راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه میخواستم به مانیتور وصل کنم اخه من 2 هفته اول که x360 روخریده بودم داشتم با همین تلویزیون بازی میکردم بعد که کابلVGAرو خریدم و به مانیتور زدم خیلی خیلی تاثیر داشت تو کیفیت تصویر:eek:
واسه همین گفتم شاید اینVGA BOXها به Wii بخورند و کیفیت بهتری بهم بدن;)
XBOX 360 و PS3 بازیهای با وضوح بالا (مثلا 720p و یا بالاتر) دارن که اگر تلویزیون عادی داشته باشی کیفیت اصلی بازی رو نمیبینی ولی با مانیتور و تلویزیونهای HD میتونی ببینی. Wii بالاترین وضوحش 420p هست که اگرچه بهتر از 480i (احتمال زیاد حداکثر وضوح تلویزیون شما) هست اما بعید میدونم به خرید کابل تبدیل به VGA یا جعبه‌های تبدیل بیرزه. ضمن اینکه یه تعداد از بازیهای GameCube رو اگر داخل Wii بذارید و به مانیتور وصل باشه اجرا نمیشن به دلیل ناسازگاری با Progressive Scan. البته بسته به مانیتور-که از interlaced پشتیبانی بکنه یا نکنه- و نوع تبدیل هم داره.
اگر تلویزیون نداشتید و میخواستید به مانیتور وصل کنید قطعا تبدیل به VGA و حالت 480p نسبت به 480i ارزش هزینه رو داره.
دم شما گرم..
خواهش می‌کنم امیدوارم مفید بوده باشه.
ببخشید میخواستم بدونم آخرین آپدایت رو میشه از جایی دانلود کرد بعد ریخت رو سی دی یا دی وی دی و wii رو اپدایت کنیم؟؟؟:confused:((من یادمه همچین سوالی قبلا شده بود اما الان هر چی میگردم و فکر میکنم یادم نمیاد کدوم انجمن و کدوم صفحه بود-اگه میشه یه توضیح کامل بدین که دقیق باید چی کار کرد؟؟!!!))
نمیشه از جایی download کرد و روی DVD ریخت. روی CD هم هیچی نمیشه ریخت چون Wii اصلا CD رو نمیخونه. اما میشه از بازیهای جدید که update رو همراه خودشون دارن استفاده کرد که قبل از اینکار حتما باید از یکسان بودن region (یعنی PAL, NTSC/UC و NTSC/J) دستگاه و بازی مطمئن بشید.

دوستان ایا در جعبه کنسول شما دست بند دسته wiiبودش؟؟:confused::confused:برایه من همچین چیزی توش ندیدم
از کجا میشه خریدش؟؟قیمتش چنده؟؟؟راستی من الان که 3 روز wii رو خریدم 3 بار باطری تمام کردم فکر کنم یه شارژ دسته برام ضروری باشه:-"!!!شما میدونید قیمت شارژر دسته Wii چنده؟؟از کجا باید بخرم؟:confused:

دوستان ایا در جعبه کنسول شما دست بند دسته wiiبودش؟؟:confused::confused:برایه من همچین چیزی توش ندیدم
از کجا میشه خریدش؟؟قیمتش چنده؟؟؟راستی من الان که 3 روز wii رو خریدم 3 بار باطری تمام کردم فکر کنم یه شارژ دسته برام ضروری باشه:-"!!!شما میدونید قیمت شارژر دسته Wii چنده؟؟از کجا باید بخرم؟:confused:

اون بند که باید به خود Wii remote وصل باشه ، مطمئنی که این بند رو نداره؟ (پایین Wii remote).

در مورد باتری هم بهتره که از باتری های شارژی NiMH استفاده بشه (خود نینتندو گفته!)

توی ایران هم به نظر میاد بهترین انتخاب برای Wii ، شارژر های سونی باشن ; که اسمشون Cycle Energy هست...

sony2300.jpg

216JMRA0C1L._AA160_.jpg

همین شارژره خیلی خوبه ! تازه توش باتری هم داره!

اون بند که باید به خود Wii remote وصل باشه ، مطمئنی که این بند رو نداره؟ (پایین Wii remote).
نه برایه من نداره من جعبه رو زیر رو کردم نبود که نبود :confused::confused:نکنه جایی مخفی باشه ؟؟میشه دقیق بگین کجاست ؟؟من که هیچی ندیدم:((

من تا حالا با دوتا بازی آپدیت کردم و مشکلی نداشتم جهت اطمینان میپرسم: یعنی اگر رجیونشون با هم یکی باشه دیگه به هیچ وجه خطر بریک شدن نداره ؟

اون طور که یادمه ، جدا از Wii remote نبود! (بهش وصل بود از اول).
همینطوره تازه با خودش دوتا باتری ژاپنی هم داره که برای من چند هفته کار کرد اگر بندها و باتری نباشه ازش دزدیدن در واقع ، راستی پایه (stand) که داره ،هان؟

همینطوره تازه با خودش دوتا باتری ژاپنی هم داره که برای من چند هفته کار کرد اگر بندها و باتری نباشه ازش دزدیدن در واقع ، راستی پایه (stand) که داره ،هان؟

