AlirezaLesan
کاربر سایت
كمك كنيد لطفا از يگانه بخرم يا نه
بچه ها من جریان خرید خودمو براتون می گم شاید نکاتی دستگیرتون شد :
ساعت 9 اینطورا رفتیم توپ خونه (پاساژ لباف)دیدیم همه جولو پلاسو جمع کردن و دارن در پاساژو می بندن !!!
ابتدا طی یک عملیات گانگستری-انتحاری رفتیم رو مخ اون یارو نگهبانه پاساژ اینقدر ننه من غریبم بازی در اووردیم که راهمون بده تو پاساژ ...:biggrin1::biggrin1:
بعدش همینطوری که داشتم مغازه ها رو نگاه می کردم دیدیم ته پاساژ دست راست یه مغازه wii داره .
یه بسم ا... گفتم رفتم تو قیمت کردم بنده خدا که فکر کرد همین طوری پرسیدم j رو گفت 330
خلاصه آخرش ازش 330 با 3 تا بازی مالزی و یه اداپتور 220به 110 گرفتم (خود کنسول 318)
البته این جریان ماله تابستون پارسال بود .
آخه اون موقع اصلا wii همه گیر نشده بود .
بعدش اون موقع اختلاف قیمت بین j و us خیلی زیاد بود :
J :330
US :450-500
اون موقع j می ارزید ولی الان چون اختلافشون کمتر شده UC
2008/09/19 - Congratulations! I don't care about who leaked Backup-Loader but now it's OFFICIALLY an abandoned project. Enjoy it.
من فکر کنم این کار خود Nintendo بود چون الان اکثرا" تو خارج چیپ ندارن و با اینکه همه ی روش ها رو بلدن ولی مجبورن بازی اصل بخرن ولی با این کار یه روز Nintendo ورشکست میشدبعدی اینکه Homebrew ی جدیدی اومده بود به اسم Wii Backup Loader. که نسخه ی 0.1 (خیلی ابتدایی و ناقص) هم پخش شد تو اینترنت. اما سازنده ـش اعلام کرد که دیگه ساخت این برنامه رو ادامه نمیده! با این برنامه میشد ISO های بازیها رو "بدون کمک مادچیپ" اجرا کرد...
البته Nintendo شرکته و نمیتونه کپی خور بشه ولی بعضی بازی های wii ( یا شاید بهتره بگم اکثرا ) یه مشکلاتی دارن که باید خودت تو خونه با Trucha یا Home Brow حل کنی که کار سختی هم نیست البته شاید اونایی که تو میگی همون کاری رو کردن که Prince_Fable گفت ...بعدم به ما بگه که اینایی که می گن نینتندو درست و حسابی کپی خور نشده و بازی هاش بگیر و نگیر اجرا می شن رو دستگا ها و ... راست می گن یا چرت و پرت ؟ :biggrin1:
پی نوشت، وقتی استفاده میشه که میخای یه چیز خارج از موضوع بگی ...بعد اين پ.ن يعني چي؟؟:confused:
منظور همون نینتندو وی بود :biggrin1:البته Nintendo شرکته و نمیتونه کپی خور بشه
می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین در این رابطه ؟ولی بعضی بازی های wii ( یا شاید بهتره بگم اکثرا ) یه مشکلاتی دارن که باید خودت تو خونه با Trucha یا Home Brow حل کنی که کار سختی هم نیست