لنز ps3 مشکلی نداره و اینطوری نیست که سریع خراب بشه. ولی لنزش خیلی حساسه و اصطلاحا خر کار نیست. شما اگر از CD و DVD های کپی و نا مرغوب و خش دار استفاده نکنی مطمئن باش به اندازه کافی برات کار می کنه.
360 هم اینطوری که نیست که سریع خراب بشه و دار فانی رو وداع بگه. مدل های جدید که آمار خرابیشون نسبت به قدیم خیلی پایین اومده و البته 95% خرابی های 360 هم به راحتی قابل تعمیر است. اینطوری نیست که تا خراب شد باید بندازیش دور. شما البته با استفاده از روش هایی مثل 12 ولت کردن می تونی از خرابی کنسول جلوگیری کنی.
خود من با 360 تا حالا تا 13-14 ساعت هم بازی کردم و اینطوری نیست که 360 بعد از 2 ساعت بسوزه. یسری حرف های چرت و پرت اینجا و جاهای دیگه زده می شه که هیچ منطقی توش وجود نداره، ولی کلا کنسولیه که باید ازش مواظبت کنی و محلی که کنسول رو قرار می دی یا شرایط اتاق از نظر جریان هوا و سرما باید مناسب باشه. البته اگر کیفیت برات خیلی مهمه که 100% ps3 دارای وضعیت بهتری هست و احتیاج به پیش گیری و این چیزا نداره و خرابی سخت افزاری هم تقریبا نداره.
ps3 که فکر کنم بچه ها چند بار توضیح داده باشن. الان 40GB خوبه و به صرفه هم هست. اگر قصد دیدن فیلم Blu-ray نداری زیاد فرقی نمی کنه کدوم ریجن رو بگیری ولی اگر دنبال فیلم هستی باید ریجنی رو بگیری که فیلمات هستند. فیلم های اروپا و اونایی که تو دبی می فروشند pal هستند.
در مورد 360 الان تمام مادربرد های مدل های جدید Falcon هستند (مواظب باش کنسول قدیمی بهت نندازن.) اگر می خوای بفهمی که فالکون هست. اول اینکه نگاه کن تاریخ کنسول حتما بعد از 10/2007 باشه و همچنین جعبه رو باز کن و روی پاور آداپتور کنسول رو نگاه کن باید نوشته باشه 175W !!! اگر 203W بود یعنی falcon نیست. البته گفتم تقریبا همشون فالکون هستند مگر اینکه فروشنده بخواد زرنگ بازی دربیاره و جنسشو بندازه.
به داشتن خروجی HDMI هم دقت کن. عکس در لینک پایین هست. در مورد شناسایی مادربرد ها به طور کامل می تونی به اینجا مراجعه کنی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929
مدل های مختلف 360 هم از نظر کیفیت و امکانات سخت افزاری الان هیچ فرقی با هم ندارن، فقط تفاوتشون در تجهیزات جانبیشون هست که می تونی تمامشو اینجا بخونی:
بهترین مدل Elite هست که رنگشم مشکیه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
اگر بین دو کنسول موندی فقط به بازیهاش نگاه کن به نظر من و ببین کدوم بازی هاش بیشتر با سلیقت جوره. البته این مسئله رو هم باید در نظر بگیری که 360 هم تنوع بازی هاش در کل از ps3 بیشتره هم به دلیل کپی خور بودن به راحتی می تونی بازی هاشو تهیه کنی مثل ps2.
یک پیشنهاد: اگر وافعا قصد بازی کردن داری و اینطور که می گی تا 12 ساعت هم بازی می کنی بهترین کار اینکه یدونه ps3 40GB و یدونه 360 Arcade بگیری که قیمت جفتشونم خیلی زیاد نمی شه. چون این دو کنسول هر کدوم یسری مزایا و معایب نسبت به همدیگه دارن واقعا.