چی؟؟؟؟:blink:
نه!!برای من حتی باطری هم نداشت من خودم رفتم خریدم؟!!!:angry::cursing:
(پایه (stand)) اگه منظورت همونی باشه که اون حس گر دسته(اسمشو نمیدونم)باید بالای تلویزیون باشه یه پایه شیشهایی داره!منظورت همونه دیگه یا.......
حالا دیگه جایی دست بند دسته نمیفروشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

آخرین ویرایش:
(پایه (stand)) اگه منظورت همونی باشه که اون حس گر دسته(اسمشو نمیدونم)باید بالای تلویزیون باشه یه پایه شیشهایی داره!منظورت همونه دیگه یا.......
نه اون سنسوره. پایه رو دیگه به احتمال زیاد داری (همون که رنگش طوسیه)

کلا این چیزا که تو عکس هست باید توش باشه (البته به جز Wii Sport اگه کنسولت J هست)

wii_07.jpg

حالا دیگه جایی دست بند دسته نمیفروشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم یه دست بند رو جدا بفروشن ، چون با هر دسته یکی میدن بیرون. ولی اگه دسترسی به نینتندو داشتیم تو ایران ، میشد بدی واست بندش رو بذارن که........
هنوز مدچیپ درست و حسابی در نیومده؟
به نظر میاد همین Wiikey دیگه آخریش باشه ، با این آپدیت هایی هم که میشه نقص هاش هم برطرف میشه به مرور...

برایه من دست بند باطری و او 3فیشی که پایین سمت راست هست رو نداره:eek::blink:
در ضمن اون به همراهش یه اداپتور هم داد که اداپتور خود کنسول میخوره به اون و برای اون ادابتور اضافه 10 هزار تومان دیگه هم گرفت((انگار حسابی سرم کلاه گزاشت نه!!!-منو باش مثل احمق ها اومدم تو تایپیکش ازش تعریف کردم:cursing:
فتحی دست بندارو چند میده؟یه چوق یعنی چند؟؟:bored:
فکر میکنم دست بند برام ضروری باشه:((
راستش بچه ها از دسته من وقتی wii sport رو بازی میکنی بعضی موقه ها صدا توپ زدن میاد بعضی وقتا فقط ویبرا هست---بعد بعضی وقتا برای خوندن بازی(موقع لود) یه صداهای عجیب از کنسول در میاد--اینا عادیه یا....:thinking:

آخرین ویرایش:
برایه من دست بند باطری و او 3فیشی که پاییت سمت راست هست رو نداره:eek::blink:
در ضمن اون به همراهش یه اداپتور هم داد که اداپتور خود کنسول میخوره به اون و برای اون ادابتور اضافه 10 هزار تومان دیگه هم گرفت((انگار حسابی سرم کلاه گزاشت نه!!!-منو باش مثل احمق ها اومدم تو تایپیکش ازش تعریف کردم:cursing:
فتحی دست بندارو چند میده؟یه چوق یعنی چند؟؟:bored:
فکر میکنم دست بند برام ضروری باشه:((
راستش بچه ها از دسته من وقتی wii sport رو بازی میکنی بعضی موقه ها صدا توپ زدن میاد بعضی وقتا فقط ویبرا هست---بعد بعضی وقتا برای خوندن بازی(موقع لود) یه صداهای عجیب از کنسول در میاد--اینا عادیه یا....:thinking:

اون فیش سمت راست توی عکس فقط مال اروپاس.

اتفاقا کار خوبی کرده که بهت آداپتور 220 داده ، من هم همین کار رو کردم. ( سرت کلاه نذاشته! )

دست بند هم حتما بگیر چون بعضی وقت ها remote از دستت جدا میشه...

در مورد Wii sport هم طبیعیه. چون ریجن بازی U/C هست و دستگاه J ، بعضی وقت ها از دسته صدا میاد ، بعضی وقت ها هم نمیاد. (شانسیه!)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

بچه ها اگه اخبار رو دنبال کرده باشید ، نینتندو میخواد به همه خریداران Wii ، یه روکش به اسم Wii Remote Jacket بده اونم مجانی!! که از صدمه دیدن احتمالی WiiMote در صورت افتادن و پرت شدن جلوگیری می کنه...
nintendo-wii-remote-jacket--20071002043232290.jpg

توی همه سایت های آمریکا و ژاپن و اروپای نینتندو رفتم ولی متاسفانه به ایران نمی فرستن... :(

ولی قراره توی سری جدید Wii و همچنین Wii Remote های جدا ، این روکش قرار داده بشه...

خلاصه اینکه خیلی حیف شد...

من امروز صبح که با وست گیم تماس گرفتم گفتم دست بند دسته wii رو دارین اون گفت جدا نداریم باید به همراه محافظ دسته بخری که قیمتش 12 هزار تومانه من سر در نیاوردم که منظورش از محافظ چی بود (راستش روم نشود بپورسم منظوزشو واضح تر بگه:()فکر میکنم منظورش همینی باشه که الان عکسشو گزاشتیpsxgamerجان;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or