راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همراه ویی ریموت و نانچاک رو هم حتما" باید خرید تا بشه باهاش بازی کرد یا نه؟
(آخه الان فتحی ویی کره ای رو 260 تومن می ده و ریموت و نانچاک رو جدا 70 تومن می ده و من موندم تو پک ویی کره ای کنترلر هست که دیگه نیازی به ریموت و نانچاک نباشه یا نه،چون اگه ریموت و نانچاک ضروری باشه می شه 330 تومن!!!)

• Like
Reactions: ehsanservat
همراه ویی ریموت و نانچاک رو هم حتما" باید خرید تا بشه باهاش بازی کرد یا نه؟
(آخه الان فتحی ویی کره ای رو 260 تومن می ده و ریموت و نانچاک رو جدا 70 تومن می ده و من موندم تو پک ویی کره ای کنترلر هست که دیگه نیازی به ریموت و نانچاک نباشه یا نه،چون اگه ریموت و نانچاک ضروری باشه می شه 330 تومن!!!)
نه داداش تو خودش 1 دونه هست نیازی به تهیه نیست مگه اینکه بخوای 2 نفره بازی کنی

چند تا سوال در مورد Wii دارم اگر میشه جواب بدید

من تصمیم دارم یه Wii NTSC-UC بخرم یعنی سفارش کردم از آمریکا برام بخرن و همه سوال هام در مورد Wii NTSC-UC ـه

1 - آخرین Firmware چنده ؟ 4.1 ـه ؟

Most Recent Update: July 16, 2009
Wii Menu 4.1

2 - آخرین Firmware ام چند باید باشه که بتونم Homebrew Channel رو نصب کنم ؟ منظورم اینه که اگر مثلا 4.1 هم باشه میشه ؟

3 - اگر اول Homebrew Channel رو نصب کنم بعد Firmware ام رو آخرین نسخه کنم میشه ؟ مثلا 4.1 , Homebrew Channel از کار نمی افته ؟

4 - Homebrew Channel و برنامه های زیر مجموعش کجا نصب میشن تو SD Memory یا همون حافظه ای که Firmware ذخیره شده

5 - بعد از کپی خور کردن نرم افزاری امکان بر گردوندن Console به وضع اولیه منظورم حالت Original ـه هستش ؟

6 - هک نرم افزاری Game های Gamecube رو اجرا میکنه ؟

7 - مدلی از Wii هست که هک ـه سخت افزاری و نرم افزاری نشه منظورم نوع Chip اشه ؟

8 - کلا کپی سخت افزاری کامل وجود داره که کل Game ها اجرا بشن اگه هست چه ModChip ایه ؟ یا برای بعضی از Game ها بازم به هک نرم افزاری نیازه ؟

9 - اگر هک نرم افزاری کنم داشبورد ـه Wii م تغییری میکنه ؟ میدونم Homebreww Channel اضافه میشه و دیگه از Disc Channel نمیشه بازی رو اجرا کرد آیا تغییرات ـه دیگه ای هم هست ؟

10 - Update Online Firmware Playstation 3 به این صورته که چون حجم Firmware PS3 ریاده اول همه اون رو Download میکنه بعد Update , یعنی موقع Download اگر قطعی پیش بیاد موردی پیش نمیاد و دوباره Download میکنه , Wii هم همین جوره ؟

11 - اگر هک نرم افزاری کنم و Firmware ام آخرین نسخه باشه برای بازی Online بازم Channel خاصی باید نصب شه یا Update شه مثلا Mario Kart و بعد نصب مشکلی پیش نمیاد ؟ این سوال رو راجع به Mod Chip هم دارم ؟

12 - من Region ام UC ـه و نمیخوام Region ام رو عوض کنم اگه هک نرم افزاری کنم برای Mii Channel ام مشکلی پیش نمیاد ؟

13 - اگر با Mod Chip دستگاه رو هک کنم Update Frimware به آخرین نسخه بلایی سر Console نمیاره ؟

14 - Bootmii با آخرین Firmware کار میکنه ؟ یعنی Homebrew Channel اگر نصب باشه برای Bootmii مهمه که Firmware چنده ؟

15 - در مورد این اصطلاحات و برنامه ها و کارایی هاشون توضیح بدید و اگر چیزهای اضافه ای هم هست بگید Bootmii - Preloader - Softchip - Gecko - Backup Launcher - Deblob - IOS ؟؟

