راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان
بازی های wii رو جایی یا شخصی هست که original بیاره ؟
اگه آره، قیمت چه حدودیه ؟

من خودم جایی ندیدم؛ یکی از بچه ها هم دنبالش بود که فکر کنم تنونست پیدا کنه...

توی فروشگاه مجازی یه جا هست مثل اینکه بازی های اصل میاره. DC . از اون میتونی بپرسی.

و اینکه اگه mod chip نصب نشه،
این اشکالات و خطراتی که الان وجود داره، نیست دیگه ؟ در حالت ارجینال، اگه بازی با ریجن دیگه ای اجرا کنی آپدیت رو باز میریزه که semi break کنه ؟

اگه مادچیپ نصب نباشه که اصلا بازی از ریجن های دیگه رو اجرا نمیکنه. اگرم آپدیت کنه بازم semi-brick میشه، فرقی نمیکنه بازی اصل باشه یا کپی.

سلام به همه
به نظر شما خرید wii از کشور امریکا کار درستی هست یا نه (الان امکان خریدش توسط اقوام هست)
اگر کار درستی هست و مشکلی نداره کدوم نوعش را بگیرم (اصولا تو امریکا ایا غیر از us نوع دیگه ای هست ؟)
یه سوال دیگه : این کنسول کی قدیمی میشه و نینتندو نسل جدید تری از کنسول را روانه بازار میکنه

تنها مشکلش شاید کپی خور کردنش باشه که دردسر داره. باید اینجا بگردی دنبال مادچیپ و یه نفر که نصبش کنه...

باز میل خودته؛ اونجوری واست مفت تموم میشه فقط یه کم مکافات داره, اما اگه از اینجا بگیری راحتی.

معلوم هم نیست کی کنسول بعدی بیاد؛ یه دو سه سال دیگه شاید...!

می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین در این رابطه ؟
همین تاپیک ها رو یه نگاه بندازی متوجه میشی؛ چیز مهمی نیست! تغییر زبون بازی ها و برداشتن error ها و... .

دوست عزیز به نظر شما بهترین و به صرفه ترین ریجن کدوم هست که من بخرم ؟
با اجازه از کیان ؛

ریجن های U/C و J جفتشون خوبن، شما ببین با پولت کدوم رو میتونی بخری. U/C کمی گرونتره.

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من یه سوال دتشتم اگر Wii از خارج سفارش بدی به صرفه تر نیست قیمت دقیق خارجو می خواستم اونجا روش مد چیپ نصب نمی شه اگه نه اینجا مد چیپ تنها نصب می کنن به چه قیمتی

سوالات مهم

-اول سلام
2-من میخوام wii uc بخرم الان کپی خور شده ؟با چه چیپی؟ نوع چیپ رو از کجا بفهمم؟
3-بعد برم بازی بخرم راحت اجرا میشه نیاز به image نداره؟
4-قیمتش تو دوبی چنده ؟که بدیم 1نفر بیاره
5-این nun chuck تو پک wii هست ؟یا باید جدا خرید؟قیمتش+wiimot چنده؟
6-باشهخودافز

سلام دوستان من تازه یه ایکس باکس گرفتم و خیلی راضیم میخوام یک وی هم بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید. :
1- آیا وی هم هارد داره؟
2- آیا یه چیزی مثل داشبورد ایکس باکس داره ؟
3- کپی خور شده آماده برای بازی به چه قیمتی و از کجا میشه تهیش کرد؟
4- آیا موتور گرافیکیش در حدی هست که مثلا بازی های قدرتمندی مثل بازی رزیدنت اویل 5 براش بیاد یا نه؟
5- آیا مدت ریسک برای بازی داره یعنی احتیاج به فنهای اضافه مثل ایکس باکس داره ؟
6- آیا این دستگاه هم بریک میشه ؟
خیلی ممنون .

