راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر پول دارید پول بازی ps3 رو بدید ps3
ولی توی ایران 360 خیلی بهتره چون بازیهاش ارزونه و همه جا پیدا می شه

اقا حتما که قرار نیست واسه هر بازی PS3 پول بدید ! میرین یک بازی می خرین یا فوقش 2 تا بعد هر وقت ازش خستتون شد با همسایه ای دوستی فامیلی عوض میکنید یا میتونید برید همون جایی که بازی رو خریدین عوضش کنین ! ;)

کجای ایران بازی رو ومیفروشن وبعد پس میگیرن یا عوض میکنن؟!!!!!!!!!!!!
ضمنا اومدیم کسی تو فامیلش پی اس3نبود(اونم ایران که همه فکرمیکنم ویدئوگیم مال بچه هاست)
تکلیفش چیه؟
بنظرمن پی اس هرکی بگیره توکیفیت کنسولش شکی نیست ولی ازنظربازی تومضیقه هست
بنابراین 360پریمیوم بامادربورد فالکون یاالیت که هم قیمت پی اس هست خریدش هم عاقلانه هست وهم به
صرفه (یه موقعی 360بخاطرمادربوردش کنسول ضعیفی بود اماحالا دیگه مشکلی نداره خصوصا که توایران گارانتیش هم میکنن واین گارانتی دلیلش مطمئن بودن 360های جدیدهست وگرنه هیچ ایرانی حاضرنیست
جنسی رو که اینجا نمایندگی نداره گارانتی کنه)

البته بازی های ps3 رو خیلی از مغازه ها تعویض میکنن یا تو این انجمن هم خیلی از بچه ها بازی هارو عوض میکنن و یه پولی هم سر باید بدی بعضی وقتها... کلا بازی اورجینال روی ps3 دیگه جا افتاده تو ایران ....
از این لحاظ مشکلی نیست, بیشتر از لحاظ تنوع بازی ها هست که 360 برتری داره

ببین این فقط یک امر سلیقه ایه ولی به نظر من تو ایران فعلا بازار xbox 360 بهتره یکی از دلایلشم تعداد بیشتر بازیهاش و کپی خور بودنش و ارزون بودنش

دیگه عالم و ادم میدونن Ps3 از نظر سخت افزاری برتره.ولی جیب ما با برتری Ps3 راه نمیاد برادر.هرچند بازی های انحصاری360 بیشتر و بهتره.

شک نکن و 360 بگیر..بازی با دسته هاشم خیلی راحت تره مخصوصا برای بازیهای اول شخص.......
من خودم هر دوتاشو دارم و بهت میگم 360 خیلی بهتره...

شک نکن و 360 بگیر..بازی با دسته هاشم خیلی راحت تره مخصوصا برای بازیهای اول شخص.......
من خودم هر دوتاشو دارم و بهت میگم 360 خیلی بهتره...
این دسته روخوب اومدی واقعا دستش خوش دسته وحرف نداره مخصوصا اون ماشه که رو دسته هست جون میده برای شلیک کردن:biggrin1:

الیت فالکونش با الیت معمولی خیلی فرق داره:confused:
الیت 3چراغه شده تا حالا؟:confused:از بچه های سایت میگم

آره... فرق داره... الایت های قدیم 3چراغ داشتن ولی تعداد خرابیش کمتر از پرمیوم های قدیمی بوده... به نظر من فالکون بگیر... سریه لانچ ریسکش بالاست.

الیت فالکونش با الیت معمولی خیلی فرق داره:confused:
الیت 3چراغه شده تا حالا؟:confused:از بچه های سایت میگم

سلام
الایت دو تا برد داره یکی زفیر و دیگری فالکون هست که فالکون کیفیتش بهتره ولی تا حالا کلی 3 چراغ داده نمونش پسر خالهی من که بعد از 3 ماه 3 چراغ و دیگه هم درست نشد و با مال دوست که یه ماهه رفت هوا ولی اگه گرفتی حتما فناشو 12 ولت کن و حتما حتما شورد دیوادیر رو روش پیاده کن(تو تاپیک کولینگ توضیح داده شده)اگه این کارا رو کنی رویه فاکون احتمال سه چجراغ نزدیک به صفر می رسه مطمعن باش
موفق باشی;)

سلام
الایت دو تا برد داره یکی زفیر و دیگری فالکون هست که فالکون کیفیتش بهتره ولی تا حالا کلی 3 چراغ داده نمونش پسر خالهی من که بعد از 3 ماه 3 چراغ و دیگه هم درست نشد و با مال دوست که یه ماهه رفت هوا ولی اگه گرفتی حتما فناشو 12 ولت کن و حتما حتما شورد دیوادیر رو روش پیاده کن(تو تاپیک کولینگ توضیح داده شده)اگه این کارا رو کنی رویه فاکون احتمال سه چجراغ نزدیک به صفر می رسه مطمعن باش
موفق باشی;)

XBox360 تا الان 3 تا مادربورد مختلف داشته...

Launch
Zephyr
Falcon

و به زودی هم Jasper وارد بازار میشه(طبق گفته های سایت ها از آگوست).

XBox360 تا الان 3 تا مادربورد مختلف داشته...

Launch
Zephyr
Falcon

و به زودی هم Jasper وارد بازار میشه(طبق گفته های سایت ها از آگوست).

اگه اون چشمات درست حسابی باز می کردی می دیدی که ایشون گفتن الایت چند تا برد داره
نه کلا 360 چند تا داره :eek::eek::sick:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or