راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره زنگ زدم گفت 35 میرم میگیرم توپخونه گندشو در آورده ارزونتر هم پیدا میشه وست 30 میده؟

نه بابا خیلی گرون گفتن ، West هم نمی دونم چند میده ، حیف شد تاپیکش هم بسته شد!
حتما یه سری به west بزن...

راستی چرا میخوای دو تا Nunchuck داشته باشی ؟ بازی خاصی رو درنظر داری؟؟

سلام
ببخشید من هم میخواستم بلاخرهwii رو بخرم(بلاخره پولم برای خرید این کنسول جمع شد)
شما جدید ترین قیمت وهمچنین بهترین جا برای خرید رو کجا میدونید؟؟؟من تازگی تو تایپیک بازار چه یه فروشنده رو دیدم که wii رو 305هزار تومان میده از اوجایی که پولم هم 320 تومانه احتمالا از همون جا بخرم ((فروشگاه پرتو))
اگه میشه منو راهنمایی کنید که برای خرید چه چیزی رو باید در اولویت قرار بدم هواسم رو به چی جم کنم
اولین بازی که میخرم به نظرتون کدوم بازی رو بخرم که حسابی جولو دوستان منو رو سفید کنه:cheesygri(من از بازی جنگی خوشم نمیاد یه بازی جالب و فنتزی ترجیحان خنده دار باشه )
دیگه نمیدونم والا خواهش میکنم کمکم کنید تا یه وقت خدا نکرده سرم کلاه نره
در ضمن یه توضیحی در مورد این آپدایت بدین که جریان چیه که میگن کنسولت رو از کار میندازه؟؟(ضروریه این اپدایت ها !!!)
((راستی تلویزیون ما کاملا معمولیه از این 2فیش ها هست-بنظر شما کابل اتصال به مانیتور هم براش بخرم یا نه تو کیفیت تصویر تاثیری نداره؟؟!!)

از چه راههایی به غیر از استفاده از بازی کپی میشه فهمید که کنسول wii مد چیپ داره(کپی خور شده) ؟
هزینه کپی خور کردن چقدره؟
خب مگه مد چیپ قراره چی کار کنه؟ همین که کپی رو خوند یعنی درسته دیگه. چه راهی از این مطمئن تر ؟ هزینش رو هم بپرس از جاهای مختلف فرق دارن با هم، ( جای گر گور نری داغون کنن دسگاهتو ! ) تازه خودتم میتونی مدچیپ بسازی که رفیقمون ، احسان راهنماشم گذاشته دیگه.
شما چرا خودتون مدچیپ نمی سازید من ساختم با 2 هزار تومن تموم شد کدهای yaosm هم ریختم الان همه ی کارای چیپهای دیگه رو هم میکنه به اضافهی اینکه dual layer هم ساپورت میکنه و باهاش dvd فیلم هم میبینم
اینجا تمام اطلاعات رو پیدا میکنید از نوع چیپ ( مال من 12f628 که 800 تومن خریدم ) گرفته تا ساختن cheap programmer ( که من با ححححدود 1000 تومن ساختم) و روش باز کردن و نصب چیپ
http://psx-scene.com/forums/yaosm/56...-may-need.html
http://psx-scene.com/forums/yaosm/58...port-more.html
http://psx-scene.com/forums/wiifree/...have-look.html

من یه راهی برای آپدیت بی خطر به نظرم رسید که همه مشکلارو حل میکنه ولی خودم حسشو ندارم برم دمبالش: اگه بتونیم یه سویچ ON/OFF از بیرون برای مد چیپ بذاریم ، میتونیم هر وقت خواستیم مد چیپ رو غیر فعال کنیم و آپدیت و اینارو انجام بدیم. البته این یه راه حل نظریه در مورد مسائل فنیش اطلاعی ندارم ، اگه حرف خنده داریه لطفا مسخره نکنید :blushing:

بعضی از چیپها با وصل کردن یک سیم به پایه وسط دکمه ریست وقتی موقع روشن کردن دستگاه ریست رو 3 ثانیه نگه دارید چیپ disable میشه مثلا تو چیپی که من گفتم پایه 3 چیپ رو باید لحیم کنید چیپ wiifree هم این امکان رو داره یه سری دیگه از چیپهایی که ناشناس هستن و من تو ایران دیدم و شاید مال شما هم همون باشه و خودتون خبر ندارید هم اینکارو کرده برای اینکه مطمئن بشید وقتی که دارید دستگاه رو روشن میکنید همزمان با فشار دادن دکمه پاور دکمه ریست هم 3 ثانیه نگه دارید بعد ول کنید اگر بعد از این کار دستگاهتون بازی های کپی رو اجرا نکرد یعنی چیپ شما هم disable میشه برای enable کردن فقط دستگاه رو خاموش کنید و از برق بکشید و دوباره روشن کنید
توصیه میکنم امتحان کنید چونکه من چندتا wii تو ایران دیدم از همین چیپ ناشناس استفاده میکردن
اینم عکس چیپ ناشناس که خودم از دستگاه دوستم گرفتم
http://www.4shared.com/file/24801096/8bde5a6f/DSC08185.html

