راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1-خیلی وقته این کنسول کپی خور شده
2-330تا400 تومان(j330 با منوهای ژاپنی وuc 400 با منوهای انگلیسی که خرید j توصیه میشه هم تنوع بازیهاش تو ایران بیشتره هم از نظر قیمت با صرفه تر-در ضمن wii منوهای خاصی نداره که زیاد رویه ژاپنی بودنش بخوایم حصاصیت نشون بدیم) تو ولیعصر میتونی بهتر این کنسول رو گیر یا بخری;)
3-بازیها هم پاساژ لباف2 هزار تومان میده که خراب هم در بینشون هست-ولیعصر هم میتونی 5 هزار تومان بخری که اطمیان از سالم بودن بازی ها هست
فکر میکنم اطلاعات ضروری رو دادم:love:

ممنون توضیحات عالی و تکمیل بود :love:

بازی هارو میتونی 1500 تومن هم از لباف پیدا کنی، اگرم خراب بود دفه بعد پس بده، تو وست ( ولیعصر نزدیک طالقانی - پاساژ پارسیان) اگه مشتری شی 4 تومنم میده ، جاهای دیگه ام همینطوره هر کی گفت 5 تومن میتونی بگی گرونه 4 تومن بگیری و اگه نداد ازش نخر ! برو از لباف 3- 1500 تومن بگیر. هروقت گرفتی بیا باز راهنماییت میکنیم. تو ذوقتم نمیخوره نترس. فقط باید حواست باشه ترش نکنی! :cheesygriبه نظر من پی اس3 رم بی خیال ، الان که به قیمت خونه گیماش ، هر وقت مایه دار بودی و کپی خور شد اونموقع تصمیم بگیر.
ممنون .
البته هدف اصلی ps3 هستش ولی خوب با اینم قیمت بازیهای نمیصرفه فعلا :p
با WII هم قراره حال کنم ولی خوب ps3 اصل قضیه هست
:cool:

:excited:
ایول!! خبر خیلی خوبی بود! بازی های GC هم که Region-Free شد! حالا چطوری باید آپدیتش کنیم؟
این فایل رو باید رایت کنیم رو CD ؛ DVD ؟؟؟
باید iso مربوط به سیستمت (us,pal یا jap) رو روی DVD رایت کنی چون درایو Wii سی‌دی رو نمیخونه. خیلی از رایترها به خاطر حجم کم isoهای wiikey اونارو درست روی DVD رایت نمیکنن که راه حلش اینه که فایل filechop.exe رو از بسته‌ی wiikey config 1.3 بگیری و بعد بر طبق readme همراه update 1.9b با استفاده از filechop حجم فایل ISO مورد نظرت رو به حدود ۱ گیگابایت برسونی.
بعد از اینکه حجمش درست شد فایل ISO رو با یه برنامه‌ی‌ رایت(ترجیحا Nero، اونم نوع burning rom نه express) باز کن و مراحل رایت رو طی کن. بعد که دیسک رایت شده رو در Wii بذاری مثل یه دیسک GameCube میشناسدش. اگر اشتباه نکنم برای طی کردن مراحل آپدیت یا باید دسته‌ی GameCube داشته باشی یا با دکمه‌ی reset(توجه کنید که Reset رو بزنید نه power) بهش دستور بدی.
در ضمن این آپدیت Wiikey عکس نامناسبی در پشت زمینه‌اش داره حواستون باشه :-"
دمت غیژ فقط نمیدونی این آپدیت بدرد مد چپ های وی کن هم میخوره یا نه؟ راستی من تا جایی که گشتم سایت وی کن رو پیدا نکردم کسی آدرسشو میدونه؟
من که امتحان کردم تست flashing رو تا آخر انجام داد و گفت نمیشه، اما شما سایر احتمالات هم در نظر بگیرید(اشکال دیسک من یا هر اشکال دیگه) و خودتون هم امتحان کنید. در ضمن منم هیچ سایتی ازش پیدا نکردم.

من که امتحان کردم تست flashing رو تا آخر انجام داد و گفت نمیشه، اما شما سایر احتمالات هم در نظر بگیرید(اشکال دیسک من یا هر اشکال دیگه) و خودتون هم امتحان کنید. در ضمن منم هیچ سایتی ازش پیدا نکردم.
خییلی ممنون از توضیحاتت! مگه شماام وی کن داری؟ روی وی کی امتحان کردی؟

آخرین ویرایش:
نه! منظور بی نام جان اینه که اگه Wii بگیری میبینی که چه حالی میده؛ شاید هم یه جورایی بیشتر از PS3 ...
آره ، منظورم همین بود، شنیدن کی بود مانند دیدن! البته اینم بگم که من بشخصه خیلی تو انتخاب بازی مشکل پسندم و کللی معیار دارم برا نتخاب و این کارم رو مشکل میکنه. بخاطر همین دوس دارم بازی بسازم! تا بالاخره بتونم بازی مورد علاقم رو تجربه کنم. :cheesygri

این Wiican دیگه چیه ؟ مگه مادچیپ شماها Wiikey نیست ؟؟؟:confused:
WiiCan یه modchip با امکانات متوسط و ارزونه که سایت nintendo scene جزو cloneهای WiiKey لیستش کرده:
http://wiki.nintendo-scene.com/index.php?title=Wii_modchips
موقعی که خریدمش به عنوان یه راه حل ارزون و موقت خریدم-و البته اون موقع همین nintendo scene جزو cloneها لیستش نکرده بود- که تابستون بدون بازیهای کپی Wii نمونم، از این به بعد هم فکر نکنم عوضش کنم تا نسل بعدی و بهتر modchipهای Wii بیان.

شما چرا خودتون مدچیپ نمی سازید من ساختم با 2 هزار تومن تموم شد کدهای yaosm هم ریختم الان همه ی کارای چیپهای دیگه رو هم میکنه به اضافهی اینکه dual layer هم ساپورت میکنه و باهاش dvd فیلم هم میبینم
اینجا تمام اطلاعات رو پیدا میکنید از نوع چیپ ( مال من 12f628 که 800 تومن خریدم ) گرفته تا ساختن cheap programmer ( که من با ححححدود 1000 تومن ساختم) و روش باز کردن و نصب چیپ
http://psx-scene.com/forums/yaosm/5...ation-discs-everything-else-you-may-need.html
http://psx-scene.com/forums/yaosm/58548-yaosm-1-8-dual-layers-support-more.html
http://psx-scene.com/forums/wiifree...12f629-progging-wiikey-install-have-look.html

اینم لیست مشخصات
Features
--------
- Supports DMS/D2A/D2B chipsets
- Wii originals
- Wii original imports*
- Wii backups
- Wii backup imports*
- Gamecube originals
- Gamecube original imports**
- Gamecube backups
- Gamecube backup imports**
- Gamecube homebrew
- All medias (DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW)
- Dual Layer support
- Fully configurable speed setting
- Automatic region detection
- Stealth (well, at least as much "stealth" as any other Wii modchip currently available)
- "Safe" Configuration disc
- Optional status LED
- Optional disable switch (solder wire to reset switch)
- GameID overriding for some GameID's that was blocked by firmware 3.0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or