc هستش یه بازی هم دارم Call of duty 3 با Wii sport . در ضمن از کجا میشه بازیهاشو دانلود کرد و باید روی DVD 4.5 گیگ کپی کنیم ؟

بچه ها سلام . امیدوارم تکراری نپرسم . من یک وی با WII Fit به همراهش از بندر خریدم 410 تومن . با توجه به منوهای ژاپنیش فکر کنم سری J باشه . اما چطور بفهمم Pal یا Ntsc هستش یه بازی هم دارم Call of duty 3 با Wii sport . در ضمن از کجا میشه بازیهاشو دانلود کرد و باید روی DVD 4.5 گیگ کپی کنیم ؟
اگه منوهاش Jap هستش خوب NTSC J ميباشد ديگه.بازی هاشم تو اينترنت ريخته يه سرچ بزنی کلی ميآبی
.و تا ایننجا که من دیدم بازیهاش رو DVD 5 رایت میشده حالا شاید بازی ای هم باشه که رو DVD 9 باید رایت بشه

من امروز Metroid Prime 3 ریجن UC رو دانلود کردم و بدون پچ کردن رایت کردم اجرا شد و تونستم بازی کنم، فقط با اینکه 3.1U بودم بازم یه آپدیت کوچولو کرد که فکر کنم دستگاه های J رو خراب کنه. کسی اگه خواست بگه.

فقط با اینکه 3.1u بودم بازم یه آپدیت کوچولو کرد که فکر کنم دستگاه های J رو خراب کنه. کسی اگه خواست بگه.

منم بازی اي که دانلود کرده بودم همون آپديت کوچيک رو برام انجام داد با اينکه دستگاهم J بود و بازی Uc هيچ مشکلی اينجاد نکرد.با برنامه هم چک ميکردم هيچ گونه آپديتی رو تشخيص نميداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or