پس اینکه من گفتم عملیه؟ یعنی مدچیپ رو غیر فعال کنیم، دسگاهمون رو آپدیت کنیم و خلاص...بعدش تو میدونی که توی بازیای آنلاین هم گیر میده به مدچیپ یا خطری نیست؟

اصولا این چیپها چیپ درایو هستن و نینتندو فعلا نمی تونه از طریق بازی آنلاین اونارو detect کنه حتی فعلا موقع آپگرید هم مشکلی پیش نمیاد و احتمالا در آینده هم مشکلی پیش نخواهد آمد و اصلا احتیاجی به disable کردن چیپ نیست این یه امکان که در آینده شاید لازم بشه و برای بازی آنلاین هم خیالتون راحت من خودم هر روز pokemon , mario football بازی میکنم

سلام
ببخشید من هم میخواستم بلاخرهwii رو بخرم(بلاخره پولم برای خرید این کنسول جمع شد)
شما جدید ترین قیمت وهمچنین بهترین جا برای خرید رو کجا میدونید؟؟؟من تازگی تو تایپیک بازار چه یه فروشنده رو دیدم که wii رو 305هزار تومان میده از اوجایی که پولم هم 320 تومانه احتمالا از همون جا بخرم ((فروشگاه پرتو))
اگه میشه منو راهنمایی کنید که برای خرید چه چیزی رو باید در اولویت قرار بدم هواسم رو به چی جم کنم
اولین بازی که میخرم به نظرتون کدوم بازی رو بخرم که حسابی جولو دوستان منو رو سفید کنه:cheesygri(من از بازی جنگی خوشم نمیاد یه بازی جالب و فنتزی ترجیحان خنده دار باشه )
دیگه نمیدونم والا خواهش میکنم کمکم کنید تا یه وقت خدا نکرده سرم کلاه نره
در ضمن یه توضیحی در مورد این آپدایت بدین که جریان چیه که میگن کنسولت رو از کار میندازه؟؟(ضروریه این اپدایت ها !!!)
((راستی تلویزیون ما کاملا معمولیه از این 2فیش ها هست-بنظر شما کابل اتصال به مانیتور هم براش بخرم یا نه تو کیفیت تصویر تاثیری نداره؟؟!!)
سلام،
درمورد قیمتها و region و... همین چند صفحه‌ی آخر هم بخونید به جواب میرسید. درمورد بازی فانتزی و خنده‌دار و پر هیجان WarioWare Smooth Moves رو به شدت توصیه میکنم. درمورد update و خراب شدن دستگاه درصورت نصب update اشتباه(PAL روی NTSC یا برعکس) هم دو تاپیک جدا موجوده.
اگر تلویزیون شما معمولیه با همون کابل Composite که همراه خود Wii هست کارتون راه میفته. کابل اتصال به مانیتور هم منظورتونو نفهمیدم، چون فقط یه کابل تبدیل به VGA میشناسم که اونم غیر رسمیه:
http://www.vdigi.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
بعضی از چیپها با وصل کردن یک سیم به پایه وسط دکمه ریست وقتی موقع روشن کردن دستگاه ریست رو 3 ثانیه نگه دارید چیپ disable میشه مثلا تو چیپی که من گفتم پایه 3 چیپ رو باید لحیم کنید چیپ wiifree هم این امکان رو داره یه سری دیگه از چیپهایی که ناشناس هستن و من تو ایران دیدم و شاید مال شما هم همون باشه و خودتون خبر ندارید هم اینکارو کرده برای اینکه مطمئن بشید وقتی که دارید دستگاه رو روشن میکنید همزمان با فشار دادن دکمه پاور دکمه ریست هم 3 ثانیه نگه دارید بعد ول کنید اگر بعد از این کار دستگاهتون بازی های کپی رو اجرا نکرد یعنی چیپ شما هم disable میشه برای enable کردن فقط دستگاه رو خاموش کنید و از برق بکشید و دوباره روشن کنید
توصیه میکنم امتحان کنید چونکه من چندتا wii تو ایران دیدم از همین چیپ ناشناس استفاده میکردن
اینم عکس چیپ ناشناس که خودم از دستگاه دوستم گرفتم
http://www.4shared.com/file/24801096/8bde5a6f/DSC08185.html
با توضیحاتی که دادید و عکسی گذاشتید احتمال ۹۹درصد همین WiiCan هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or