Pythonistas
کاربر سایت
j نگیر بهتره! همه کره ای هستند و بازیها را یکی در میان میارن !!این مشکل پچ کردن بازی ها و اپدیت که گفته شده فقط مربوط به J هست؟بازی های چه ریجنهایی راحت تر گیر میاد و فراوونه؟اخر اینکه اگر من uc بگیرم دیگه نمیخواد نگران بریک شدن کنسولم باشم؟
بازی های free که زیاد هستن همشون انگلیش هستند ولی بازیهای j معمولا ژاپنی هستند.1)اگر ریجن J بگیرم بازی هاش همه به زبون ژاپنی هستند؟چون دیدم که بچه های اینجا هی با بازی های J ور میرن تا english کنن.
متاسفانه همه ی j های بازار کره ای هستند! یعنی فریم ویر آنها 3.3k هست و این فرم ویر درست نمی تونه بازیهارو اجرا کنه!2)منظور این دوستمون که گفته ریجن J مشکل اپدیت داره چیه؟
من که کنسول پال پیدا نکردم! بازیهاش هم نسبت به اون دو ریجن کمتر هست.3)الان هنوز بازی های pal گیر نمیاد؟
دیگه اونجوری هم نیست ! فقط اگه بازی آپدیت داشته باشه کنسول Break میشه که تو کمتر بازی ای این آپدیت ها هست (تازه بیشتر امکان داره فقط Semi بشه)در مورد uc هم فقط بازیهای u باید درش قرار بدی اگر j یا pal قرار دادی باید با دستگاهت وداع کنی!:biggrin1:
البته اکثر بازی های J فقط زیر نویس J دارن ولی زبان بازی انگلیسیه البته بعضیا مثل Trauma Center کاملا" ژاپنی هستن ...ولی بازیهای j معمولا ژاپنی هستند.
بازی های اوریجنال فرق میکنه اینجا در موردش نوشتهمن که بازیهای کپی خودم رو با power archiver امیج می گرفتم.. دیگه نمی دونم برای بازیهای اروجینال اینطوریه یا خیر!
سلام میگم من یه کنسول پال خریدم چطور میتونم کپی خورش کنم.
فروشنده های کنسول این کار رو میکننبده یه کاربلد برات کپی خور کنه