راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوال سختیه! :p چون زیاد قابل مقایسه نیستن!مثلا آدم هیچ وقت GTAIV یا MGS4 رو ول نمیکنه بشینه Wii sport بازی کنه. ولی همین Wii Sport دنیایی داره واسه خودش.
البته اگه از نظر هیجان بازی های چند نفره بخوای حساب کنی ، Wii خیلی بیشتر حال میده تا PS3 یا 360. ولی در کل این دوتا کنسول نمیتونن هیچ وقت جای همدیگر رو بگیرن، چون اصلا مثل هم نیستن.
ولی در پایان : فقط NINTENDO !!!! :love:
با این حرفت که اینا دو تا مقوله جداان موافقم ولی این به اون معنا نیست که بازی قوی مثل mgs
برای wii قابل تصور نباشه ، همون طور که الان خیلی از عناوین مشترک برای wii هم هست و اومده ، این حرف که wii sport کجا و MGS کجا این شبهه رو به وجود میاره که مثلا تمام بازیهای wii تو مایه هایwii sport هستن! در صورتی که اصلا این طور نیست و تجربه call of duty 3 ,metroied prime و prince of persia,zelda... خلاف این قضیه رو ثابت کرده ، به نظر من واقعیت اینه که محصول نینتندو با توجه به مقتضیات زمان جهش خودش رو در دنیای گیم انجام داده و تعریف یک بازی کامپیوتری رو گسترده کرده و زمینه های کاری و سطح امکانات جدید و وسیعی براش قائل شده ، یعنی به معنای واقعی تکامل و توسعه ، wii تمام مشخصات یک کنسول خوب رو داره و مشکلی نداره که از بقیه عقب بمونه ، بلکه ps3 و xbox 360 از تکامل عقب موندن و تبدیل شدن به اسباب بازی های خوش آب و رنگ تر از قبل که از نظر تکنیکی نسبت به نسل قبل از خودشون هیچ چیز جدیدی ندارن.. اگر اینطوری بررسی کنی میبینی ps3 و 360 از لحاظ امکانات یک بازی ، زیر مجموعه امکانات wii هستند. مثلا فکر کنید که MGS با امکانات wii چقدر میتونه فوق العاده باشه و در مقابل این امکانات ( در حقیقت گیم پلی) ps3 و 360 چه امکاناتی دارن؟ ( حتی همون آنالوگ رو هم از سایه سر نینتندو دارن!) من واقعا از این قضیه خوشحال نیستم ولی چه میشه کرد؟ متاسفانه حرص پول و فکر کردن به اینکه چطوری محصولات دیگه (مثل تلوزیون و فیلم های hd ) فروش برن شاید جایی برای خلاقیت تو ذهن این شرکت ها باقی نگذاشته و نوآوری و حرف جدید متعلق به کسای دیگه ایه، خیلی ببخشید که طولانی شد . :blushing:

نه دبی فکر نمیکنم کپی شده باشه. درضمن فکر کنم پال باشه دستگاهت چون دوبی جزو جاهاییه که دستگاه های پال باید بیاره.
والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته.

نه دبی فکر نمیکنم کپی شده باشه. درضمن فکر کنم پال باشه دستگاهت چون دوبی جزو جاهاییه که دستگاه های پال باید بیاره.
والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته. /

والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته.

