راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو کنسول کره ای زبان کره ای هست دیگه حالا ما چطوری تشخیص بدیم که ژاپن یا کره ؟ :confused:
منم خودم بیشتر نظرم به کنسول J هست چون هم 25 تومان ارزونتره و هم مطمئن تر ولی هر جا زنگ میزنم میگه J داریم که زبانش انگلیسیه ؟ برای همین من موندم از کجا بگیرم اگه برم از پاساژ لباف بگیرم میترسم بهم بندازن حالا دوستان کسی رو نمیشناسن که هم منصف تر باشن و هم مطمئن که ما ازش کنسول بخریم ؟! ;)

تا اونجايي كه من اطلاع دارم دوست عزيز كنسول هاي كره اي همگي زبانشون انگليسي است و هر كنسولي كه ديديد خطش اجق وجق(چيني - ژاپني - كره اي و مشتقاتشون:smile:) بود حتما j هست.پس اگه كنسولي با اين زبانها ديديد %99.99 j هست;)

سلام دوستان اگه وي رو نرم افزاري كپي كنند اگه بازي هاي گيم كيوب رو هم بيخيال شيم تو اجراي بازي هاي وي نسبت به سخت افزاري بازم به مشكل بر ميخوريم ؟ فا صله قيمته شون 45 تومان هست كدوم ميارزه؟ نرم افزاري 280 با مود چيپ325؟

سلام دوستان اگه وي رو نرم افزاري كپي كنند اگه بازي هاي گيم كيوب رو هم بيخيال شيم تو اجراي بازي هاي وي نسبت به سخت افزاري بازم به مشكل بر ميخوريم ؟ فا صله قيمته شون 45 تومان هست كدوم ميارزه؟ نرم افزاري 280 با مود چيپ325؟
سلام دوست عزيز
از اونجايي كه بازي هاي wii كلا سخت پيدا ميشه مناسب با region دستگاهت به نظر من كاملا ميارزه كه 45 تومان بيشتر پول بدي

ممنون منظورتون اينكه اگه نرم افزاري كپي خور شه بايد بازي ها با دستگاه هم ريجن باشه؟
سلام
دوست عزیز حالا چرا اسرار داری نرم افزاری بخری ؟!
همش 40 تومان فرق داره که به نظر من بهتر از اینکه مثلا یک بازی که به خاطرش این کنسول رو خریدی واسط نیاد اون وقت به زمین و زمان فحش میدی :biggrin1: مثل SMG که دلیل اصلی خرید برای من بوده !
من خودم دیروز زنگ زدم بنده خدا خودش گفت که بازی ها رو خوب اجرا نمیکنه ( دمش گرم حالا اگه یگانه بد میگفت بازی های PS3 هم اجرا میکنه :biggrin1: )
بعد تازه این کنسول با ModChip به زور بازی ها رو بالا میاره باید 100 کلک بهش بزنی و از کلی برنامه استفاده کنی تا بازی رو بیاره
الانم فکر نمیکنم custom FW درست حسابی براش اومده باشه تا بدون مد چیپ کپی بشه بازم نمیدونم اینا چطور کپی خور کردن ؟!
برای کپی خور کردنم ششما اگه بتونی مدچیپ پیدا کنی فکر میکنم BigGame برات کپی خور کنه
بازم میل خودته
موفق باشی

خيلي از همه ي دوستان ممنونم كلا بيخيال نرم افزاري شدم حوصله ي دردسر ندارم تازه اونطوري بازي هاي گيم كيوب رو از دست ميدادم دوست عزيز شما كنسولت رو از نكست گرفتي با بازي ها تست كني ؟ مود چيپش چيه؟ بازي ها رو خوب اجرا ميكنه؟الان تو اين شرايط با اومدن اين برنامه هاي تغيير ريجن uc مي ارزه بگيريم؟ منظورم اينكه به جزwii sport originalمزيت ديگه اي نسبت به j داره ؟ قيمت ucرو هم فتحي ميده 410

خيلي از همه ي دوستان ممنونم كلا بيخيال نرم افزاري شدم حوصله ي دردسر ندارم تازه اونطوري بازي هاي گيم كيوب رو از دست ميدادم دوست عزيز شما كنسولت رو از نكست گرفتي با بازي ها تست كني ؟ مود چيپش چيه؟ بازي ها رو خوب اجرا ميكنه؟الان تو اين شرايط با اومدن اين برنامه هاي تغيير ريجن uc مي ارزه بگيريم؟ منظورم اينكه به جزwii sport originalمزيت ديگه اي نسبت به j داره ؟ قيمت ucرو هم فتحي ميده 410