آخرین ویرایش:
1 - بله
2 - روی 3.2 هم نصب هست . من تو سایت های خارجی که رفتم کسی زیاد دل خوشی از 4.1 نداشت البته خودم امتحان نکردم و شنیدم !
3 - به نظر من اگه بازی هات آپدیت نداشته باشند بهترین کار اینه که آپدیت نکنی ! چون زیاد فرقی با 3.2 نداره !
4 - این ها روی خود دستگاه ذخیره میشند . البته این ها باید از قبل نصب باشند !
5 - وقتی نرم افزار کپی خور میشه یه آیکن میاد که باید با اون بازی های نرم افزاری رو بیاری و وقتی اون رو پاک کنی دستگاهت orginal هست !
6 - i dont know
7 - 3 مدل بیشتر نداره ! همشون میشن !
8 - بازی هایی که هک نرم افزاری بخوان توی کل بازی ها 15 تا هم نمیشند که 5 - 6 تاش هم چرت هست . از بقیه اونها هم قشنگ ترین بازی ای که اصلا نمیشه درستش کرد COD 3 هست !
9 - فقط یه آیکن اضافه میشه !
10 - من که میگم ، تا حالا آپدیت نکردم ( یا بهتر بگم آپدیت ها رو برداشتم )
11 - i dont lnow
12 - نه
13 - فکر نکنم !
14 - من تا اون جایی که شنیده بودم یه سری از نرم افزار ها روی ورژن آخر کار نمیکنه ! به خاطر همین این رو مطمئن نیستم !
15 - اون هایی رو که میدونم میگم !
backup luncher = نرم افزار هک بازی ها که بازی ها رو به صورت کپی خور میاره
Bootmii = نرم افزاری است برای بکاپ گرفتن از wii
Deblob = ( این و از کجا پیدا کردی !! ) اسم بازی هست !!!

من تصمیم دارم یه Wii NTSC-UC بخرم یعنی سفارش کردم از آمریکا برام بخرن و همه سوال هام در مورد Wii NTSC-UC ـه

Wii Menu 4.1

2 - آخرین Firmware ام چند باید باشه که بتونم Homebrew Channel رو نصب کنم ؟ منظورم اینه که اگر مثلا 4.1 هم باشه میشه ؟

3 - اگر اول Homebrew Channel رو نصب کنم بعد Firmware ام رو آخرین نسخه کنم میشه ؟ مثلا 4.1 , Homebrew Channel از کار نمی افته ؟

4 - Homebrew Channel و برنامه های زیر مجموعش کجا نصب میشن تو SD Memory یا همون حافظه ای که Firmware ذخیره شده

5 - بعد از کپی خور کردن نرم افزاری امکان بر گردوندن Console به وضع اولیه منظورم حالت Original ـه هستش ؟

8 - کلا کپی سخت افزاری کامل وجود داره که کل Game ها اجرا بشن اگه هست چه ModChip ایه ؟ یا برای بعضی از Game ها بازم به هک نرم افزاری نیازه ؟

9 - اگر هک نرم افزاری کنم داشبورد ـه Wii م تغییری میکنه ؟ میدونم Homebreww Channel اضافه میشه و دیگه از Disc Channel نمیشه بازی رو اجرا کرد آیا تغییرات ـه دیگه ای هم هست ؟

10 - Update Online Firmware Playstation 3 به این صورته که چون حجم Firmware PS3 ریاده اول همه اون رو Download میکنه بعد Update , یعنی موقع Download اگر قطعی پیش بیاد موردی پیش نمیاد و دوباره Download میکنه , Wii هم همین جوره ؟

11 - اگر هک نرم افزاری کنم و Firmware ام آخرین نسخه باشه برای بازی Online بازم Channel خاصی باید نصب شه یا Update شه مثلا Mario Kart و بعد نصب مشکلی پیش نمیاد ؟ این سوال رو راجع به Mod Chip هم دارم ؟

12 - من Region ام UC ـه و نمیخوام Region ام رو عوض کنم اگه هک نرم افزاری کنم برای Mii Channel ام مشکلی پیش نمیاد ؟

13 - اگر با Mod Chip دستگاه رو هک کنم Update Frimware به آخرین نسخه بلایی سر Console نمیاره ؟

14 - Bootmii با آخرین Firmware کار میکنه ؟ یعنی Homebrew Channel اگر نصب باشه برای Bootmii مهمه که Firmware چنده ؟

15 - در مورد این اصطلاحات و برنامه ها و کارایی هاشون توضیح بدید و اگر چیزهای اضافه ای هم هست بگید Bootmii - Preloader - Softchip - Gecko - Backup Launcher - Deblob - IOS ؟؟

1 - بله
2 - روی 3.2 هم نصب هست . من تو سایت های خارجی که رفتم کسی زیاد دل خوشی از 4.1 نداشت البته خودم امتحان نکردم و شنیدم !
3 - به نظر من اگه بازی هات آپدیت نداشته باشند بهترین کار اینه که آپدیت نکنی ! چون زیاد فرقی با 3.2 نداره !
4 - این ها روی خود دستگاه ذخیره میشند . البته این ها باید از قبل نصب باشند !
5 - وقتی نرم افزار کپی خور میشه یه آیکن میاد که باید با اون بازی های نرم افزاری رو بیاری و وقتی اون رو پاک کنی دستگاهت orginal هست !
6 - i dont know
7 - 3 مدل بیشتر نداره ! همشون میشن !
8 - بازی هایی که هک نرم افزاری بخوان توی کل بازی ها 15 تا هم نمیشند که 5 - 6 تاش هم چرت هست . از بقیه اونها هم قشنگ ترین بازی ای که اصلا نمیشه درستش کرد COD 3 هست !
9 - فقط یه آیکن اضافه میشه !
10 - من که میگم ، تا حالا آپدیت نکردم ( یا بهتر بگم آپدیت ها رو برداشتم )
11 - i dont lnow
12 - نه
13 - فکر نکنم !
14 - من تا اون جایی که شنیده بودم یه سری از نرم افزار ها روی ورژن آخر کار نمیکنه ! به خاطر همین این رو مطمئن نیستم !
15 - اون هایی رو که میدونم میگم !
backup luncher = نرم افزار هک بازی ها که بازی ها رو به صورت کپی خور میاره
Bootmii = نرم افزاری است برای بکاپ گرفتن از wii
Deblob = ( این و از کجا پیدا کردی !! ) اسم بازی هست !!!

