میتونی یه بازی بخری (کپی) امتحان کنی ، اگه اجرا شد ، یعنی مادچیپ داره اگه نه که باید بدی یه جا واست کپی خورش کنن.
هزینه کپی خور کردن چقدره؟
میتونی یه بازی بخری (کپی) امتحان کنی ، اگه اجرا شد ، یعنی مادچیپ داره اگه نه که باید بدی یه جا واست کپی خورش کنن.
با این حرفت که اینا دو تا مقوله جداان موافقم ولی این به اون معنا نیست که بازی قوی مثل mgsسوال سختیه!چون زیاد قابل مقایسه نیستن!مثلا آدم هیچ وقت GTAIV یا MGS4 رو ول نمیکنه بشینه Wii sport بازی کنه. ولی همین Wii Sport دنیایی داره واسه خودش.
البته اگه از نظر هیجان بازی های چند نفره بخوای حساب کنی ، Wii خیلی بیشتر حال میده تا PS3 یا 360. ولی در کل این دوتا کنسول نمیتونن هیچ وقت جای همدیگر رو بگیرن، چون اصلا مثل هم نیستن.
ولی در پایان : فقط NINTENDO !!!!![]()
والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته.نه دبی فکر نمیکنم کپی شده باشه. درضمن فکر کنم پال باشه دستگاهت چون دوبی جزو جاهاییه که دستگاه های پال باید بیاره.
والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته. /نه دبی فکر نمیکنم کپی شده باشه. درضمن فکر کنم پال باشه دستگاهت چون دوبی جزو جاهاییه که دستگاه های پال باید بیاره.
والا یکی که از دوبی میاورد میگفت دسگاهاش u/c یه. تازه رو جعبرم نگاه کنی نوشته دیگه! رو ضلع بلایی جعبه ( یعنی دیواره بالاییش) سمت راست برا من نوشته jpn مال ایشونم احتمالا همین جا نوشته.نه دبی فکر نمیکنم کپی شده باشه. درضمن فکر کنم پال باشه دستگاهت چون دوبی جزو جاهاییه که دستگاه های پال باید بیاره.
کاملا با حرفات موافقم!با این حرفت که اینا دو تا مقوله جداان موافقم ولی این به اون معنا نیست که بازی قوی مثل mgs
برای wii قابل تصور نباشه ، همون طور که الان خیلی از عناوین مشترک برای wii هم هست و اومده ، این حرف که wii sport کجا و MGS کجا این شبهه رو به وجود میاره که مثلا تمام بازیهای wii تو مایه هایwii sport هستن! در صورتی که اصلا این طور نیست و تجربه call of duty 3 ,metroied prime و prince of persia,zelda... خلاف این قضیه رو ثابت کرده ، به نظر من واقعیت اینه که محصول نینتندو با توجه به مقتضیات زمان جهش خودش رو در دنیای گیم انجام داده و تعریف یک بازی کامپیوتری رو گسترده کرده و زمینه های کاری و سطح امکانات جدید و وسیعی براش قائل شده ، یعنی به معنای واقعی تکامل و توسعه ، wii تمام مشخصات یک کنسول خوب رو داره و مشکلی نداره که از بقیه عقب بمونه ، بلکه ps3 و xbox 360 از تکامل عقب موندن و تبدیل شدن به اسباب بازی های خوش آب و رنگ تر از قبل که از نظر تکنیکی نسبت به نسل قبل از خودشون هیچ چیز جدیدی ندارن.. اگر اینطوری بررسی کنی میبینی ps3 و 360 از لحاظ امکانات یک بازی ، زیر مجموعه امکانات wii هستند. مثلا فکر کنید که MGS با امکانات wii چقدر میتونه فوق العاده باشه و در مقابل این امکانات ( در حقیقت گیم پلی) ps3 و 360 چه امکاناتی دارن؟ ( حتی همون آنالوگ رو هم از سایه سر نینتندو دارن!) من واقعا از این قضیه خوشحال نیستم ولی چه میشه کرد؟ متاسفانه حرص پول و فکر کردن به اینکه چطوری محصولات دیگه (مثل تلوزیون و فیلم های hd ) فروش برن شاید جایی برای خلاقیت تو ذهن این شرکت ها باقی نگذاشته و نوآوری و حرف جدید متعلق به کسای دیگه ایه، خیلی ببخشید که طولانی شد . :blushing:
Wiikey is Updated Official at LAST :biggrin1:
بالاخره سایت Wiikey هم آخرین update ش رو که چند وقت بود به صورت غیر رسمی اینور اونور پیدا میشد رو سایتش قرار داده
... Wiikey 1.9b Update و Setup disc v1.3
Link:
http://wiikey.cn/resources.html
دمت غیژ فقط نمیدونی این آپدیت بدرد مد چپ های وی کن هم میخوره یا نه؟ راستی من تا جایی که گشتم سایت وی کن رو پیدا نکردم کسی آدرسشو میدونه؟Wiikey is Updated Official at LAST :biggrin1:
بالاخره سایت Wiikey هم آخرین update ش رو که چند وقت بود به صورت غیر رسمی اینور اونور پیدا میشد رو سایتش قرار داده
... Wiikey 1.9b Update و Setup disc v1.3
Link:
http://wiikey.cn/resources.html
آقا خدایشش حق بدید سخته خوندن اینهمه صفحه
چند تا سوال دارم و امیدوارم یکی از دوستان با حوصله جوابمو بده
1: بالاخره بازیهای کپی رو اجرا میکنه این وی؟
2: قیمتش چنه؟
بازیها چندن؟
و اگه توضیحی به نظرتون میرسه بدید ممنون