راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید من اولین بار اینجا پست می دم شاید یه wii بگیرم

1 با wii راحت میشه آنلاین بازی کرد؟
2 اگه با wii به اینترنت وصل شم مثل ps3 و 360 حتما باید فرم ویر رو آپدیت کنم؟
fifa 09 ش حال میده؟(گرافیک مهم نیست مهم اینه که گیم پلیش با دسته کلاسیک مثل fifa تو ps3 , 360 باشه)
3 ارزون ترین مدل الان چنده؟
4 اگه بدون مد چیپ باشه جای مطمئن هست که بعدا بشه گذاشت؟

خیلی ممنون میشم اگه به سوالام یکی خوب جواب بده

من در زمينه آنلاين اطلاعات ندارم ولي:
fifa 09 ش بايد دسته كلاسيك بخري وگرنه نميشه با دسته هاي معموليش مثل x360 بازي كرد.
ارزون ترين مدل j هست.

من در زمينه آنلاين اطلاعات ندارم ولي:
fifa 09 ش بايد دسته كلاسيك بخري وگرنه نميشه با دسته هاي معموليش مثل x360 بازي كرد.
ارزون ترين مدل j هست.

مرسی
j چنده؟ زبان انگلیسی نیست؟
ولی کسی نیست به سوال های دیگه جواب بده؟

fifa 09 ش حال میده؟(گرافیک مهم نیست مهم اینه که گیم پلیش با دسته کلاسیک مثل fifa تو ps3 , 360 باشه)
3 ارزون ترین مدل الان چنده؟
4 اگه بدون مد چیپ باشه جای مطمئن هست که بعدا بشه گذاشت؟

خیلی ممنون میشم اگه به سوالام یکی خوب جواب بده

Wii که بازی آنلاین زیاد نداره؛ بعد همون چندتایی هم که دارن به دلایل مختلف جهان سومی از دست میرن. ریجن تو ریجن میشن میپیرن! یا مثلا Mario Kart یه Channel ـه مخصوص مثل اینکه نصب میکنه که ما BrickBlock ش میکنیم می پره!

از بین بازی ها من فقط Medal of Honor: Heroes 2 رو تونستم مثل آدم (!) بازی کنم که اونم هیچ ربطی به Nintendo نداشت،همش مربوط یه EA بود و تو اون اکانت میساختی. بی خطر بود خلاصه.

پ.ن: آنلاین رو تو Wii بیخیال شید! :biggrin1: XBL هست دیگه خب...

نه مثل PS3 نیست که مجبورت کنه آخرین فیرمور رو بریزی.* اما اگه اون WiiConnect24 فعال باشه و فبرمور جدیدتر اومده باشه میگه. فیرمور ها رو هم از خود دستگاه نگیرین ( = WiiConnect24 رو غیرفعال کنید! :دی). به اینترنت وصل کردنش بیشتر به درد Homebrew Channel میخوره تا بازیها.

*البته میگم شاید اگه بازی خود نینتندو باشه گیر بده؛ نمیدونم، Medal of Honor که کاری نداشت.

Wii که بازی آنلاین زیاد نداره؛ بعد همون چندتایی هم که دارن به دلایل مختلف جهان سومی از دست میرن. ریجن تو ریجن میشن میپیرن! یا مثلا Mario Kart یه Channel ـه مخصوص مثل اینکه نصب میکنه که ما BrickBlock ش میکنیم می پره!

از بین بازی ها من فقط Medal of Honor: Heroes 2 رو تونستم مثل آدم (!) بازی کنم که اونم هیچ ربطی به Nintendo نداشت،همش مربوط یه EA بود و تو اون اکانت میساختی. بی خطر بود خلاصه.

پ.ن: آنلاین رو تو Wii بیخیال شید! :biggrin1: XBL هست دیگه خب...

نه مثل PS3 نیست که مجبورت کنه آخرین فیرمور رو بریزی.* اما اگه اون WiiConnect24 فعال باشه و فبرمور جدیدتر اومده باشه میگه. فیرمور ها رو هم از خود دستگاه نگیرین ( = WiiConnect24 رو غیرفعال کنید! :دی). به اینترنت وصل کردنش بیشتر به درد Homebrew Channel میخوره تا بازیها.

*البته میگم شاید اگه بازی خود نینتندو باشه گیر بده؛ نمیدونم، Medal of Honor که کاری نداشت.

خیلی ممنون
مثل اینکه شما فقط با همون medal of honor آنلاین رو تست کردی!!
کسه دیگه نیست که باهاش بازی های دیگه آنلاین زده باشه؟
آنلاین بازی کردن که باعث brick شدن نمیشه؟
کسی با internet browser ش کار کرده؟

خیلی ممنون
مثل اینکه شما فقط با همون medal of honor آنلاین رو تست کردی!!
کسه دیگه نیست که باهاش بازی های دیگه آنلاین زده باشه؟
آنلاین بازی کردن که باعث brick شدن نمیشه؟
کسی با internet browser ش کار کرده؟
الان گفت ديگه
هر بازيي يه آپديت مخصوص به خودش رو داره واسه بازي هاي آنلاين كه چنل مخصوصش رو نصب ميكنه.
چون خير سرمون ما بازي كپي مي گيريم از frimware 3.2 به بعد هر آپديتي رو نميشه نصب كرد پس بازي آنلاين رو بيخيال.
حال ايني هم كه مدال افتخار رو تونسته بازي كنه خودش يه معجزه هست.
آنلاين بازي كردن بريك نميكنه بايد خودت قبلا آخرين آپديت رو نصب كرده باشي تا باهات كاري نداشته باشه.
آنلاين بازي كردنش هم ابزار هاي خودش رو داره چون من امكاناتش رو ندارم تا حالا دنبالش نرفتم.

خیلی ببخشید انقد سوال می پرسم
یعنی یه بازی ای که آپدیتش قدیمی تر از 3.2 باشه رو میشه آنلاین بازی کرد؟(مثل فیفا 09)
اگه مطمئن باشیم که آپدیت یه بازی قدیمی هست لازمه هنوز briick block بشه؟

خیلی ببخشید انقد سوال می پرسم
یعنی یه بازی ای که آپدیتش قدیمی تر از 3.2 باشه رو میشه آنلاین بازی کرد؟(مثل فیفا 09)
اگه مطمئن باشیم که آپدیت یه بازی قدیمی هست لازمه هنوز briick block بشه؟
كلا اگه يه بازي با ريجن مخالف دستگاهت رو بزاري اگه آپديت بشه بريك ميشه.

ببخشید اگه این سوالم یکم ابتدایی هست

برای چی homebrew channel نصب می کنن؟
مگه خود کنسول کپی خور شده مهم بازی ها رو نمیاره؟

سلام دوست عزيز
حتي كنسول كپي خور شده هم در اجراي خيلي از بازي ها به خصوص اگر ريجن بازي با ريجن دستگاه فرق داشته باشه خيلي ناقصي داره كه با hbc جبرانش مي كنيم

می شه یه تاپیک برای آ موزش و اطلاع رسانی بهتر اینجا باز کنید؟
من خودم یه wii برام آوردن ولی version اونو update کردن تویه همین چند روزه! می شه کپی خور بشه؟ من از اینترنتش زیاد می خوام استفاده کنم آیا مشکلی پیش نمیاد؟
هزینه ی کپی خور کردنش چقدره؟
خودم می تونم کپی خورش کنم؟!
خواهشآ بهترین و کارامدترین برنامه ها رو که کیشه dl کرد رو بگید چیه.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or