راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر از شما دوستان عزیز.

منظورم این بود که توی این سایت آموزش کپی خور کرد wii وجود نداره؟
سلام
توي اينترنت سرچ كنيد YAOSM راهنماي ساخت يك چيپ هست كه خودتون درست كنيد و خودتون كپي خور كنيد.
بدون دستكاري سخت افزاري هم مي شه كپي خور كرد كه فعلا همه بازي ها رو اجرا نمي كنه. به اين تاپيك مراخعه كنيد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان سوالی داشتم اگر ویی ریجن پال باشه اما وی فیت ریجن ntsc
باشه با هم میتونن کار کنن
یا باید اونم ریجن پال باشه
ببخشید دیگه توی ویی خیلی پرت هستم:-"

سلام دوستان سوالی داشتم اگر ویی ریجن پال باشه اما وی فیت ریجن ntsc
باشه با هم میتونن کار کنن
یا باید اونم ریجن پال باشه
ببخشید دیگه توی ویی خیلی پرت هستم:-"
دوست عزیز من کاملا نمی دونم اما wii fit خودمو از استرالیا اوردن که ریجنش پال هست و اپدیت میخواد من اپدیت نکردم اما بعد از نصبhbc با برنامه ی gecko اون رو اجا کردم بدون اپدیت و الان هم به راحتی بازی میکنم

من چند بازی گرفتم که روی کنسولی که خریدم کر نمیدن،کنسول uc هستش و وقتی این بازی ها رو میذارم error میده:
mario galaxy:could not read the disk,
mario kart:وقتی grand prix رو مسزنم همون error رو میده ولی باقی مد ها کار میکنن.
metroid 3:همون ول بازی در رو باز میکنم و داخل میشم بعد از چند ثانیه این error رو میده(همون error بالا رو میده)

باقی بازی ها مشکلی ندارن مثل:,warioware,resident evil,nights,paper marioوsmash bro

اشکال از کجاست؟

دلیل اصلی این Error رایت شدن بازی با سرعت بالا هست ولی میتونه به خاطر اینکه DVD بازی خش داره هم باشه
بهتره این بازی ها رو دوباره با پایین ترین سرعت ممکن رایت کنی (با imgburn میتونی با سرعت 1x هم رایت کنی)

با سرعت 4 که دوباره رایت کردم درست شدن،جالبه که همه بازی های خراب ارم big game روشون بود...!
جایی هست ارشیو بازی های wii رو داشته باشه دنبال چند تا بازی هستم گیرم نیومد(توپخونه هم نبود)

سلام کممممممممممممک
من 2 تا بازی از کنج کرفتم که (big game:sick::evil::mad::() بودن :sick::sick::evil::mad:
شان وایت و cod5
شان وایت تو بازی ارور cant read رو میداد که مشکل از رایت بد بود وبا یک بار رایت با سرعت پایین درست شدہ(رایت هم بلد نیستن:sick:)
اما cod5 ت. قسمت چنل بازی عکسش می اومد اما خود بازی نه از خود wiiو هم نه با برنامه gecko نیومد
5 dvd حروم کردم اما نشد
کممممممممممممممممممممممممک
راستی cod5 رو هم بردم عوض کردم بازم مشکل درست نشد

سلام، ببخشيد مي خواستم بپرسم كه Wii هنوز فري ريجن نشده؟ چون يه مغازه دار تو تجريش مي گه ويي فري ريجن شده. واقعاً حقيقت داره؟

سوال ديگه هم داشتم: اگه ريجن بازي هاي گيم كيوب با كنسول وي مچ نباشه كنسول از كار مي افته يا دچار مشكل مي شه؟

دوستان خبری از انگلیسی شدن ریجن j ها شده یا نه !؟
امروز از کسی شنیدم که برنامه اومده که میتونی هم ریجن j به uc عوض کنی هم منو هارو میتونی انگلیسی کنی !؟ درست شنیدم یا باز هم شایعه بوده !؟

دوستان خبری از انگلیسی شدن ریجن j ها شده یا نه !؟
امروز از کسی شنیدم که برنامه اومده که میتونی هم ریجن j به uc عوض کنی هم منو هارو میتونی انگلیسی کنی !؟ درست شنیدم یا باز هم شایعه بوده !؟
بله درست شنيدين...من اين كار رو كردم...به تاپيكش مراجعه كن اگر سوال داري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or