AlirezaLesan
کاربر سایت
كمك كنيد لطفا از يگانه بخرم يا نه

)
بچه ها من جریان خرید خودمو براتون می گم شاید نکاتی دستگیرتون شد :
ساعت 9 اینطورا رفتیم توپ خونه (پاساژ لباف)دیدیم همه جولو پلاسو جمع کردن و دارن در پاساژو می بندن !!!
ابتدا طی یک عملیات گانگستری-انتحاری رفتیم رو مخ اون یارو نگهبانه پاساژ اینقدر ننه من غریبم بازی در اووردیم که راهمون بده تو پاساژ ...:biggrin1::biggrin1:
بعدش همینطوری که داشتم مغازه ها رو نگاه می کردم دیدیم ته پاساژ دست راست یه مغازه wii داره .
یه بسم ا... گفتم رفتم تو قیمت کردم بنده خدا که فکر کرد همین طوری پرسیدم j رو گفت 330
خلاصه آخرش ازش 330 با 3 تا بازی مالزی و یه اداپتور 220به 110 گرفتم (خود کنسول 318)
البته این جریان ماله تابستون پارسال بود .![]()
آخه اون موقع اصلا wii همه گیر نشده بود .
بعدش اون موقع اختلاف قیمت بین j و us خیلی زیاد بود :
J :330
US :450-500
اون موقع j می ارزید ولی الان چون اختلافشون کمتر شده UC

2008/09/19 - Congratulations! I don't care about who leaked Backup-Loader but now it's OFFICIALLY an abandoned project. Enjoy it.

من فکر کنم این کار خود Nintendo بود چون الان اکثرا" تو خارج چیپ ندارن و با اینکه همه ی روش ها رو بلدن ولی مجبورن بازی اصل بخرن ولی با این کار یه روز Nintendo ورشکست میشدبعدی اینکه Homebrew ی جدیدی اومده بود به اسم Wii Backup Loader. که نسخه ی 0.1 (خیلی ابتدایی و ناقص) هم پخش شد تو اینترنت. اما سازنده ـش اعلام کرد که دیگه ساخت این برنامه رو ادامه نمیده! با این برنامه میشد ISO های بازیها رو "بدون کمک مادچیپ" اجرا کرد...![]()
البته Nintendo شرکته و نمیتونه کپی خور بشهبعدم به ما بگه که اینایی که می گن نینتندو درست و حسابی کپی خور نشده و بازی هاش بگیر و نگیر اجرا می شن رو دستگا ها و ... راست می گن یا چرت و پرت ؟ :biggrin1:
پی نوشت، وقتی استفاده میشه که میخای یه چیز خارج از موضوع بگی ...بعد اين پ.ن يعني چي؟؟:confused:
منظور همون نینتندو وی بود :biggrin1:البته Nintendo شرکته و نمیتونه کپی خور بشه![]()
می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین در این رابطه ؟ولی بعضی بازی های wii ( یا شاید بهتره بگم اکثرا ) یه مشکلاتی دارن که باید خودت تو خونه با Trucha یا Home Brow حل کنی که کار سختی هم نیست