راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من سوال اساسی دارم:
در پک های معمولی wii چه لوازمی موجوده؟! (دسته - کابل ...)
wii قابلیت اتصال به مانیتور های crt رو داره؟!
قیمت دسته هاش؟ (هم ویموت و هم نانچاک)
ممنون

تو پک وی UC :ویموت - نانچاک - کاور ژله ای دسته - پایه - خود کنسول - کابل برق و تصویر - موشن سنسور - دو تا باتری - wii sport -
تو پک j فقط wii sport نیست.
کلا باید یه آداپتور تبدیل هم بگیری (تو جعبه نیست)
به مانیتور هم وصل میشه ولی باید جداگانه کابلش رو بگیری.
قیمت دسته ها هم فکر کنم 70 تومن باشه.

سلام.من از صفحه 50تا اخر رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم من میخوام برم پشت شهرداری یه wiiبخرم اگه میتونید به سوالام جواب بدید.
1.از کجا بفهمیم کره ای هستش؟(تو پست های بالا خوندم که میشه زبان کره ای و ژاپنی رو به انگلیسی عوض کرد).
2.ایا میشه به ریجنی که تو ستینگه دستگاه نوشته اعتماد کرد یا اونم عوض میکنن؟
3.کرک نرم افزاری بهتره یا سخت افزاری؟(با دلیل)
4.از کجا بفهمیم کرک سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
5.چه نرم افزارهایی لازمه روش نصب بشه واز کجا بفهمیم فروشنده نصب کرده؟(مثل همون نرم افزارun break)

***ببخشید شبیه شاهنامه شد ****

آخرین ویرایش:
سلام.من از صفحه 50تا اخر رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم من فردا(7/5/88) میخوام برم پشت شهرداری یه wiiبخرم اگه میتونید به سوالام جواب بدید.
1.از کجا بفهمیم کره ای هستش؟(تو پست های بالا خوندم که میشه زبان کره ای و ژاپنی رو به انگلیسی عوض کرد).
5.چه نرم افزارهایی لازمه روش نصب بشه واز کجا بفهمیم فروشنده نصب کرده؟(مثل همون نرم افزارun break)

1-معمولا وي هاي كره اي رو خود فروشنده از قبل انگليسي مي كنه ولي خود جعبه كره اي هست.
2-آره اوني كه تو ستينگ نوشته نمي تونه Fake باشه حتما درسته.
3-هر جفتشون خوبن. ولي چون قيمت نرم افزاري كمتره من اونو پيشنهاد مي كنم.تنها فرقي كه دارن اينه كه تو كرك سخت افزاري اكثر بازي ها خودشون راحت ميان ديگه نياز به دستكاري نداره.
4-اگه مودچيپ داشته باشه سخت افزاريه و اكثر بازي ها با همون Disk Channel گوشه ي منو ميان. اصلا اگه ديدي قيمت دستگاه بالاست بدون سخت افزاريه.مثلا الان فكر كنم نرم افزاري 270 تومن باشه ولي سخت افزاري حدودا 360 - 400 تومن باشه.
5-معمولا بايد نرم افزار هاي لودر مثل Softchip يا Gecko روش نصب باشن كه فروشنده خودش نصب مي كنه.اما اون نرم افزار ضد بريك رو فكر نكنم كسي نصب بكنه بايد خودت نصب كني.وقتي وي رو روشن مي كني اگه سريع اون صفحه اول(health screen)اومد يعني bootmii يا preloader نصب نيست اما اگه با چند ثانيه تاخير اومد بدون كه نصبه.(من جايي نديدم نصب بكنن)

سلام.من از صفحه 50تا اخر رو خوندم ولی بیشتر گیج شدم من فردا(7/5/88) میخوام برم پشت شهرداری یه wiiبخرم اگه میتونید به سوالام جواب بدید.

آقا چی شد خریدی یا نه ؟؟؟؟؟؟ بچه ها رو در جریان خرید بگذار !!! :blushing:

آقا چی شد خریدی یا نه ؟؟؟؟؟؟ بچه ها رو در جریان خرید بگذار !!! :blushing:
باور کنید تو ایران خریدن یه wii سخت تر از خریدن یه بویینگ 767 هستش.هرکی تو بازار واسه خودش یه قیمتی میده.من از لباف jکره ای با کرک نرم افزاری خریدم 255تومان.
ولی همین اول کار یه مشکل بر خوردم super mario galaxyرو بعد از اون صفحات داس مانند که میاد وقتی دکمهAرو میزنی دستگاه هنگ میکنه تا از برق نکشی دستگاه از هنگ در نمیاد. اگه کسی میدونه چرا یه جواب بده.
دسته هم توبازار دو نوع هستش یه نوع هست که بالای جعبش نوشته کره ای داره ولی اون یکیها هیچی ننوشته.کسی میدونه کدوم بهتره؟قیمتش هم از 65 تا 75 تومنه

باور کنید تو ایران خریدن یه wii سخت تر از خریدن یه بویینگ 767 هستش.هرکی تو بازار واسه خودش یه قیمتی میده.من از لباف jکره ای با کرک نرم افزاری خریدم 255تومان.
ولی همین اول کار یه مشکل بر خوردم super mario galaxyرو بعد از اون صفحات داس مانند که میاد وقتی دکمهAرو میزنی دستگاه هنگ میکنه تا از برق نکشی دستگاه از هنگ در نمیاد. اگه کسی میدونه چرا یه جواب بده.
دسته هم توبازار دو نوع هستش یه نوع هست که بالای جعبش نوشته کره ای داره ولی اون یکیها هیچی ننوشته.کسی میدونه کدوم بهتره؟قیمتش هم از 65 تا 75 تومنه
یعنی تو wii menu نمیره(اون صفحه ای که توش چنل ها وجود داره)
اگه اینجوریه که دستگاه رو full brick به تو فروختن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or