AMIN AKBARI
کاربر سایت
دیگه اینقدر هم گاگول نیستم بازی های دیگه رو اجرا میکنه فقط باSUPER MARIO GALAXYمشکل دارم.فکر کنم ایراد از بازی هستش
بابا فول بريك نشدي كه.سافت چيپ رو نصب كن بعدش fix error 002 و fake ios رو روشن كن حله.
هر ريجني ارزون تره بخر.من میخوام wii بخرم.
میشه یک راهنمایی کنید.
چه رجیونی بخرم؟مدلی که نرم افزاری کپیخور شده بخرم یا سخت افزاری؟(چون فتحی نرم افزاری داره میده 260 تومن)
ساخت کجا باشه بهتره؟
در چه صورت بریک میشه؟بازیهاش چنده و از کجا بهتر میشه تهیه کرد؟(فروشگاه اینترنتی میخوام چون من مشهد هستم.)
مثل 360 باید نرم افزار خواصی روش نصب بشه؟به فروشنده چی بگم نصب کنه؟به چه مشخصاتی دقت کنم؟
چند پک داره؟محتویات هر پک چی هست؟
ممنون.
نه ايراد از دي وي دي نيست ايراد از لودره كه بايد تنظيم شه.منم میدونم فول برک نشدم ولی اون دوستمون اشتباه متوجه شده بود.فقط با سوپر ماریو گالکسی مشکل دارم که فکر کنم ایراد از dvd هست
این نرم افزارها روش هستشsoft chip+backup channel+the home brew channelدیگه چی لازمه روش بریزم؟اگه لینک اون نرم افزار ضد برک رو بدی ممنون میشم
ممنون.هر ريجني ارزون تره بخر.
نرم افزاري هم چون ارزون تره بخر.
اگه با بازي اشتباهي آپديت كني بريك ميشه.
اكثر وي هاي نرم افزاري خودشون نرم افزار هاي لازم رو دارن و فكر نكنم فروشنده بتونه برات نصب كنه خودت بعدا نصب مي كني.
فقط دقت كن كه اونجا برات تست كنه. يا اگه سفارش ميدي مهلت تست بگير.
پك ها رو تو صفحه ي قبلي يا 2 صفحه قبل براي يكي نوشتم.
.
اشارگر رو ببر رو چنلش منويسه ورژنش چنده.تشکر فراوان از alimami
ورژن سافت چیپ رو نمیدونم چنده.(از کجا باید بفهمی؟).ولی ورژنی که توی ستینگ نوشته 3.2u هستش.
فروشگاهی هست که این bootmii رو نصب کنه؟(تایپک نصب رو خوندم انگار دردسر داره)
اشارگر رو ببر رو چنلش منويسه ورژنش چنده.
فعلا 3.2 رو آپديت نكن. اول Bootmii رو نصب كن بعد اگه خواستي آپديت كن.الكي هم به فروشگاه پول نده.
ببين اگه دنبال گرافيك خفن هستي سراغ wii نرو.سلام دوستان.اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
من يهps3دارم ولي تا اخرامسال لازمش ندارم
مي خواستم ببينم ارزش داره بفروشم يهwiiبگيرم يا نه ps3رانگه دارم وسال ديگه ازش استفاده كنم
بعدقيمت wiiتو ايران چنده
مثل x360دوباري ريجن داره يا فري ريجن است
قضييه اين نصب چيه دردسر داره
اگه راهنمايي ام كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم
bootmii یه برنامه ایه که کار اصلیش برای ما اینه که از nand بکاپ میگیره که میتونی بعدا" کنسول Break شدهت رو برگردونی...این Bootmii چی هست
اینجا رو بخون کامل گفته...یه سوال هم در مورد بریک شدن داشتم و اون اینکه فقط اگر بازی برای یه ریجن دیگه باه و من ریجنم یه چی دیگه باشه بریک میشم
WIU هست که بهت نشون میده آپدیت داره یا نه و میتونی آپدیت رو باهاش Block کنیخوب از کجا میشه فهمید ریجن دیسک چی هست یعنی نرم افزاری چیزی هست مثل abgx برای 360
بعد تمام بازی ها رو میشه با همین کنسول های کره ای(کپی انگلیسی ) بازی کرد
همه ي بازي ها از هر ريجني رو مي توني رو هر دستگاهي اجرا كني نگران اجراي بازي نباش اما بايد براي اجراي بعضي از بازي ها يه سري نرم افزار نصب كني كه يه كم دردسر داره ولي راحته.