PiPPiN
کاربر سایت
XBOX 360 و PS3 بازیهای با وضوح بالا (مثلا 720p و یا بالاتر) دارن که اگر تلویزیون عادی داشته باشی کیفیت اصلی بازی رو نمیبینی ولی با مانیتور و تلویزیونهای HD میتونی ببینی. Wii بالاترین وضوحش 420p هست که اگرچه بهتر از 480i (احتمال زیاد حداکثر وضوح تلویزیون شما) هست اما بعید میدونم به خرید کابل تبدیل به VGA یا جعبههای تبدیل بیرزه. ضمن اینکه یه تعداد از بازیهای GameCube رو اگر داخل Wii بذارید و به مانیتور وصل باشه اجرا نمیشن به دلیل ناسازگاری با Progressive Scan. البته بسته به مانیتور-که از interlaced پشتیبانی بکنه یا نکنه- و نوع تبدیل هم داره.نه میخواستم به مانیتور وصل کنم اخه من 2 هفته اول که x360 روخریده بودم داشتم با همین تلویزیون بازی میکردم بعد که کابلVGAرو خریدم و به مانیتور زدم خیلی خیلی تاثیر داشت تو کیفیت تصویر
واسه همین گفتم شاید اینVGA BOXها به Wii بخورند و کیفیت بهتری بهم بدن![]()
اگر تلویزیون نداشتید و میخواستید به مانیتور وصل کنید قطعا تبدیل به VGA و حالت 480p نسبت به 480i ارزش هزینه رو داره.
خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه.دم شما گرم..
نمیشه از جایی download کرد و روی DVD ریخت. روی CD هم هیچی نمیشه ریخت چون Wii اصلا CD رو نمیخونه. اما میشه از بازیهای جدید که update رو همراه خودشون دارن استفاده کرد که قبل از اینکار حتما باید از یکسان بودن region (یعنی PAL, NTSC/UC و NTSC/J) دستگاه و بازی مطمئن بشید.ببخشید میخواستم بدونم آخرین آپدایت رو میشه از جایی دانلود کرد بعد ریخت رو سی دی یا دی وی دی و wii رو اپدایت کنیم؟؟؟:confusedمن یادمه همچین سوالی قبلا شده بود اما الان هر چی میگردم و فکر میکنم یادم نمیاد کدوم انجمن و کدوم صفحه بود-اگه میشه یه توضیح کامل بدین که دقیق باید چی کار کرد؟؟!!!))