راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می شه یه تاپیک برای آ موزش و اطلاع رسانی بهتر اینجا باز کنید؟
من خودم یه wii برام آوردن ولی version اونو update کردن تویه همین چند روزه! می شه کپی خور بشه؟ من از اینترنتش زیاد می خوام استفاده کنم آیا مشکلی پیش نمیاد؟
هزینه ی کپی خور کردنش چقدره؟
خودم می تونم کپی خورش کنم؟!
خواهشآ بهترین و کارامدترین برنامه ها رو که کیشه dl کرد رو بگید چیه.
با تشکر
اول ببين آپديتش چنده بعد ريجنش چيه؟؟
(براي دونستن اينا بايد بري تو بخش تنظيمات (عكس وي گوشه سمت چپ)بعد عكس آچار رو بزن اون گوشه نوشته)
احتمالا ميشه كپي خورش كرد.اگه بخواي نرم افزاري كپي خورش كني خودت مي توني.

درود،

ميشه يک نفر راهنمايی کنه منو برای خريد؟

2 مدل کپی خور داريم:
سخت افزاری ( کدوم چيپ بهتره و چرا )
نرم افزاری ( مشکلی به وجود نمياد !؟ )

انگليسی کردن کنسول... مشکلی به وجود نمياد؟

بازی ها همه روی نرم افزاری و سخت افزاری اجرا ميشن ؟ همه ؟!

مرسی

D2C از همه بهتره چون خودش Error 001 رو ور میداره ولی به نظر من فرقی نمیکنه چی باشه چون بعضی بازیا نیاز به دستکاری های نرم افزاری دارن حالا هر Modchip ـی هم داشته باشی...
نرم افزاری مشکلی نداره خیلی هم بهتره
انگليسی کردن کنسول... مشکلی به وجود نمياد؟
مشکل Mii Channel هست ولی حل شدنی ـه اینجا رو بخون
بازی ها همه روی نرم افزاری و سخت افزاری اجرا ميشن ؟ همه ؟!
آره حالا شاید بعضی بازیا سخت تر و بعضیا آسون تر ولی همه اجرا میشن البته همون طور که گفتم بعضی از بازی ها در هر صورت نیاز به دستکاری های نرم افزاری هم دارن...

man toonestam homebrew ro nasb konam val bazi copy ejra nakard
ببين بايد نرم افزاره سافت چيپ يا BackupLauncher يا .... رو از طريق HomeBrew Channel اجرا كني.بلدي كه؟؟
يه فولدر Apps تو SD درست مي كني.بعد فولدر نرم افزار رو توش ميريزي.داخل فولدر نرم افزار بايد فايل Boot.dol يا Boot.elf باشه.
لينك سافت چيپ:
http://www.yafaze.com/wii/files/SoftChipR99.rar
لينك Backup Launcher :
http://www.yafaze.com/wii/files/BULg3002fix.rar

D2C از همه بهتره چون خودش Error 001 رو ور میداره ولی به نظر من فرقی نمیکنه چی باشه چون بعضی بازیا نیاز به دستکاری های نرم افزاری دارن حالا هر Modchip ـی هم داشته باشی...
نرم افزاری مشکلی نداره خیلی هم بهتره
مشکل Mii Channel هست ولی حل شدنی ـه اینجا رو بخون
آره حالا شاید بعضی بازیا سخت تر و بعضیا آسون تر ولی همه اجرا میشن البته همون طور که گفتم بعضی از بازی ها در هر صورت نیاز به دستکاری های نرم افزاری هم دارن...

چطوری ميشه از طريق نرم افزاری برطرف کرد؟؟؟

چطوريه ؟؟؟ مثلاً برای بازی x بايد دستکاری بشه... بعد از اون بازی y رو که به خوبی اجرا ميکرديم قبل از دستکاری نرم افزاری... باز بايد چيزی رو برگردونيم به نسخه قبلی ؟

سخت افزاری همينطور که گفتيد دستکاری ميخواد... ميشه يکم توضيح بديد ؟؟

واقعاً هيچ اطلاع ندارم... قصد دارم يکی تا آخر ماه آينده تهيه کنم...

چطوری ميشه از طريق نرم افزاری برطرف کرد؟؟؟

چطوريه ؟؟؟ مثلاً برای بازی x بايد دستکاری بشه... بعد از اون بازی y رو که به خوبی اجرا ميکرديم قبل از دستکاری نرم افزاری... باز بايد چيزی رو برگردونيم به نسخه قبلی ؟

سخت افزاری همينطور که گفتيد دستکاری ميخواد... ميشه يکم توضيح بديد ؟؟

واقعاً هيچ اطلاع ندارم... قصد دارم يکی تا آخر ماه آينده تهيه کنم...
ببين فقط چند تا بازي هستند كه اينطوري هستند(مشكل دارند) وگرنه %92 بازي ها با برداشتن ارور 002 و Fake IOS كه همشون تو خود نرم افزار هستند اجرا ميشن.

سلام به همه دوستان
من بعد از تقریبا 1 سال دوباره هوای Wii کردم :cheesygri
همه چی یادم رفته ! الان من دستگام NTSC/J و firmware 3.0J با مودچیپ که نمیدونم ولی فکر کنم D2CKEY چون اولین سری wii هایی که اومد با modchip رو گرفتم.
الان بخوام update کنم به 3.3 کنم ؟ 3.2 ؟ یا 4.0 ؟
region رو عوض کنم یا همین J باشه ! میشه Region J بمونه ولی منو ها و زبان دستگاه English بشه !
من فوروم رو گشتم ولی گیج شدم یکی اگه یه راهنمایی کنه و یه لینک بذاره یا خودش راهنمایی کنه ممنون میشم ! ;)

سلام به همه دوستان
من بعد از تقریبا 1 سال دوباره هوای Wii کردم :cheesygri
همه چی یادم رفته ! الان من دستگام NTSC/J و firmware 3.0J با مودچیپ که نمیدونم ولی فکر کنم D2CKEY چون اولین سری wii هایی که اومد با modchip رو گرفتم.
الان بخوام update کنم به 3.3 کنم ؟ 3.2 ؟ یا 4.0 ؟
region رو عوض کنم یا همین J باشه ! میشه Region J بمونه ولی منو ها و زبان دستگاه English بشه !
من فوروم رو گشتم ولی گیج شدم یکی اگه یه راهنمایی کنه و یه لینک بذاره یا خودش راهنمایی کنه ممنون میشم ! ;)
ببين اگه دوست داري به 4.0 آپگريد كن وگرنه با همين 3.2 هم كارت راه مي افته.
هر جا رو يادت رفته رو تو تاپيك مشكلات بپرس.
مي توني ريجن رو عوض كني ولي نمي توني ريجن J بمونه ولي منو انگليسي بشه.

از اونجایی که خودم از J به US تبدیل کردم
در ANY REGION CHENGER باید همه ی تنضیمات به غیر از GAME REGION V, رو رو USA گذاشت
چون
چیپ های 2DKEY (که تو ایران همه جا از این میزارن)با ریجن J سازگاری دارهو با USAکردن اون نمی تونید بازی رو از دیسک چنل اجرا کنید

من این کارو کردم و الان USA دارم
ماه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or