pedram_sad
کاربر سایت
تا اونجا که من میدونم و تحقیق کردم و تست کردم edifier تو bass جلوتر بوده همیشهدوستان کدوم برند از لحاظ bass شاخه....فقط bass برام مهمه...؟؟
کوبندگی بالایی دارن woofer هاش
تا اونجا که من میدونم و تحقیق کردم و تست کردم edifier تو bass جلوتر بوده همیشهدوستان کدوم برند از لحاظ bass شاخه....فقط bass برام مهمه...؟؟
تو یک قیمت نیستن دومی حدودا 60 تومان گرونتره و مطمنا خیلی قوی تر و مجهز تره[FONT="]سلام دوستان[/FONT][FONT="]بین مدل های c3 و da5000 pro کدوم بهتره؟ [/FONT]
پس مثل خودمیسلام C3 رو نمی دونم ولی خودم شخصا اینجا مشورت کردم و با توجه به بودجم رفتم یه C2 خریدم یه ماهی میشه خریدم خیلی هم ازش راضیم مثل جون می کوبه...!:biggrin1:
بستگی به نیازت داره ، 2-3 سال پیش من Microlab FC570 را 60ت خریدم و راضیم ازش 2.1CH ! الان با 60 تومان میشه از کریتیو 5.1CH خرید ولی فقط نباید تو تعداد باند ها باشی ...من زیاد از اسپکر ها و قیمتشون اطلاع ندارم لطفا ساده منو راهنمایی کنید. من اسپیکری رو میخواهم که صدای خوب باشه و حدود قیمت 30 تا40 تومن باشه هر چی کمتر بهتر البته کاری باشه و از نظر ظاهری هم بد شکل نباشه. در اصل ارزون و کاری و زیبا باشه.
http://www.farassoo.com/product/speaker/fms-5636.htmپس الان من باید چی رو انتخاب کنم مدلش رو لطفا برام بنویسید و قیمتش رو اونی که شما هم تایید میکنید باشه چون من از اسپیکر سر در نمی یارم. راستی 30-40 تومنی چیزی نیست که کاری باشه. برای 2-3 سال میخوام حالا همچین کیفیتش عالی نباشه ولی خوب باشه و من همون دو باند برام بسه زیاد تو کار باند نیستم.
پیشنهاد من Microlab FC570 ه ، شما رو که قطعا راضی میکنه هیچ یک چیزی هم فراتر از انتظارته ،پس الان من باید چی رو انتخاب کنم مدلش رو لطفا برام بنویسید و قیمتش رو اونی که شما هم تایید میکنید باشه چون من از اسپیکر سر در نمی یارم. راستی 30-40 تومنی چیزی نیست که کاری باشه. برای 2-3 سال میخوام حالا همچین کیفیتش عالی نباشه ولی خوب باشه و من همون دو باند برام بسه زیاد تو کار باند نیستم.