Naughty Kitty
کاربر سایت
دوستان
بازی های wii رو جایی یا شخصی هست که original بیاره ؟
اگه آره، قیمت چه حدودیه ؟
من خودم جایی ندیدم؛ یکی از بچه ها هم دنبالش بود که فکر کنم تنونست پیدا کنه...
توی فروشگاه مجازی یه جا هست مثل اینکه بازی های اصل میاره. DC . از اون میتونی بپرسی.
و اینکه اگه mod chip نصب نشه،
این اشکالات و خطراتی که الان وجود داره، نیست دیگه ؟ در حالت ارجینال، اگه بازی با ریجن دیگه ای اجرا کنی آپدیت رو باز میریزه که semi break کنه ؟
اگه مادچیپ نصب نباشه که اصلا بازی از ریجن های دیگه رو اجرا نمیکنه. اگرم آپدیت کنه بازم semi-brick میشه، فرقی نمیکنه بازی اصل باشه یا کپی.
سلام به همه
به نظر شما خرید wii از کشور امریکا کار درستی هست یا نه (الان امکان خریدش توسط اقوام هست)
اگر کار درستی هست و مشکلی نداره کدوم نوعش را بگیرم (اصولا تو امریکا ایا غیر از us نوع دیگه ای هست ؟)
یه سوال دیگه : این کنسول کی قدیمی میشه و نینتندو نسل جدید تری از کنسول را روانه بازار میکنه
تنها مشکلش شاید کپی خور کردنش باشه که دردسر داره. باید اینجا بگردی دنبال مادچیپ و یه نفر که نصبش کنه...
باز میل خودته؛ اونجوری واست مفت تموم میشه فقط یه کم مکافات داره, اما اگه از اینجا بگیری راحتی.
معلوم هم نیست کی کنسول بعدی بیاد؛ یه دو سه سال دیگه شاید...!
همین تاپیک ها رو یه نگاه بندازی متوجه میشی؛ چیز مهمی نیست! تغییر زبون بازی ها و برداشتن error ها و... .می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین در این رابطه ؟
با اجازه از کیان ؛دوست عزیز به نظر شما بهترین و به صرفه ترین ریجن کدوم هست که من بخرم ؟
ریجن های U/C و J جفتشون خوبن، شما ببین با پولت کدوم رو میتونی بخری. U/C کمی گرونتره.