با این حرفت که اینا دو تا مقوله جداان موافقم ولی این به اون معنا نیست که بازی قوی مثل mgs
برای wii قابل تصور نباشه ، همون طور که الان خیلی از عناوین مشترک برای wii هم هست و اومده ، این حرف که wii sport کجا و MGS کجا این شبهه رو به وجود میاره که مثلا تمام بازیهای wii تو مایه هایwii sport هستن! در صورتی که اصلا این طور نیست و تجربه call of duty 3 ,metroied prime و prince of persia,zelda... خلاف این قضیه رو ثابت کرده ، به نظر من واقعیت اینه که محصول نینتندو با توجه به مقتضیات زمان جهش خودش رو در دنیای گیم انجام داده و تعریف یک بازی کامپیوتری رو گسترده کرده و زمینه های کاری و سطح امکانات جدید و وسیعی براش قائل شده ، یعنی به معنای واقعی تکامل و توسعه ، wii تمام مشخصات یک کنسول خوب رو داره و مشکلی نداره که از بقیه عقب بمونه ، بلکه ps3 و xbox 360 از تکامل عقب موندن و تبدیل شدن به اسباب بازی های خوش آب و رنگ تر از قبل که از نظر تکنیکی نسبت به نسل قبل از خودشون هیچ چیز جدیدی ندارن.. اگر اینطوری بررسی کنی میبینی ps3 و 360 از لحاظ امکانات یک بازی ، زیر مجموعه امکانات wii هستند. مثلا فکر کنید که MGS با امکانات wii چقدر میتونه فوق العاده باشه و در مقابل این امکانات ( در حقیقت گیم پلی) ps3 و 360 چه امکاناتی دارن؟ ( حتی همون آنالوگ رو هم از سایه سر نینتندو دارن!) من واقعا از این قضیه خوشحال نیستم ولی چه میشه کرد؟ متاسفانه حرص پول و فکر کردن به اینکه چطوری محصولات دیگه (مثل تلوزیون و فیلم های hd ) فروش برن شاید جایی برای خلاقیت تو ذهن این شرکت ها باقی نگذاشته و نوآوری و حرف جدید متعلق به کسای دیگه ایه، خیلی ببخشید که طولانی شد . :blushing:
کاملا با حرفات موافقم!

بذار فقط این رو هم اضافه کنم که Wii خیلی راحت میتونست شکست بخوره، قرار دادن یه interface جدید برای یه کنسول بازی اصلا ساده نیست ؛ حتی اگه کوچکترین مشکلی توی Motion sensor و قرارگرفتن دکمه ها رو دسته ها بود ؛ تا الان نمی تونست این قدر فروش کنه.

یه نکته که شاید هیچ کدومتون توجه نکرده باشید، محل قرار گرفتن باتری ها در Wii Remote هست که نشون میده چه قدر روی این مسئله Wii remote کار کرده بودن، (چون اگه محل باتری ها کمی بالاتر از جای فعلی بود ؛ کاربر خیلی زود به دلیل سنگینی توی دستش احساس خستگی میکرد ؛ میتونید دسته رو برعکس بگیرید امتحان کنید! نمیدونم یه جا نوشته بود این به خاطر اینه که نقطه ثقل دسته بالاتر از محل وزن باتری هاست :confused:)

حالا به هر حال منظورم اینه که نینتندو خیلی روی این کنسول کار کرده ، شاید خیلی بیشتر از سونی و مایکروسافت. البته الان داره نتیجه اش رو هم میبینه !!! :love::love::love:

نینتندو بهترین کار ممکن رو کرد با اینکه منم دوست دارم ps3 داشته باشم ( به خاطر قدرتی که از داشتن آخرین تکنولوژی ها بهم دست میده ) ولی ترجیح دادم اول wii بگیرم چون میخوام از بازی کردن لذت ببرم و این مهم ترین و ساده ترین اصلیه که هر gamer در نهایت میخواد بهش برسه که نینتندو همیشه هوای مشتریهاشو تو این زمینه داره

Wiikey is Updated Official at LAST :biggrin1:
بالاخره سایت Wiikey هم آخرین update ش رو که چند وقت بود به صورت غیر رسمی اینور اونور پیدا میشد رو سایتش قرار داده
... Wiikey 1.9b Update و Setup disc v1.3
Link:
http://wiikey.cn/resources.html

:excited:
ایول!! خبر خیلی خوبی بود! بازی های GC هم که Region-Free شد! حالا چطوری باید آپدیتش کنیم؟
این فایل رو باید رایت کنیم رو CD ؛ DVD ؟؟؟

Wiikey is Updated Official at LAST :biggrin1:
بالاخره سایت Wiikey هم آخرین update ش رو که چند وقت بود به صورت غیر رسمی اینور اونور پیدا میشد رو سایتش قرار داده
... Wiikey 1.9b Update و Setup disc v1.3
Link:
http://wiikey.cn/resources.html
دمت غیژ فقط نمیدونی این آپدیت بدرد مد چپ های وی کن هم میخوره یا نه؟ راستی من تا جایی که گشتم سایت وی کن رو پیدا نکردم کسی آدرسشو میدونه؟