سلام چرا اینجا بروز نمیشه ؟ :love:
می خواستم بپرسم Wii هارد یا حافظه ی داخلی برای سیو بازی ها یا چیزایی که دانلود میشه داره ؟
تو سایت کسی هست که بازی اریجینال بفروشه ؟
قیمت بازی های Wii اونور چنده ؟
ممنون :love:
GOOD LUCK

سلام دوستان من تازه یه ایکس باکس گرفتم و خیلی راضیم میخوام یک وی هم بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید. :
1- آیا وی هم هارد داره؟
2- آیا یه چیزی مثل داشبورد ایکس باکس داره ؟
3- کپی خور شده آماده برای بازی به چه قیمتی و از کجا میشه تهیش کرد؟
4- آیا موتور گرافیکیش در حدی هست که مثلا بازی های قدرتمندی مثل بازی رزیدنت اویل 5 براش بیاد یا نه؟
5- آیا مدت ریسک برای بازی داره یعنی احتیاج به فنهای اضافه مثل ایکس باکس داره ؟
6- آیا این دستگاه هم بریک میشه ؟
خیلی ممنون .
1- هارد به اون صورت 360 که نه ولی 256 مگ حافظه داخلی برای سیو بازی ها و ... داره
2- بله home channel داره که شبیه همون داشبورد هست ولی خیلی ساده تر
3 - قیمت ها دستم نیست متاسفانه :-"
4 - به تایپیک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9664
5 - نه بابا ! شما 24 ساعت در روز باهاش بازی کن اگه تونستی بسوزونیش من ماله خودمو بهت می دم !!!!
6 - بله ، مراجعه شود به تایپیک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9664
سلام چرا اینجا بروز نمیشه ؟ :love:
می خواستم بپرسم Wii هارد یا حافظه ی داخلی برای سیو بازی ها یا چیزایی که دانلود میشه داره ؟
تو سایت کسی هست که بازی اریجینال بفروشه ؟
قیمت بازی های Wii اونور چنده ؟
ممنون :love:
GOOD LUCK
علیک .
جواب شما رو همین بالا دادم :smile: بازی اوریج که فکر نکنم تو ایران گیر بیاد ... بستگی داره ، بازیای virtual console که از 5 دلارم هست تا بالای 60 دلار

سلام و خسته نباشید به همه
دوستان من یه wii گرفتم از یه دوست که خود اونم نمیدونه ماد چیپ دستگاهش چیه
منم تا صفحه 66 این تاپیک روخوندم ولی همه گفتن باید دستگاهوباز کنی تا بفهمی
خوب لطف کنید نحوه باز کردن و محل قرار گرفتن مادچیپ و اینکه شکل ماد چیپ برای تشخیص اونو بگید ممنون میشم

سلام و خسته نباشید به همه
دوستان من یه wii گرفتم از یه دوست که خود اونم نمیدونه ماد چیپ دستگاهش چیه
منم تا صفحه 66 این تاپیک روخوندم ولی همه گفتن باید دستگاهوباز کنی تا بفهمی
خوب لطف کنید نحوه باز کردن و محل قرار گرفتن مادچیپ و اینکه شکل ماد چیپ برای تشخیص اونو بگید ممنون میشم
مبارکه!

راستش نمیدونم چه اصراری داری که بدونی چه چیپی توشه؛ یکی از بچه ها همینجا (prince3_love) میخواست مادچیپش رو عوض کنه بعد دیگه نتوست روی برد دستگاه دوباره همون مادچیپ رو نصب کنه.

به هر حال ؛ این لینک آموزش نصب مادچیپه؛ توش گفته چطوری Wii رو باز کنید؛ جای قرار گرفتن مادچیپ هم کشیده:

http://www.modchip.ca/install/wii/wii.htm

install18.jpg

اینا هم عکسای مادچیپ ها هستن:

Wiikey

wiikey.jpg

مدل های تقلبی Wiikey یا همون Wiican هولوگرام مخصوص Wiikey رو ندارن که از اونجا معلوم میشه اصل نیستن!

D2Ckey
wiiclip5.jpg

d2ckey%20soldered%20wii%20clip.jpg

----------------

پ.ن. اصلا لازم نیست که بدونی چه چیپی داری! چه اصل چه تقلبی!

سلام .

- من دیروز وست بودم . فعلا Wii ندارن . دوستان باید به جاهای دیگه مراجعه کنن .
- این Wiikey 2 خیلی جالب به نظر میرسه . به خصوص این آپدیت ورژن ۱.۲ تقریبا جلوی Break یا Semi-Break ناخواسته رو میگیره . اسم قابلیتش هم Update Blocker هستش که هم می تونید کلا آپدیت رو در تمامی Region ها (دوستان توجه کنن این ریجن هستش و نه رجیون ) غیرفعال کنید و یا اینکه در تمامی ریجن ها به غیر از Own-Region اپیدت غیرفعال بشه .
به علاوه اینکه با تمامی چیست ها اعم از D2C , D2C-2 و D2E سازگاره .
امیدوارم که سروکله این مدچیپ توی این اینجا هم به زودی پیدا بشه .
مشخصات بیشتر : Wiikey.cn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or