راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من می خوام wii بخرم و خریدم قطعی ه . تا یکشنبه شب حتما می گیرم .

از کجا بگیرم ؟

یکی از دوستان می گفت بازار پایتخت داره . تو فروم هم گشتم و این چند مغازه رو پیدا کردم :

west game
next gen
parto games
persian mega store

نظر شما چیه ؟ برم تو بازار بگردم یا از یکی از این مغازه ها بگیرم ؟؟ اگه نظرتون مغازه هاست . کدوم با انصاف تره ؟؟

در مدل مدل هم چند جا زنگ زدم اکثرا j با منوی انگلیسی داشتند و قیمت حدودا 350 می دادن ...

ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه .

سلام
الان هزینه کپی خور کردن wii چنده ؟ آیا ورژنی یا رجینی از wii هم هست که کپی خور نشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه کدوم ریجینهای wii روش بازی wii sport هم هست?
ممنون

سلام
الان هزینه کپی خور کردن wii چنده ؟ آیا ورژنی یا رجینی از wii هم هست که کپی خور نشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه کدوم ریجینهای wii روش بازی wii sport هم هست?
ممنون

سلام دوست من
هزينه ي كپي خور كردن متفاوت ولي حدود 40 هزار تومان.
در ايران ورژن pal كه مال اروپاست براي كپي خور شدن مشكل داره.
ريجنهاي uc,pal بازي wii sport رو همراهشون دارند.
موفق باشيد

سلام دوستان
میخواستم ببینم Wii ژاپنی یا کره ای علاوه بر منو تو بازی ها هم زبانش چینیه ؟
الان بهترین مدل Wii تو بازار غیر از UC چه مدلیه ؟ هر بازیش حدودا چنده ؟

سلام دوست عزيز
نه بازيها زبانشون بر اساس ريجن هر بازي متفاوت.الان بهترين مدل بعد از wii/uc , wii/j هست كه فقط منوش ژاپني.
بازيهاش هم بيرون از 1500 تا 5000 تومان ولي از همين بچه هاي سايت ميتوني 1000 تومان هم بگيري
موفق باشي

سلام دوست عزيز
نه بازيها زبانشون بر اساس ريجن هر بازي متفاوت.الان بهترين مدل بعد از wii/uc , wii/j هست كه فقط منوش ژاپني.
بازيهاش هم بيرون از 1500 تا 5000 تومان ولي از همين بچه هاي سايت ميتوني 1000 تومان هم بگيري
موفق باشي
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط یک سوال دیگه . من با کنسول J همه بازی ها رو میتونم بکنم یعنی از هر رجینی ؟
بعداین کنسولا که زبانشون تبدیل شده به انگلیسی تو اجرای بازی ها مشکل داره ؟

خیلی ممنون دوست عزیز
فقط یک سوال دیگه . من با کنسول J همه بازی ها رو میتونم بکنم یعنی از هر رجینی ؟
بعداین کنسولا که زبانشون تبدیل شده به انگلیسی تو اجرای بازی ها مشکل داره ؟

بله شما با j ميتونيد همي ي بازيها رو بكنيد.در مورد منو انگليسي هم شنيده بودم خيلي فرق نمي كنه.مهم اينه كه نرم افزاري كپي حور شده يا با mod cheap

بله شما با j ميتونيد همي ي بازيها رو بكنيد.در مورد منو انگليسي هم شنيده بودم خيلي فرق نمي كنه.مهم اينه كه نرم افزاري كپي حور شده يا با mod cheap

سلام
یعنی شما میگید اگه با ModChip کپی شده باشه بهتره درسته ؟
چطوری از روی جعبه رجین کنسول رو بفهمم اخه ظاهرا یک سری کنسول های کره هم اومده که تو اجرای بازی مشکل داره ؟

بله اگه با modchip باشه خيلي بهتره
تا جايي كه من ميدونم از روي جعبه نميشه فهميد و بايد از جاهاي مطمئن بگيري
اگر زبانش ژاپني باشه مطمئن ميشي كه كره اي نيست.كار با زبان ژاپني هم اصلا سخت نيست.اگه من بودم ژاپني انتخاب ميكردم كه مطمئن باشم

بله اگه با modchip باشه خيلي بهتره
تا جايي كه من ميدونم از روي جعبه نميشه فهميد و بايد از جاهاي مطمئن بگيري
اگر زبانش ژاپني باشه مطمئن ميشي كه كره اي نيست.كار با زبان ژاپني هم اصلا سخت نيست.اگه من بودم ژاپني انتخاب ميكردم كه مطمئن باشم

خیلی ممنون دوست عزیز
با راهنمایی های شما تقریبا اطلاعاتم کامل شد . فقط یک سوال دیگه . تو کنسول کره ای زبان کره ای هست دیگه حالا ما چطوری تشخیص بدیم که ژاپن یا کره ؟ :confused:
منم خودم بیشتر نظرم به کنسول J هست چون هم 25 تومان ارزونتره و هم مطمئن تر ولی هر جا زنگ میزنم میگه J داریم که زبانش انگلیسیه ؟ برای همین من موندم از کجا بگیرم اگه برم از پاساژ لباف بگیرم میترسم بهم بندازن حالا دوستان کسی رو نمیشناسن که هم منصف تر باشن و هم مطمئن که ما ازش کنسول بخریم ؟! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or