alimami
کاربر سایت
فكر كنم ios36 رو ويت نصب نداري.وقتی softchip رو اجرا میکنم این error رو میده :
Error Loading IOS36
Trying default IOS36
[-] Error Loading default IOS
فكر كنم ios36 رو ويت نصب نداري.وقتی softchip رو اجرا میکنم این error رو میده :
Error Loading IOS36
Trying default IOS36
[-] Error Loading default IOS
آره گير مياد ولي قيمتش رو نميدونم.این کابلی که میگی تو ایران گیر میاد؟! اگه آره با چه قیمتی؟
1-معمولا وي هاي كره اي رو خود فروشنده از قبل انگليسي مي كنه ولي خود جعبه كره اي هست.سلام.من از صفحه 50تا اخر رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم من فردا(7/5/88) میخوام برم پشت شهرداری یه wiiبخرم اگه میتونید به سوالام جواب بدید.
1.از کجا بفهمیم کره ای هستش؟(تو پست های بالا خوندم که میشه زبان کره ای و ژاپنی رو به انگلیسی عوض کرد).
2.ایا میشه به ریجنی که تو ستینگه دستگاه نوشته اعتماد کرد یا اونم عوض میکنن؟
3.کرک نرم افزاری بهتره یا سخت افزاری؟(با دلیل)
4.از کجا بفهمیم کرک سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
5.چه نرم افزارهایی لازمه روش نصب بشه واز کجا بفهمیم فروشنده نصب کرده؟(مثل همون نرم افزارun break)
***ببخشید شبیه شاهنامه شد ****
آقا چی شد خریدی یا نه ؟؟؟؟؟؟ بچه ها رو در جریان خرید بگذار !!! :blushing:سلام.من از صفحه 50تا اخر رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم من فردا(7/5/88) میخوام برم پشت شهرداری یه wiiبخرم اگه میتونید به سوالام جواب بدید.
1.از کجا بفهمیم کره ای هستش؟(تو پست های بالا خوندم که میشه زبان کره ای و ژاپنی رو به انگلیسی عوض کرد).
2.ایا میشه به ریجنی که تو ستینگه دستگاه نوشته اعتماد کرد یا اونم عوض میکنن؟
3.کرک نرم افزاری بهتره یا سخت افزاری؟(با دلیل)
4.از کجا بفهمیم کرک سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
5.چه نرم افزارهایی لازمه روش نصب بشه واز کجا بفهمیم فروشنده نصب کرده؟(مثل همون نرم افزارun break)
***ببخشید شبیه شاهنامه شد ****
باور کنید تو ایران خریدن یه wii سخت تر از خریدن یه بویینگ 767 هستش.هرکی تو بازار واسه خودش یه قیمتی میده.من از لباف jکره ای با کرک نرم افزاری خریدم 255تومان.آقا چی شد خریدی یا نه ؟؟؟؟؟؟ بچه ها رو در جریان خرید بگذار !!! :blushing:
یعنی تو wii menu نمیره(اون صفحه ای که توش چنل ها وجود داره)باور کنید تو ایران خریدن یه wii سخت تر از خریدن یه بویینگ 767 هستش.هرکی تو بازار واسه خودش یه قیمتی میده.من از لباف jکره ای با کرک نرم افزاری خریدم 255تومان.
ولی همین اول کار یه مشکل بر خوردم super mario galaxyرو بعد از اون صفحات داس مانند که میاد وقتی دکمهAرو میزنی دستگاه هنگ میکنه تا از برق نکشی دستگاه از هنگ در نمیاد. اگه کسی میدونه چرا یه جواب بده.
دسته هم توبازار دو نوع هستش یه نوع هست که بالای جعبش نوشته کره ای داره ولی اون یکیها هیچی ننوشته.کسی میدونه کدوم بهتره؟قیمتش هم از 65 تا 75 تومنه