راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bax این برنامه رو وقتی run میکردیم تمام file ها firmware ها و برنامه های لازم رو برای هک xbox 360 در اختیار میداد خیلی عالی ـه چون تمام چیزای کم یاب هم توش هست تازگی ها بهش سر زدم دیدم یه بخش بهش اضافه کرده مخصوص Wii هر چی بخوایید توش هست

Xbins

این جا کلیIOS ـه این همه چیه فقط آخری باید نصب شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

/WII/015-Nintendo-IOS/

Attachments

آخرین ویرایش:
bax این برنامه رو وقتی run میکردیم تمام file ها firmware ها و برنامه های لازم رو برای هک xbox 360 در اختیار میداد خیلی عالی ـه چون تمام چیزای کم یاب هم توش هست تازگی ها بهش سر زدم دیدم یه بخش بهش اضافه کرده مخصوص Wii هر چی بخوایید توش هست

View attachment 7407

این جا کلیIOS ـه این همه چیه فقط آخری باید نصب شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

/WII/015-Nintendo-IOS/
دوست عزیز اینو 3 جا گذاشتی
باسه محکم کاریه:biggrin1:
بعدش مخصوص کاربران پرمیوم هست:-"

موفق باشی

دوست عزیز اینو 3 جا گذاشتی
باسه محکم کاریه:biggrin1:
بعدش مخصوص کاربران پرمیوم هست:-"

موفق باشی

آره دیگه ممکنه یکی همه Topic هارو نره من تو 3 topic مربوط به هک گذاشتم

بعدش مخصوص کاربران پرمیوم هست ایی که گفتی یعنی چه

گرفتم شما Premium نیستی درستش کردم

آخرین ویرایش:
با سلام.
من در چند روز آینده می خوام Wii بخرم.بیشتر مطالب اینجا رو خوندم.فقط چند تا سوال دارم.
اول اینکه تو اینترنت بازی های wii که برای palهست زیاده به نظر شما pal بگیرم یا us؟
کلا با تجریه ای که دارین از بین pal ,us , j چه مدلی بگیرم؟
اگر قیمتی از wiiدارین به من هم بگید.(من مشهد هستم)
اگر هم توصیه یا مطلب خاصی هست که باید موقع خرید توجه کنم هم بگید ممنون میشم.

با سلام.
من در چند روز آینده می خوام Wii بخرم.بیشتر مطالب اینجا رو خوندم.فقط چند تا سوال دارم.
اول اینکه تو اینترنت بازی های wii که برای palهست زیاده به نظر شما pal بگیرم یا us؟
کلا با تجریه ای که دارین از بین pal ,us , j چه مدلی بگیرم؟
اگر قیمتی از wiiدارین به من هم بگید.(من مشهد هستم)
اگر هم توصیه یا مطلب خاصی هست که باید موقع خرید توجه کنم هم بگید ممنون میشم.
سلام.
كلا هر ريجني بگيرين هر بازي رو بدون مشكل اجرا مي كنين.اگه بازي پال هم تو نت دانلود كنيد باز رو هر ريجني مي تونيد اجراشون كنيد.
من الان فكر كنم وي كپي خور شده نرم افزاري uc شده 270 تومن باشه.
موقع خريد دقت كنين كه بريك شده نباشه اگه منوي اصلي راحت اومد مشكلي نيست.

سلام.
واسه من از آلمان يه wii فرستادن. لطف ميكنين بگين يا لينكي بدين كه بگه كلا براي كپي خور كردن نرم افزاريش، از ابتدا بايد چي كار كرد و چه وسايل اضافي خريد. البته فروم كپي خور كردن نرم افزاريو خوندم ولي فقط همون كارا رو بايد انجام بدم؟ فرموير چطوري بايد نصب كنم؟ كلا همه ي اطلاعات لازمو ميخوام.
ممنون ميشم كه زحمت لينكشو بكشين يا بهم بگين.
بسيار بسيار ممنون.

سلام.
واسه من از آلمان يه wii فرستادن. لطف ميكنين بگين يا لينكي بدين كه بگه كلا براي كپي خور كردن نرم افزاريش، از ابتدا بايد چي كار كرد و چه وسايل اضافي خريد. البته فروم كپي خور كردن نرم افزاريو خوندم ولي فقط همون كارا رو بايد انجام بدم؟ فرموير چطوري بايد نصب كنم؟ كلا همه ي اطلاعات لازمو ميخوام.
ممنون ميشم كه زحمت لينكشو بكشين يا بهم بگين.
بسيار بسيار ممنون.
همون تاپیک کپی خور کردن نصفش رو گفته ولی یه سری مراحل دیگه مثل Fix cios هم داره که نگفته.برای نصب فریمور هم آنلاین هست هم آفلاین که تاپیکش هست.
سلام.
امروز wii قیمت گرفتم مدل j میدن 300.تهران هم این قیمته؟
تهران 270 ـه

من میخوام یه wii بخرم میشه بگید قضیه ی این ماد چیپ چیه؟

و کامل در موردش توضیح بدید.

قیمتش چنده؟

این wiifit چیکارا میکنه؟
این مادچیپ چون به زور گیر میاد و گرونه ویه مادچیپ دار نزدیکای 400 تومن میشه ولی ویه نرم افزاری کپی خور شده 270 تومنه.(از نظر اجرای بازی تفاوتی ندارند)

Wii Fit یه تخته هست که روش میری و با سنسور هایی که داره حرکات پا رو تشخیص میده.

همون تاپیک کپی خور کردن نصفش رو گفته ولی یه سری مراحل دیگه مثل Fix cios هم داره که نگفته.برای نصب فریمور هم آنلاین هست هم آفلاین که تاپیکش هست.
علی اقا چرا نصفش؟؟؟؟!!!!
میشه کامکشه بگی به تایپک + کنم(همون fix cios)
البته بهتر بود بجای کپی خور نرم افزاری عنوان رو میزاشتم اجرا بازی ها بدون مد چیپ

سلام دوستان من فردا دارم مي رم تايلند اگه خدا بخواد مي خوام يكدونه Wii بخرم مي تونين خيلي فشرده برام بگين كه چه نكاتي رو براي خريد رعايت كنم و كدوم مدل رو بخرم و نرم افزارش چي باشه. دست گلتون درد نكنه

• Like
Reactions: ehsanservat
سلام دوستان من فردا دارم مي رم تايلند اگه خدا بخواد مي خوام يكدونه Wii بخرم مي تونين خيلي فشرده برام بگين كه چه نكاتي رو براي خريد رعايت كنم و كدوم مدل رو بخرم و نرم افزارش چي باشه. دست گلتون درد نكنه
حتما دقت کن از این مدل چینی های فیک نباشه.
حتما تستش کن که راحت منوش بیاد.
اونجا فکر کنم بهت J یا کره بدن شایدم پال. کلا فرقی جز زبان ندارن. فقط دقت کن بریک نباشه یعنی منو و تنظیمات بدون مشکل بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or