راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین امروز رفتم یگانه= UC رو می داد 435 تومن کپی خور شده، J رو میداد 340 تونم کپی خور شده(100تومن اختلاف قیمت بین این دو تا ریجن اونوقت جالبه می گفت واسه J فقط منوهای تو داشبورد ژاپنین و وقتی میری تو بازی همه چیز انگلیسیه!!

با اینکه یگانه اصلا جای خوبی برای خرید نیست (;)) ولی قیمت J رو بد نمیده. ولی سعی کن ازش چیزی نخری... :)

تازه می گفت بازی های ریجن J بیشتر تو بازار پیدا میشن تا UC، درست می گفت؟؟
حاضرم بگم 95% بازی ها U/C هستن اون 5% بقیه هم PAL. :cheesygri
خوبی J اینه که با بازی های U/C سازگاره. همین!

مگه چی شده بوده؟؟ ایکس باکست رو هم که داری میفروشی!!!

.
کنسول wii خودمو خواستم خودم چیپ بندازم که متاستفانه اون نقاطی که باید چیپ روش لحیم میخورد از بین رفت واینطور شد که من بدون wii شدم......وایکس باکس هم میخوام بفروشم چون هم به پولش احتیاج دارم و هم بعد که پول دستم اومد یکی از این مدل های فالکن دار بخرم(((شوخی-حتما پیش خودتون فکر کردین که میخواستم چیپ xbox360 رو هم عوض کنم واون رو هم خراب کردم هاااااا:cheesygri:cheesygri:cheesygri)))

آقا ما دیروز که رفتیم یگانه(داستانش رو براتون تعریف کردم!!) این قیمت ها و اینا رو گفت، بعد گفت که بازی ها تو J تماما انگلیسی اند. الان این داداش ما باور کرده کلید کرده بریم J بخریم. هر چقدر بهش می گم یکمی اون دوگوله رو به کار بنداز ببین این 100 تومن قیمت که اختلاف بینشونه پس واسه چیه؟؟؟ آقا شما بیا به این داداش ما بگو که بازی ها تو J ژاپنین، چه دیسک UC بذاریم چه J؟ درسته دیگه اینجوریه؟؟ پس بهتره بریم UC بگیریم که همه چیزش انگلیسیه. درسته؟؟ هر کجا از صحبت های من غلط بود بگین غلطه درستش کنید. فقط تو رو خدا زودتر الآن با زور گریه و زاری مجبورمون می کنه بریم J بخریم. هم اکنون به یاری شما نیازمندیم:cheesygri(آقا این داستان کاملا واقعیه:evil:)

آقا ما دیروز که رفتیم یگانه(داستانش رو براتون تعریف کردم!!) این قیمت ها و اینا رو گفت، بعد گفت که بازی ها تو J تماما انگلیسی اند. الان این داداش ما باور کرده کلید کرده بریم J بخریم. هر چقدر بهش می گم یکمی اون دوگوله رو به کار بنداز ببین این 100 تومن قیمت که اختلاف بینشونه پس واسه چیه؟؟؟ آقا شما بیا به این داداش ما بگو که بازی ها تو J ژاپنین، چه دیسک UC بذاریم چه J؟ درسته دیگه اینجوریه؟؟ پس بهتره بریم UC بگیریم که همه چیزش انگلیسیه. درسته؟؟ هر کجا از صحبت های من غلط بود بگین غلطه درستش کنید. فقط تو رو خدا زودتر الآن با زور گریه و زاری مجبورمون می کنه بریم J بخریم. هم اکنون به یاری شما نیازمندیم:cheesygri(آقا این داستان کاملا واقعیه:evil:)

سلام
بازيهاي uc هم به j مي خوره. كلا تعداد كمي بازي هست كه مجبور باشي نسخه ژاپنيش رو بخري.
اما اگر پول داري uc بخر. و به نظر من موقع خريد بگو با modchipتست كنن كه super mario galaxy رو هم اجرا كنه. خبرسو بده.

ببين اصلاً به نظر من ارزش نداره 100 بيشتر بابت اين کنسول بدی . باور کن ارزش 400 تومان نداره.اکثر بازی ها هم که انگليسی هستند فقط ميمونه يه چند تايی که اون ها هم ميشه زبانهسون رو به انگليسی تبديل کرد.منوهای خوده دستگاه هم چيزه خاصی نداره که بخوای انگليسی باشه راهنمای منوهاش به انگليسی رو اينترنت ريخته
النم که با اين مدچيپ تقلبی ها هم که تمام بازی ها اجرا ميشه و هيچ مشکلی نيست.ولی خو موقع خريد از اين يگانه خيلی خيلی مراقب باش

یعنی اگه بازی uc رو بزاریم تو ریجن j زبون بازی انگلیسیه و مشکلی پیش نمی آد؟

چرا؟

بله اکثر بازی ها مشکلی ندارن و زبان هم En هستش. فقط برخی بازی ها زبان رو از روی ريجن دستگاه تعيين ميکنند که برای این مشکل هم راه حلی وجود داره

آقا دست همه شما درد نکنه که اهمیت داده و جواب دادید فقط می مونه psxgamer ، آق منوچ و blackhand جان عزیز.می خوام ببینم نظر اکثریت چیه و الا نظرات شما برای ما حجته.
ldghn جان عزیز (ای کاش عزیزان اسم هاشون رو می دونستیم):پس به نظر شما این اختلاف قیمت بین این دو ریجن کذایی برای چیست؟ ما که از این پولا نداریم بخوایم 400 و خورده ای هزار تومن رو بدیم وی بگیریم فقط می خوایم ببنیم چقدر دیگه باید منتظر بمونیم؟
این بازی ها که می فرمایید En اجرا می شه فقط زیر نویس ها (نوشته ها) انگلیسیه یا صداها هم انگلیسیه یا هر دو؟

