راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

اقا ایک سوال این شارز های دسته Wiimote اومده تو توپ خونه هست برم بگیرم این تمام شدن باتری واقعا ادم خسته میکنه راهی نیست این مشکل حل کرد ؟
برو شارژر باتری بخر و باتری رو شارژ کن!:biggrin1: (باتری ها هم حدودا 1500 الی 2000 تومان) برای من که 6 ماهه که داره کار می کنه;)

یکی دو تا سوال داشتم:
این مشکل پچ کردن بازی ها و اپدیت که گفته شده فقط مربوط به J هست؟بازی های چه ریجنهایی راحت تر گیر میاد و فراوونه؟اخر اینکه اگر من uc بگیرم دیگه نمیخواد نگران بریک شدن کنسولم باشم؟

این مشکل پچ کردن بازی ها و اپدیت که گفته شده فقط مربوط به J هست؟بازی های چه ریجنهایی راحت تر گیر میاد و فراوونه؟اخر اینکه اگر من uc بگیرم دیگه نمیخواد نگران بریک شدن کنسولم باشم؟
j نگیر بهتره! همه کره ای هستند و بازیها را یکی در میان میارن !!
من که j گرفتم کرهه ای دراومد پس دادم بعدا uc بگیرم یا ل غیر کره ای
در مورد uc هم فقط بازیهای u باید درش قرار بدی اگر j یا pal قرار دادی باید با دستگاهت وداع کنی!:biggrin1:
من که یه دفعه چیزی اشتباهی (یعنی اشتباه احمقانه فروشنده) در دستگاه قرار دادم دیدم صفحه سیاه شد!
دستگاه رو از سیم برق کشیدم بعدش روشن کردم چیزی نشد!!
درست بعدش با بازی ماریو گالاکسی دستگاه آپدیت شد بازهم چیزی نشد!:eek: (خدا رو شکر)
بعدش ماریو نمیومد! (به دلیل کره ای بودنش) پسش دادم!
اما رزیدنت اویل و المپیک داشتم اومد عجب حالی داد الآن باید چند هفته تو کف بمونم!!:biggrin1::love:
الآن فهمیدم wii چیه!!

واقعا جالب یک مشت دز... تو این مغازه هستن چند وقت پیش Nun Shock قیمتش 20 تومان 25 بود الان هر جا میرم 30 ومن کمتر نمیده

کسی جای سراغ نداره که همون 25 بده
من اینجا رفتم همه بالا 30 بود

:cheesygrinextgen 35
westgame 45 :mad:
توپ خونه هم که همه 30 یا 35 یا 40 بود :laughing:

دیگه کجا میشنسید بر بپرسم البته یگانه نرفتم چون میدونم بدتر از این هاست :mad:

اقا دمت گرم که مرم داری اینجا به جز شما هیچ کس جواب نمیده...یه کم دیگه مزاحمت بشم:
1)اگر ریجن J بگیرم بازی هاش همه به زبون ژاپنی هستند؟چون دیدم که بچه های اینجا هی با بازی های J ور میرن تا english کنن.
2)منظور این دوستمون که گفته ریجن J مشکل اپدیت داره چیه؟
ریجن NTSC J

مزایا: قیمت مناسب ، بازی های زیاد
معایب: زبان ژاپنی ، مشکل آپدیت بازی ها

3)الان هنوز بازی های pal گیر نمیاد؟

1)اگر ریجن J بگیرم بازی هاش همه به زبون ژاپنی هستند؟چون دیدم که بچه های اینجا هی با بازی های J ور میرن تا english کنن.
بازی های free که زیاد هستن همشون انگلیش هستند ولی بازیهای j معمولا ژاپنی هستند.
2)منظور این دوستمون که گفته ریجن J مشکل اپدیت داره چیه؟
متاسفانه همه ی j های بازار کره ای هستند! یعنی فریم ویر آنها 3.3k هست و این فرم ویر درست نمی تونه بازیهارو اجرا کنه!
ولی با انجام دادن دانگرید (که کار ریسکی هست) فرو شنده ها معمولا 50-60 تومان واسه دانگرید وتغییر ریجن می گیرن !
3)الان هنوز بازی های pal گیر نمیاد؟
من که کنسول پال پیدا نکردم! بازیهاش هم نسبت به اون دو ریجن کمتر هست.

اقا من نمی دونم قبلا گفته شده اما خواهش می کنم روش کپی گرفتن از بازی اریجینال رو بگید
اریجینال
من که بازیهای کپی خودم رو با power archiver امیج می گرفتم.. دیگه نمی دونم برای بازیهای اروجینال اینطوریه یا خیر!

در مورد uc هم فقط بازیهای u باید درش قرار بدی اگر j یا pal قرار دادی باید با دستگاهت وداع کنی!:biggrin1:
دیگه اونجوری هم نیست ! فقط اگه بازی آپدیت داشته باشه کنسول Break میشه که تو کمتر بازی ای این آپدیت ها هست (تازه بیشتر امکان داره فقط Semi بشه)
ولی بازیهای j معمولا ژاپنی هستند.
البته اکثر بازی های J فقط زیر نویس J دارن ولی زبان بازی انگلیسیه البته بعضیا مثل Trauma Center کاملا" ژاپنی هستن ...
من که بازیهای کپی خودم رو با power archiver امیج می گرفتم.. دیگه نمی دونم برای بازیهای اروجینال اینطوریه یا خیر!
بازی های اوریجنال فرق میکنه اینجا در موردش نوشته
سلام میگم من یه کنسول پال خریدم چطور میتونم کپی خورش کنم.
بده یه کاربلد برات کپی خور کنه
فروشنده های کنسول این کار رو میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or