اول که TNX

بعد یکی از Bax رو 4.1 هم ریخته بدون مشکل
یه چیزی اگر file های hack روی IC میشینه که دیگه پاکش نمیشه کرد مگه Firmware نسخه بالاترو بریزی مثل PSP ؟؟؟؟؟
بازم اگر امکان داره Bax جواب بدن به سوال ها که مطمئن بشم

Wii Menu 4.1

سلام.
من جواب ها رو كامل تر ميدم.
1-4.1 هست.
2-رو هر فريموري Homebrew نصب ميشه.
3- بله ميشه - خير.
4-اگه از SD برنامه رو نصب كني تو SD ذخيره ميشن ولي اگه چنلشون رو نصب كني تو حافظه وي ميرن.
5-بله ميشه.
6-بله ميشه.(نسخه جديد NeoGamma)
7-خير.
8-اگه مود چيپ داشته باشي بازيها اكثرا ميان اونايي هم كه نميان بايد با نرم افزاري بياري حتي Call of Duty 3 .(من تا حالا بازي دستم نرسيده كه نتونم اجراش كنم)
9-نه فقط يه چنل Homebrew ايجاد ميشه.(كلا منظور از هك نرم افزاري يعني نصب HBC)
10-من تا حالا آنلاين آپديت نكردم.
11-مثلا ماريو كارت رو بايد ريجن دستگاهت باشه تا از خود ديسك چنلش رو نصب كني ولي مي توني نرم افزاري چنلش رو نصب كني كلا تو هك نرم افزاري نميشه از ديسك آپديت كرد.
12-خير
13-اگه بازي هم ريجن دستگاه آپديت كنه مشكلي پيش نمياد.
14-Bootmii‌ تو بعضي از Wii هاي جديد به صورت Boot2 نصب نميشه ولي كاري به Frimware‌نداره.
15-IOS : در حقيقت همون آپديت هاي نرم افزاري هست كه درون Frimware هست.با نصب اونا عملكرد نرم افزاري و سخت افزاري وي بهتر ميشه.
DeBlob : اسم يك بازي هست.
Backuplauncher: يك نرم افزاري براي اجراي بازي هاي كپي.
Gecko: مثل بالايي
SoftChip: مثل اون 2 تا بالايي با امكانات بيشتر
Preloader: نرم افزاري براي جلوگيري از بريك يا برگردان وي بريك شده.
Bootmii : مثل بالايي ولي بهتر از اون

من امروز هم چنل softchip و gecko os رو وهمینطور توی HOMEBREW CHANNEL دوتاشون رو اجرا کردم ولی وقتی میام بازی رو اجرا کنم error:not found dvd رو میده من حتی برای اطمینان یه نسخه دیگه از Backuplauncher رو توی HOMEBREW CHANNEL همون بازی رو اجرا کردم مشکلی نداشت(اینو بگم دستگاه قبلا کپی خور نرم افزاری شده لودر هم چنل Backuplauncher هستش)
اینو بگم روی جند بازی تست کردم
اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم

من امروز هم چنل softchip و gecko os رو وهمینطور توی HOMEBREW CHANNEL دوتاشون رو اجرا کردم ولی وقتی میام بازی رو اجرا کنم error:not found dvd رو میده من حتی برای اطمینان یه نسخه دیگه از Backuplauncher رو توی HOMEBREW CHANNEL همون بازی رو اجرا کردم مشکلی نداشت(اینو بگم دستگاه قبلا کپی خور نرم افزاری شده لودر هم چنل Backuplauncher هستش)
اینو بگم روی جند بازی تست کردم
اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم
تو سافت چيپ IOS رو يا 36 يا 249 انتخاب كنيد.

یه تعداد بازی دستم رسید(از دوست عزیز alimami )که برنامها رو بعد از نصب تست کنم
با softchip و gecko os راحت نبودم
ولی NEOGAMA همه رو اجرا کرد Wii Sport Resort و redSteel با هیج برنامه ایی درست اجرا نمیشدند اولی موقع اجرا دستگاه ریست میکرد دومی رو صفحه اول بازی قفل میشد ولی با یکم تغییرات در تنظیمات NEOGAMA فول اجرا کرد اینم بگم madworld و این 5-6 تا بازی(مثل تنیس 2009 و....) که اخیر اومده براحتی اجرا کرد تقریبا من اکثر بازیهای درجه یک رو تست کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or