سلام دوست عزيز.
مزيت uc بازي اورجينال و منوي انگليسي و هيچ مزيت ديگه اي نسبت به wii/j نداره.
اگه من بودم j رو ميخريدم
موفق باشيد

سلام دوستان الان wii ارزان ترین مدل چه مدلی حدود 250 میشه پیدا کرد
سلام
الان wii کره هست که منوش انگلیسی و نرم افزاری کپی شده 280
مدل J کپی خور شده با مد چیپ و منو انگلیسی 325 - 330
مدل UC بدون بازی wii sport ( این مدل همون مدل J هست که دانگرید شده و رجینش عوض شده ) 380 - 390
مدل UC + wii sport ارجینال 420 به بالا
دست دوم هم بین 220 تا 280 دور میزنه
موفق باشی

سلام.
میخواستم بدونم الان چه مدل و رجیونی از wii را باید خرید؟(چه مدلی توصیه میشه.)
چون تو قیمت خیلی تفاوت داره ، چرا؟کدوم بهتره؟
بازیهای کدوم راحت تر پیدا میشه؟قیمت هر بازی؟
مثل 360 مشکلی همچون 3چراغ نداره که دستگاه زود خراب بشه و یا ....؟
کلا خرید wii توصیه میشه یا نه؟
ممنون.

سلام.
میخواستم بدونم الان چه مدل و رجیونی از wii را باید خرید؟(چه مدلی توصیه میشه.)
چون تو قیمت خیلی تفاوت داره ، چرا؟کدوم بهتره؟
بازیهای کدوم راحت تر پیدا میشه؟قیمت هر بازی؟
مثل 360 مشکلی همچون 3چراغ نداره که دستگاه زود خراب بشه و یا ....؟
کلا خرید wii توصیه میشه یا نه؟
ممنون.
ببين بستگي داره با چي حال كني؟؟
با ماريو و زلدا و مترويد حال مي كني پس بخر. اگه نمي كني نخر. تو وي بازي هاي سراسر اكسن و بزن بكش و خون بازي خيلي كمه. الان اگه پول داري خوب UC بخر. اگه نداري وي J بخر بعدش هم كه كره ايه.
بازي هارو اكثرا ميشه تو همه ريجن ها بازي كرد با اينهمه نرم افزار و چنلي كه واسه خود وي و بازي هاش اومده ديگه مشكلي واسه اجرا بازي نيست. مشكل سخت افزاري 3 چراغ اينا نداره.(1چراغ بيشتر نداره!)

ببين بستگي داره با چي حال كني؟؟
با ماريو و زلدا و مترويد حال مي كني پس بخر. اگه نمي كني نخر. تو وي بازي هاي سراسر اكسن و بزن بكش و خون بازي خيلي كمه. الان اگه پول داري خوب UC بخر. اگه نداري وي J بخر بعدش هم كه كره ايه.
بازي هارو اكثرا ميشه تو همه ريجن ها بازي كرد با اينهمه نرم افزار و چنلي كه واسه خود وي و بازي هاش اومده ديگه مشكلي واسه اجرا بازي نيست. مشكل سخت افزاري 3 چراغ اينا نداره.(1چراغ بيشتر نداره!)

ممنون از پاسخ شما.
من یک پسر دایی دارم که 10سالشه.(ابتدایی میره)
میخوام بدونم آیا wii به دردش میخوره یا نه؟
شما چه کنسولی را پیشنهاد میکنید؟
برای خرید چقدر باید هزینه کرد؟(قیمت wii چنده الان؟)
خرید کنسول دسته 2 پیشنهاد میشه یا نه؟
ممنون.

ممنون از پاسخ شما.
من یک پسر دایی دارم که 10سالشه.(ابتدایی میره)
میخوام بدونم آیا wii به دردش میخوره یا نه؟
شما چه کنسولی را پیشنهاد میکنید؟
برای خرید چقدر باید هزینه کرد؟(قیمت wii چنده الان؟)
خرید کنسول دسته 2 پیشنهاد میشه یا نه؟
ممنون.
اره بدردش می خوره البته اگه بتونه از اینگلیسی سر در بیاره (play / save /... :biggrin1::biggrin1:(
wii (البته اگه بتونی بازیاشو تو مشهد گیر بیاری )
قیمت ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or