دوستان من یه کمکی از شما می خواستم من بعد سه چراغه شدن 360 ام قید بازی کردن با هرچی 360 رو زدم و از اولش هم من از طرفداران ps3 بودم ولی بخاطر مسائلی که همه 360 رو خریدن منم خریدم و پشیمون شدم و الانم هیچ کنسولی برای بازی ندارم من الان یه پولی حدود 200 تومن دارم و اولش تصمیم گرفتم یه psp بگیرم تا اینکه عید بالاخره ps3 بگیرم ولی الان فکر میکنم میبینم می تونم یکم پول روش بذارم و wii بگیرم به نظر شما من که gears of war رو بازی کردم اگه wii بگیرم خیلی تو ذوقم نمی خوره؟ البته wii برای من از همون اولم جذابیتهای خودش رو داشت ولی نه به صورت یک کنسول اصلی مثل ps3، حالا به نظر شما psp رو بگیرم یا wii رو بگیرم یا هیچ کدوم رو نگیرم و صبر کنم تا پولم جمع بشه و ps3 بگیرم؟!:confused: البته ما یه نفر از فامیلامون دارم میره باکو و می خواستم ببینم قیمت اونجا مثل بازارهای جهانیه و رجیون دستگاها چیه؟ و اینکه چه رجیونی بهتره و قیمت کپی خور کردن دستگاه چقدره؟!
ببخشید که اینقدر طولانی شد.;)

آقا خدایشش حق بدید سخته خوندن اینهمه صفحه
چند تا سوال دارم و امیدوارم یکی از دوستان با حوصله جوابمو بده
1: بالاخره بازیهای کپی رو اجرا میکنه این وی؟
2: قیمتش چنه؟
بازیها چندن؟
و اگه توضیحی به نظرتون میرسه بدید ممنون

آقا خدایشش حق بدید سخته خوندن اینهمه صفحه
چند تا سوال دارم و امیدوارم یکی از دوستان با حوصله جوابمو بده
1: بالاخره بازیهای کپی رو اجرا میکنه این وی؟
2: قیمتش چنه؟
بازیها چندن؟
و اگه توضیحی به نظرتون میرسه بدید ممنون

1-خیلی وقته این کنسول کپی خور شده
2-330تا400 تومان(j330 با منوهای ژاپنی وuc 400 با منوهای انگلیسی که خرید j توصیه میشه هم تنوع بازیهاش تو ایران بیشتره هم از نظر قیمت با صرفه تر-در ضمن wii منوهای خاصی نداره که زیاد رویه ژاپنی بودنش بخوایم حصاصیت نشون بدیم) تو ولیعصر میتونی بهتر این کنسول رو گیر یا بخری;)
3-بازیها هم پاساژ لباف2 هزار تومان میده که خراب هم در بینشون هست-ولیعصر هم میتونی 5 هزار تومان بخری که اطمیان از سالم بودن بازی ها هست
فکر میکنم اطلاعات ضروری رو دادم:love:

بازی هارو میتونی 1500 تومن هم از لباف پیدا کنی، اگرم خراب بود دفه بعد پس بده، تو وست ( ولیعصر نزدیک طالقانی - پاساژ پارسیان) اگه مشتری شی 4 تومنم میده ، جاهای دیگه ام همینطوره هر کی گفت 5 تومن میتونی بگی گرونه 4 تومن بگیری و اگه نداد ازش نخر ! برو از لباف 3- 1500 تومن بگیر. هروقت گرفتی بیا باز راهنماییت میکنیم. تو ذوقتم نمیخوره نترس. فقط باید حواست باشه ترش نکنی! :cheesygriبه نظر من پی اس3 رم بی خیال ، الان که به قیمت خونه گیماش ، هر وقت مایه دار بودی و کپی خور شد اونموقع تصمیم بگیر.:victory:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or