این چه طرزه صحبت کردنه
درست سوال نمی پرسید خوب
عزیز اشتباه از بنده بود.
ولی خوب ایشون یه خورده ...
ادامه ندید لطفا...
صحبت ایشون درست بوده در مورد الایت.
این چه طرزه صحبت کردنه
درست سوال نمی پرسید خوب
مبارکه به قیمت خیلی خوبی خریدی خوب برو ببین اگه رو جعهبه اون قسمت مشخصات دستگاه عدد 175 وات زده بود ویا رو پاور عدد 175 وات دیدی مادربورد فالکون هستمن Xbox360 Elite گرفتم.مدله 2008 هست.مادربوردش چیه؟؟؟
3چراغ میشه یا نه؟؟؟
من اینو از دبی خریدم 384 هزار تومن.تازه یک Ninja Gaiden 2 هم اشانتیون بهم داد.
من Xbox360 Elite گرفتم.مدله 2008 هست.مادربوردش چیه؟؟؟
3چراغ میشه یا نه؟؟؟
من اینو از دبی خریدم 384 هزار تومن.تازه یک Ninja Gaiden 2 هم اشانتیون بهم داد.
http://i29.tinypic.com/10dus7d.jpg
سعی کن هر 2 ساعت یه 1.5 ساعت استراحت بهش بدی...بدون شک مادربورد کنسولت فالکونه...
این هم تصویر لیبل سمت چپ جعبه کنسول :
Code:http://i29.tinypic.com/10dus7d.jpg
به قسمتی که دورش خط کشیدم توجه کن.
سلام به دوستان
هنوز از كپي خور شدن PS3 خبري نيست؟
كپي خور شدن كنسول ها بدست چه كساني انجام مي گيره؟
Ps3 عمرا کپی خور بشه.تازه به فرض هم که بشه بازهم تغییر زیادی در قیمت بازی هاش به وجود نمیاد.چون قیمت خود دیسک و رایتر Blu-Ray زیاده.
کپی خور شدن کنسول ها توسط هکر ها انجام میشه.
سلام پدرام.کپی خور شدنش مثل PSP هست چون سیستمشون شبیه به همدیگست شما دیگه کاری به دیسک و رایتر نداری.بازی رو انتقال میدی به هارد PS3.احتمال خیلی زیاد در صورت کپی خور شدن همینطور هست.
سلام پدرام.
ببین مسعله PSP با Ps3 فرق میکنه.برای دیسک های UMD هیچ رایتری وجود نداره و نخواهد داشت ولی دیسک درایو و رایتر بلو-ری خیلی از شرکت ها عرضه کردن.بعدشم بازی اوریجینال رو چه از روی درایو اجرا کنی و چه از هارد فرقی نمیکنه.هدف اصلی از کپی خور کردن کنسول تولید بازی کپی و کم هزینه هست.
:thinking:
اگه قرار باشه بازی رو از روی هارد بازی کنی دیگه ربطی به اورجینال بودن نداره چون کافیه ایمیج بازی رو روی هارد بریزی و بعد اجرا کنی . در ضمن فعلا بلو ری قیمتش بالا هستش و من هم فکر میکنم هکرها بیشتر روی استفاده از هارد کنسول کار کنن که هم بصرفه هست و هم دنگ و فنگ درایو و لنز رو نداره .
سلام مهدی جان.اگه قرار باشه بازی رو از روی هارد بازی کنی دیگه ربطی به اورجینال بودن نداره چون کافیه ایمیج بازی رو روی هارد بریزی و بعد اجرا کنی . در ضمن فعلا بلو ری قیمتش بالا هستش و من هم فکر میکنم هکرها بیشتر روی استفاده از هارد کنسول کار کنن که هم بصرفه هست و هم دنگ و فنگ درایو و لنز رو نداره .