ببينيد به نظرم سليقه مهم ترين ماجراست يكي هست از FF و GOW از اين جور بازي ها خوشش مياد و عاشق اين بازي هاست مطمئنا بره X360 بگيره چيزي نصيبش نميشه ميشه؟ در نتيجه بهتر بره سراغ PS3 در مقابل يكي هم مثل من عاشق بازي هايي مثل AW , Halo , G.O.W و... هست كه خب ميره سراغ 360 ...
سليقه اتون رو در نظر بگيريد و بعد پول جيبتون رو و در آخر تصميم بگيريد الكي هم نزاريد بقيه تصميم بگيرن چون هركس بر منافع خودش ميگه ...
دوستان اگر فرض کنیم که ps3 هم کپی خور شده و هم مشکل برنامه نویسیش درست شده باشه و مثل 360 شده باشه و به دسته هم کاری نداشته باشیم یعنی فرض کنیم دسته ی هر دوشون عین همن: حالا با این تفاسیر کدوم کنسولو بهتر میدونید و میخرید؟ ، در آخر جدا از سوال قبلی یه سوال دیگر هم داشتم از نطر سرعت و گرافیک کدوم کنسول قوی تر است و بهتر عمل میکنه؟ ممنون میشم زودتر جوابمو بدید آخه برام مهمه
راستشو بخواي PS3 هيچ مشكل برنامه نويسي نداره نميدونم كدوم آدم از خدا بي خبري اين ماجرا رو باب كرده كه من الان هر كسي رو حداقل تو چت ميبينم مي گه به نظرت اين مشكل برنامه نويسي يا اين مشكل فريز كردن كنسول PS3 حل ميشه يا نه !!!!
اين مشكل برنامه نويسي براي همون اوايل كار PS3 بود كه بازي ساز ها كمكاريشون رو مينداختن پاي اين ماجرا ها اما الان ديگه چيزي به اسم مشكل برنامه نويسي نيست شواهد هم توي E3 امسال پيداست كه همه ديگه دارن كم كم عادت مي كنند به PS3 و تعداد كمي هستند كه هنوز با PS3 مشكل دارند كه اصلا شما حسابشون نكن ...
درباره كپي خور شدن PS3 من ميگم بيخيال شو چون فكر نكنم اين كنسول حالا حالا ها يعني امسال حداقل كپي خور بشه اما به نظرم اين دو كنسول از لحاظ سرعت و قدرت گرافيكي در يك حد هستند و هركس هم كه ادعا ميكنه PS3 بهتر يا X360 بهتر لطفا با دليل و مدرك يعني عكس بياره نشون بده بگه PS3 بهتر يا X360 بهتر الكي فلان سازنده رو مثال نزنيد.
اما يك چيزي بهت بگم از لحاظ كيفيت X360 با هزار يك مادربرد جورواجور به PS3 نميرسه. X360 با جاسپر بي جاسپر با فالكون بي فالكون خطر سه چراغ شدنش هست. حالا درصد هاش اين ور اون وره ...
ميخوام اين بگم كه شما از لحاظ كيفيت نگاه كني PS3 سر ولي من به شخصه X360 رو در حال حاضر به ايراني ها پيشنهاد ميكنم دليلش هم معلوم كپي خور بودن كسي نميتونه بگه كپي خور بودن يا نبودن يك كنسول تو خريدش مواثر نيست شما ميخواي بازي كني نميخواي كنسول بزاري جلو آينه بهش نگاه كني كه براي همين فعلا X360 تو ايران حداقل بهتره ولي كي ميدونه؟ شايد هفته بعد ...