راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با توضیحاتی که دادید و عکسی گذاشتید احتمال ۹۹درصد همین WiiCan هست.
نه wiican نیست اونو دیدم رو چیپش نوشته wiican
میکروچیپی که روی این نوع مدچیپ قرار گرفته از نوع pic16f690 که اتفاقا برای این کار زیادی و مقدار حافظه eeprom بیشتر از 1024 بایتی که بقیه چیپها استفاده میکنن

بازی های u/c روی کنسول های j اجرا میشن و ما در حال حاضر از اونا استفاده میکنیم.باز خواهش میکنم اگر ممکنه آواتارت رو عوض کن ،ممنون.

راستی تلویزیون ما کاملا معمولیه از این 2فیش ها هست-بنظر شما کابل اتصال به مانیتور هم براش بخرم یا نه تو کیفیت تصویر تاثیری نداره؟؟!!)
مگه با کابل مانیتور چی کار میخوای بکنی؟ مگه تلوزیونتون ورودی مانیتور هم داره؟ در ضمن فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ، علاوه بر این که خروجی خودش به طور پیش فرض av هست.

بازی های u/c روی کنسول های j اجرا میشن و ما در حال حاضر از اونا استفاده میکنیم.باز خواهش میکنم اگر ممکنه آواتارت رو عوض کن ،ممنون.
یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ چشم در اولین فرصت عوضش میکنم حالا مگه چه اشکالی داره؟!;)

نه wiican نیست اونو دیدم رو چیپش نوشته wiican
میکروچیپی که روی این نوع مدچیپ قرار گرفته از نوع pic16f690 که اتفاقا برای این کار زیادی و مقدار حافظه eeprom بیشتر از 1024 بایتی که بقیه چیپها استفاده میکنن
در تصاویر تبلیغاتی دیدید روش نوشته WiiCan یا از نزدیک هم دیدید؟ آخه من تعداد زیادی از چیپهای نصب نشده و آکبند WiiCan رو دیدم که روش چیزی ننوشته بود.توی دیاگرام نصب هم در عکس کوچیک هیچ نوشته‌ای روش نیست. حالت disable کردنش هم دقیقا همینه که گفتید.
من هرچی اطلاعات تا به حال راجع به WiiCan تونستم پیدا کنم ضمیمه‌ی این پست کردم شاید به درد افرادی که این چیپ رو دارن بخوره.

Attachments

بلاخره من امروز Wii گرفتم:excited:
قیمت 305 هزار تومان از فروشگاه پرتو+2تا بازیه رایگان:love::punk:
کی میگه این کنسول تو ذوق زنه من که حسابی باهاش حال کردم ((زنده باد wii)))

بلاخره من امروز Wii گرفتم:excited:
قیمت 305 هزار تومان از فروشگاه پرتو+2تا بازیه رایگان:love::punk:
کی میگه این کنسول تو ذوق زنه من که حسابی باهاش حال کردم ((زنده باد wii)))

مبارک باشه!! :love:

خیلی خوب خریدی 305 تومن! بازی چی گرفتی ؟

مبارک باشه!! :love:

خیلی خوب خریدی 305 تومن! بازی چی گرفتی ؟

دو تا رایگانا رو :blushing:WII sports-rayman
وخودم هم 3 تا دیگه گرفتمsonic-kombat-teh god father
خیلی دنبال این کراش جدیده بودم که متاستفانه هیچ جا نداشت:((
هیچ جا هم بازی ماریو رو هم نتونستم گیر بیارم((شانس دیگه:cheesygri)

مگه با کابل مانیتور چی کار میخوای بکنی؟ مگه تلوزیونتون ورودی مانیتور هم داره؟ در ضمن فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ، علاوه بر این که خروجی خودش به طور پیش فرض av هست.

نه میخواستم به مانیتور وصل کنم اخه من 2 هفته اول که x360 روخریده بودم داشتم با همین تلویزیون بازی میکردم بعد که کابلVGAرو خریدم و به مانیتور زدم خیلی خیلی تاثیر داشت تو کیفیت تصویر:eek:
واسه همین گفتم شاید اینVGA BOXها به Wii بخورند و کیفیت بهتری بهم بدن;)

تبریک میگم -میبینم که جمعیت هر روز داره بیشتر میشه...- اگه کارت کپچر داشته باشی میتونی راحت تصویرو بدی به کارت و صدارم با یه تبدیل 2 به 1 که فک کنم 100 تومنه بدی به اسپیکر. من اینطوری وصلش کردم به مانیتور و راضیم هستم ، نمیدونم که کابل vga تاثیر داره یا نه، ولی حسنش اینه که کیس مشغول نیست و اینطوری بابا برقیم خوشحال میشه ؛) میتونی پیدا کنی.از وست بپرس.

آخرین ویرایش:
در تصاویر تبلیغاتی دیدید روش نوشته WiiCan یا از نزدیک هم دیدید؟ آخه من تعداد زیادی از چیپهای نصب نشده و آکبند WiiCan رو دیدم که روش چیزی ننوشته بود.توی دیاگرام نصب هم در عکس کوچیک هیچ نوشته‌ای روش نیست. حالت disable کردنش هم دقیقا همینه که گفتید.
من هرچی اطلاعات تا به حال راجع به WiiCan تونستم پیدا کنم ضمیمه‌ی این پست کردم شاید به درد افرادی که این چیپ رو دارن بخوره.
دم شما گرم..
یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ چشم در اولین فرصت عوضش میکنم حالا مگه چه اشکالی داره؟!;)
تا حالا که پیش نیومده. اشکال آواتارت اینه که آدم هر وقت میبینه حالش بد میشه.

ببخشید میخواستم بدونم آخرین آپدایت رو میشه از جایی دانلود کرد بعد ریخت رو سی دی یا دی وی دی و wii رو اپدایت کنیم؟؟؟:confused:((من یادمه همچین سوالی قبلا شده بود اما الان هر چی میگردم و فکر میکنم یادم نمیاد کدوم انجمن و کدوم صفحه بود-اگه میشه یه توضیح کامل بدین که دقیق باید چی کار کرد؟؟!!!))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or