راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به صورت کاملا اتفاقی :دی میخوام یه Wii بخرم
ریجنش j ـه
تقریبا هیچی از wii نمیدونم:confused:
مثلا میگن با بعضی بازیا بریک میشه! کدوم بازیا؟:eek:
من بیشتر به خاطر Resident Evil های Wii و GC میخوام Wii بخرم امیدوارم حداقل با این بازیا مشکل نداشته باشه:confused:
بازیای خوبش ریجن فری هستن دیگه؟
رزیدنت ایول ژاپنی:eek: نه نه نه:eek:
نکات خاصی اگه هست لطفا راهنمایی کنید

مرسی:love:

اینکه میشه با همین تلویزیون های عادی 28 اینچ wii و wii fit بازی کرد؟
آره چرانشه !؟
راستشو بخای به نظرمن 28 اینچ از 40 هم بهتره من قبلا" یه تلویزیون 21 داشتم خیلی خوب بود الان که 40 گرفتیم کیفیت بازی ها خیلی پایینه و در بعضی مواقع واقعا" حالگیریه !

چند جا دیده ام که نوشته اند دستگاه وی J با منوهای انگلیسی!
یا یکی از فروشنده ها گفت Wii کره ای می خوام بیارم که J است ولی منوهاش انگلیسیه.
الآن یه کم اطلاعات میدین لطفا. :cool:

والا الان با برنامه که تو تاپیک وی هست میشه منوها رو انگلیسی کنید این فروشنده ها اب و تاب میدن مردم رو بچاپونن دوست من بعدش خواستی بگیری کره ای نگیر همین جی رو بگیرش و اپدیتش سعی کن از 3.2 به بالا نباشه که به مشکل تو برنامه ها برنخوری مثل تروچا دوست عزیز

سلام

سلام بچه ها ،
من می خوام یه وی بخرم دست دوم ، می شه بگید چه چزایی رو باید مد نظر بگیریم .
در ضمن این جریان قدیم و جدید چیه ؟ من امروز یکی دوتا قیمت گرفتم لباف یکی گفت 250 j قدیمی که گفت انگیلیسی نمیشه یکی دیگه هم گفت جدیده و انگیلیسی داره و اینا 280 کپی خور شده . جهت اطلاع قیمت نوش هم بین 320 تا 350 بود مثل همون نوع دوم که گفتم . کلا می ارزه دست دو بخرم .درد سراش چجوریه ، مثلا 360 فکر کنم همش خراب ش اونجا هم تو این تعمیراتی ها پر 360 بود یا پی اس 3که بازی هاش گرونه و اینا ، وی چی اونم اینجوریا مشکل داره ، و با توجه به اینکه کانفیگ سخت افزاریش پایینه کیفیت بازیهاش خوبه ؟ من بیشتر می خوام از اسپورت و فتش استفاده کنم . بازی های این کیت ها رو میشه یه کمی توضیح بدین ، چیز با حاله دیگه ای هم داره یا نه .ممنون می شم جواب بدین .
اگه پستی یا چیزی هم در این مورد هست ممنون می شم لینکشو بذارین .

سلام ببین دنبال قیم و جدید نباش می خوان بچاپونن همه یکی هستن هیچ فرق نمیکنه همینجا یکی هست با 20 بازی میده 200 خواستی بگو بگم ازش بگیری ببین اگر دنبال گرافیک نیستی می خوای بازی بهت بچسب حال کنی داری بازی می کنی همین وی رو بگیر چون من هم 360 دارم هم پلی3 گرافیک بعد یه مدت عادی میشه اما بازی با وی اصلا خسته کننده نیستش

سلام به تمام كساني كه wii دارند و دنباله بازيهش مي گردند.
چونكه خيلي از بازيهايي كه از مغازه ها تهيه مي شه مشكل داره من پيشنهاد مي كنم هر كس بازيهايي رو كه میخواد تو تاپيك بذاره تا از طريق بقيه ي بچه هايي كه اون بازيها رو دارن بتونه بازيهاشو بگيره.
موافقيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or