راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام...ببخشید من یه سوالی داشتم.....من تازه یه wii از این کره ای ها گرفتم با زبان انگلیسی فروشنده گفت ریجن دستگاه j هست....من الان رفتم تو آپشن قسمت بالا سمت راست نوشته 3.2 U
من الان نمیدونم باید فقط بازی های J رو اجر کنم یا فقط UC ؟
ممنون
اگه بازي آپديت نداشته باشه جفتشون رو مي توني اجرا كني.

سلام
بالاخره من تونستم deblob رو اجرا کنم . من از هر راهی که رفتم نتونستم این کار رو بکنم حتی با AnyRegion_Changer تنظیمات ویدئو و رجین بازی رو تغییر دادم ولی ...
تو وی هایی که نرم افزاری کپی میشن اصلا استفاده از لودر ها و برنامه های تغییر رجین فایده ای نداره چون تو این مدل از wii کلا دیسک چنل از کار میافته
من خوذم با تغییر زبان و روشن کردن force NTSC و روشن کردن پچ ( اسمش الان یادم نیست ) تو نستم بازی رو بیارم . البته یک مشکی هست . به نظر من کیفیت بازی یک پایین میاد ؟!
SMG هم همین کار رو کردم ولی همون صفحه اولی که عکس کنترل wii میاد (تو همه بازی ها میاد ) گیر میکنه و مجبورم دستگاه رو از برق بکشم . حالا دوستان بگن مشکل کجاست ؟
هزینه کپی کردن با مدچیپ چنده و کجا این کار رو انجام میده ؟ :confused:

از کمک های دوستان گلم بخصوص اشکان و علی هم ممنونم :blushing:
علی جان میتونی channel های Softchip و Gecko رو بزاری

سلام دوستان

من بدجوری گیر کردم تو انتخاب کنسول ، هر چی هم مطلب مب خونم گیجتر میشم :

از یک طرف چون PS1 , PS2 داشتم دوست دارم PS3 بگیرم اما قیمتش بالاست و اینکه هز بازی 40 تا 60 قیمتشه که اصلا قابل قبول نیست برای من...

از طرفی دیگر wii رو به خاطر وسایل ورزشی جانبیش دوست دارم اما گرافیک بازی هاش اصلا به PS3 و 360 نمی رسه اما جالبه که پرفروشترین کنسول بوده بین این 3 ، این ریجن بندیشم بدجوری رو اعصابه ...

اما دستگاهی که فعلا انتخاب کردم همین 360 هست که اینم 3 مدل داره که من دقیقا فرق الایت و گرمیومشو نمی دونم( غیر ظرفیت هارد و رنگ چه چیزایی فرق داره؟) و اینکه شدیدا از 3 چراغ شدن و بن شدن می ترسم، چه اتفاقی میافته که 3 چراغه میشه ؟ اما اینکه بازی هاش دمه دسته و قیمتاش خوبه یک مزیته... بازم ریجن بندیش منو کشته... مادبردم که جسپر خوبه که فعلا تو بازار نیست

کلا دوستان کمک کنند بدجوری گیر کردم 350 هم پول پذاشتم کنار البته میشه بیشترش کرد...

LCD 46 Samsung full hd هم دارم که بهش وصل کنم....

ببين اگه دنبال گرافيك بالا و اكشن و خون و اينجور چيزا هستي wii نخر چون از اين جور بازيها كم داره.
ولي اگه از بازيهايي مثل ماريو و مترويد و واريو و بازي هاي ورزشي و شاد و اينجورچيزا خوشت مياد wii گزينه ي خوبيه.
wii كلا يه 480i داره و يه 480p.بدرد HDTV هم نمي خوره.

من به شما یک توصیه میکنم . اکثر کسایی که wii دارن یا 360 دارن یا PS3 . خودت یک نیگاه به پروفایل پچه ها بنداز متوجه میشی
شما اگر الن بری wii بخری حتما پشیمون میشی چون الان میری به گرافیک بازی های 360 , PS3 رو میبینی بعد میری wii بازی میکنی خفن میخوره تو ذوقت !
شما بهتره الان بری 360 بگیری بعد وقتی از گرافیک زده شدی برو یک wii بخر . همین الان که من هردو کنسول رو دارم واقعا گرافیک بعضی تاکید میکنم بعضی بازی های wii حالمو بهم میزنه

موفق باشی ;)

مطمئني J ـه؟؟
خوب يه بازي نسبتا قديمي مثل ماريو گالاكسي پيدا كن.بعد ازش ايميج بگير مطمئن شو ببين اونم ريجنش j ـه بعد آپديت كن.ماريو گالاكسي 3.0j داره.
ولي اگه خدايي نكرده ريجن بازي با كنسول يا برعكس فرق كنه بريك ميشي.
فقط از خوده نينتندو (WiFi) آپديت نكن كه برات 4.0 نصب ميكنه كه فعلا مطمئن نيست.

سلام
مطمئني J ـه؟؟
خوب يه بازي نسبتا قديمي مثل ماريو گالاكسي پيدا كن.بعد ازش ايميج بگير مطمئن شو ببين اونم ريجنش j ـه بعد آپديت كن.ماريو گالاكسي 3.0j داره.
ولي اگه خدايي نكرده ريجن بازي با كنسول يا برعكس فرق كنه بريك ميشي.
فقط از خوده نينتندو (WiFi) آپديت نكن كه برات 4.0 نصب ميكنه كه فعلا مطمئن نيست.
آقا وقتی میگم راهنمای جزء به جزء می خوام ، معنیش اینه که اصلاً از wii سر در نمیارم .
الان 1 کلمه از حرفای شما رو نفهمیدم ! :دی
ولی ممنون از وقتی که گذاشتی .

سلام

آقا وقتی میگم راهنمای جزء به جزء می خوام ، معنیش اینه که اصلاً از wii سر در نمیارم .
الان 1 کلمه از حرفای شما رو نفهمیدم ! :دی
ولی ممنون از وقتی که گذاشتی .
اول برو تو تنظيمات كنسولت(گوشه پايين سمت چپ نوشته Wii اونو بزن) عكس آچار رو انتخاب كن. گوشه بالا سمت راست ببين چي نوشته. اونو واسم بخون تا بهت قدم به قدم بگم چي كار كني.

سلام
اول برو تو تنظيمات كنسولت(گوشه پايين سمت چپ نوشته Wii اونو بزن) عكس آچار رو انتخاب كن. گوشه بالا سمت راست ببين چي نوشته. اونو واسم بخون تا بهت قدم به قدم بگم چي كار كني.
آقا زده 3.1 j
بداد برس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or