آیا update کردن لازمه؟
اصلا برای چی update می کنیم؟
اگر Update نکنیم چی میشه؟
نه wiican نیست اونو دیدم رو چیپش نوشته wiicanبا توضیحاتی که دادید و عکسی گذاشتید احتمال ۹۹درصد همین WiiCan هست.
مگه با کابل مانیتور چی کار میخوای بکنی؟ مگه تلوزیونتون ورودی مانیتور هم داره؟ در ضمن فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ، علاوه بر این که خروجی خودش به طور پیش فرض av هست.راستی تلویزیون ما کاملا معمولیه از این 2فیش ها هست-بنظر شما کابل اتصال به مانیتور هم براش بخرم یا نه تو کیفیت تصویر تاثیری نداره؟؟!!)
یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ چشم در اولین فرصت عوضش میکنم حالا مگه چه اشکالی داره؟!بازی های u/c روی کنسول های j اجرا میشن و ما در حال حاضر از اونا استفاده میکنیم.باز خواهش میکنم اگر ممکنه آواتارت رو عوض کن ،ممنون.
در تصاویر تبلیغاتی دیدید روش نوشته WiiCan یا از نزدیک هم دیدید؟ آخه من تعداد زیادی از چیپهای نصب نشده و آکبند WiiCan رو دیدم که روش چیزی ننوشته بود.توی دیاگرام نصب هم در عکس کوچیک هیچ نوشتهای روش نیست. حالت disable کردنش هم دقیقا همینه که گفتید.نه wiican نیست اونو دیدم رو چیپش نوشته wiican
میکروچیپی که روی این نوع مدچیپ قرار گرفته از نوع pic16f690 که اتفاقا برای این کار زیادی و مقدار حافظه eeprom بیشتر از 1024 بایتی که بقیه چیپها استفاده میکنن
بلاخره من امروز Wii گرفتم:excited:
قیمت 305 هزار تومان از فروشگاه پرتو+2تا بازیه رایگان
کی میگه این کنسول تو ذوق زنه من که حسابی باهاش حال کردم ((زنده باد wii)))
مبارک باشه!!
خیلی خوب خریدی 305 تومن! بازی چی گرفتی ؟
مگه با کابل مانیتور چی کار میخوای بکنی؟ مگه تلوزیونتون ورودی مانیتور هم داره؟ در ضمن فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ، علاوه بر این که خروجی خودش به طور پیش فرض av هست.
دم شما گرم..در تصاویر تبلیغاتی دیدید روش نوشته WiiCan یا از نزدیک هم دیدید؟ آخه من تعداد زیادی از چیپهای نصب نشده و آکبند WiiCan رو دیدم که روش چیزی ننوشته بود.توی دیاگرام نصب هم در عکس کوچیک هیچ نوشتهای روش نیست. حالت disable کردنش هم دقیقا همینه که گفتید.
من هرچی اطلاعات تا به حال راجع به WiiCan تونستم پیدا کنم ضمیمهی این پست کردم شاید به درد افرادی که این چیپ رو دارن بخوره.
تا حالا که پیش نیومده. اشکال آواتارت اینه که آدم هر وقت میبینه حالش بد میشه.یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ چشم در اولین فرصت عوضش میکنم حالا مگه چه اشکالی داره؟!![]()