آقا دست همه شما درد نکنه که اهمیت داده و جواب دادید فقط می مونه psxgamer ، آق منوچ و blackhand جان عزیز.می خوام ببینم نظر اکثریت چیه و الا نظرات شما برای ما حجته.
ldghn جان عزیز (ای کاش عزیزان اسم هاشون رو می دونستیم):پس به نظر شما این اختلاف قیمت بین این دو ریجن کذایی برای چیست؟ ما که از این پولا نداریم بخوایم 400 و خورده ای هزار تومن رو بدیم وی بگیریم فقط می خوایم ببنیم چقدر دیگه باید منتظر بمونیم؟
این بازی ها که می فرمایید En اجرا می شه فقط زیر نویس ها (نوشته ها) انگلیسیه یا صداها هم انگلیسیه یا هر دو؟
اصلاً وی ارزش 400 تومان نداره به کللللللل:دی

همه چيز انگليسی هستش از منو گرفته تا صدا ها و خوده بازی

اختلاف 100 به خاطر یه بازی اورجینال wii sport که همراه دستگاههای us هست و زبان انگلیسی منو میباشد

ldghn:جان ضایعه که شما J دارین;) اما مغرضانه راهنمایی و تصمیم گیری نکنید.
اصلاً وی ارزش 400 تومان نداره به کللللللل:biggrin1:
خدا شاهده اصلا قصد ندارم 400 تومن بدم واسه UC. اصلا. به هیچ وجه.
همه چيز انگليسی هستش از منو گرفته تا صدا ها و خوده بازی.
تمام بازی هایی که هست؟؟ یعنی من برم از وست بگیرم بیام بذارم تو دستگاه راحت همه چیز انگلیسیه؟؟
اگه کنسول J رو توش UC بذاریم انگلیسیه دیگه، درسته؟؟ اگه J تو J بذاریم بازم انگلیسیه؟؟
من تو تاپیک Wiikey از PSXgamer پرسیدم گفت بعضیا نوشته هاش انگلیسیه صداهاش ژاپنی، بعضیاش برعکس. شما الان رزیدنت 4 رو به طور کامل انگلیسی بازی می کنی؟؟ سوپر ماریو گالاکسی چی؟؟ زک اند ویکی؟؟ رد استیل؟؟ و.... همه و همه انگلیسین؟؟ آقا دستم به دامن نداشتد، نرم J بگیرم بعد نصف ژاپنی نصف انگلیسی؟؟ بعد پشیمون نشیم؟؟ این دیگه پس نمیگیره ها!!! خدایا خودت کمک کن.
335 تومن واسه J عادلانه است؟؟

جان ضایعه که شما J دارین اما مغرضانه راهنمایی و تصمیم گیری نکنید.

چه ربطی داشت الان؟؟؟
مثلاً چون من J خريدم دارم طرفداريش رو ميکنم؟؟؟

تمام بازی هایی که هست؟؟ یعنی من برم از وست بگیرم بیام بذارم تو دستگاه راحت همه چیز انگلیسیه؟؟
اگه کنسول J رو توش UC بذاریم انگلیسیه دیگه، درسته؟؟ اگه J تو J بذاریم بازم انگلیسیه؟؟
من تو تاپیک Wiikey از PSXgamer پرسیدم گفت بعضیا نوشته هاش انگلیسیه صداهاش ژاپنی، بعضیاش برعکس. شما الان رزیدنت 4 رو به طور کامل انگلیسی بازی می کنی؟؟ سوپر ماریو گالاکسی چی؟؟ زک اند ویکی؟؟ رد استیل؟؟ و.... همه و همه انگلیسین؟؟ آقا دستم به دامن نداشتد، نرم J بگیرم بعد نصف ژاپنی نصف انگلیسی؟؟ بعد پشیمون نشیم؟؟ این دیگه پس نمیگیره ها!!! خدایا خودت کمک کن.
335 تومن واسه J عادلانه است؟؟
گفتم که اکثراً.
من اين بازی هايی که گفتيد رو جز رد استيل بازی نکردم که اونم انگليسی نبود ولی گفتم که انگار راهی برای اينکه زبان بازی انگليسی باشه وجود داره.تعداد اين جور بازی ها کم هستش.

راهی برای اينکه زبان بازی انگليسی باشه وجود داره
چه راهی؟psxgamer هم در بارش صحبت کرده بود. فکر کنم به نوع پتچ کردنش برمیگرده. درسته؟؟ اسم اون برنامه چی بود که باهاش می تونستیم زبان بازی رو تغییر بدیم و یه کاری کنیم که زبان رو از رو ریجن تشخیص نده؟؟ لینکش رو هم اگه مشکلی نیست بذارین.از دست من هم دلخور نشید.

چه راهی؟psxgamer هم در بارش صحبت کرده بود. فکر کنم به نوع پتچ کردنش برمیگرده. درسته؟؟ اسم اون برنامه چی بود که باهاش می تونستیم زبان بازی رو تغییر بدیم و یه کاری کنیم که زبان رو از رو ریجن تشخیص نده؟؟ لینکش رو هم اگه مشکلی نیست بذارین.از دست من هم دلخور نشید.
http://www.bailli.de/files/GWP.rar

4in1wii.PNG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or