راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مدل coreکه دیگه اصلاتولید نمیشه بجاش ارکیدهست که البته اون هم هارد نداره ولی مموری 256مگابایتی
داره که کارت رودرابتدا راه میندازه خوب که معتاد360ولیست بلندبالای بازیهاش شدی:biggrin1:خودت میری یه هارد
هم میخری
ضمنا این گرم شدن بامادربوردهای جدید360احتمالش خیلی اومده پایین نمونش پسرخاله بنده که بدون 12ولت
کردن وفن اضافه داره مثل تراکتورازش کارمیکشه پس احساساتی برخوردنکنین حالاچون ازریخت 360 خوشت
نمیاد که نباید بیای ادرس غلط بدی ملت برن پی اس بگیرن چیکارکنن؟؟بشینن به دروجعبش نگاه کنن همه
که وضع مالیشون طوری نیست که درسال1میلیون پول بازی بدن باعهرمعیاری 360 بصرفه ترهست امروزه
پی اس خریدن یعنی بازی نکردن واین هزینه فنبوی بازیه پس عاقلانه پست بدید نه از روی احساسات

سلام شرمنده اینجا این سوال رو می کنم.یه سوهال داشتم در مورد 360 اونم اینه که مدلcoreکه هارد نداره چه طوری هستش؟میشه بازی کرد اصلا؟ saveمیشه کرد؟ من 400تومن دارم نمیدونم چی کار کنم.خواهشن راهنماییم کنید مرسی:love:
کور که کلا نیست دیگه!!!! اگه منظورت آرکید هست اون روی مموری کارت 256 مگی که روش هست بازی سیو میکنه.... کور هم همینطوره.....
در ضمن هاردم میزاری روش.......

xbox360 jasper چیه ؟ مدل جدیدیه
کی قراره بیاد با چه قیمت و چه فرقی نسبت به مدل های گذشته.

حرارت کمتر..... با همین قیمتی که الان میبینی..... مگر اینکه تا 1 ماه بعدی که میخاد بیاد ماکروسافت کاهش قیمت بده....
آگوست میاد

PRINC OF PERSIAمن خودم ps3دوست دارم هم کیفیتش بهتره هم بازیهاش اصله.من میتونم هر ماه یه بازی بخرم براش مشگلی نیست

بابا 360 بی مورد میخوای elite و halo به هیچ عنوان مشکل پیدا نمیکنند . به صرفه تر هم هست بعضیها فکر میکنند مثلا در 360 بازیهایش بعضی مواقع کم میشوند و فکر میکنند چون حجم دیسکها پایینتر است پس ... .
یک فایده دیگه live همه چا میتونی دانلود کنی اما در psn پولی ها رو همیشه نمیشه دانلود کرد .

یک فایده دیگه live همه چا میتونی دانلود کنی اما در psn پولی ها رو همیشه نمیشه دانلود کرد .
چی ؟؟!!
دوست عزیز در هر دوی اینها هم چیزهای مجانی دارند و هم پولی ...
اینجوری نیست که در Live همه چیز مفتی باشه یا برعکس
سرویس لایو از اکانتش بگیر تا چیزهای دیگه بیشترش پولیه ضمن اینکه امکان بازی آنلاین در PSN بصورت مجانی هستش و این یکی از برتری های PSN نسبت به Live هستش

البته فراموش نکنیم که این تفاوتها فقط توایران صدق میکنه که کنسولها به2الی3برابرقیمت فروخته میشن
واونطرف اب ازاین خبرا نیست وتنها تفاوت این2تاکنسول بازیهای بیشتر360هست که اونم بخاطرزودترلانچ
شدنش طبیعیه وضمنا 360سه سال درممالک درست حسابی وباصاحب گارانتی داره بنابراین جای نگرانی
نیست ولی ایران.......................................................................................................................
:(:((:confused::mad:

به نظر من اگه از قشر ثروتمند جامعه هستید و وضع مالی تون هم توپ هست PS3 بگیرید حالشو ببرید
ولی اگه نه 360 بگیرید این جدیدا که با برد فالکون هستند خیلی مشکل گرماییشون کم شده و اصلا نترسید از سه چراغ
مگر اینکه 7-8 ساعت یه ضرب بخواین بازی کنید

سلام دوستان , ممنون از توضیحات کامل و مفیدتون , خیلی استفاده کردیم دمتون گرم !!

.... من میخوام 360 بگیرم , میخواستم بدونم در حال حاضر قیمت این دستگاه و بازی هاش تو بازار چنده!!

.... اگه PS3 رو بگید ممنون میشم !!

سلام دوستان , ممنون از توضیحات کامل و مفیدتون , خیلی استفاده کردیم دمتون گرم !!

.... من میخوام 360 بگیرم , میخواستم بدونم در حال حاضر قیمت این دستگاه و بازی هاش تو بازار چنده!!

.... اگه PS3 رو بگید ممنون میشم !!
جواب سئوال شما اینجاست دوست عزیز;)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381

با سلام
يه درخواست داشتم اونم اينه كه يه دوستي دارم كه صاحب گيم نته و احتياج زيادي هم به سي دي هاي XBOX و XBOX 360 داره خواهشا شماره ي فروشگاشو برام با PM خصوصي بفرستيد
با تشكر

با سلام
يه درخواست داشتم اونم اينه كه يه دوستي دارم كه صاحب گيم نته و احتياج زيادي هم به سي دي هاي XBOX و XBOX 360 داره خواهشا شماره ي فروشگاشو برام با PM خصوصي بفرستيد
با تشكر
فکرکنم اشتباه تایپی داره این پست شما:blink:
به بازی های 360 احتیاج داره یا شما شماره دوستت رو گم کردی؟:blink::blink1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or