Sweet Jesus
کاربر سایت
جناب kiya, لطفا یه سر به این تاپیک بزنید: از کار افتادن لنز PS3راستش من میخوام یه360 بگیرم ولی میترسم چون اصلا اعصاب خراب شدن کنسول رو ندارم
والا همسایه من همون مدلcore رو نزدیک 1 ساله که داره , بدونه فن! تا الانم که اوووخ نگفتهمیخوام مدلcore بگیرم با یه کولر:laughing:
معرفی روشهای Coolingاینجوری بازم مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟
1. شما اگه پول بازی بالای 60 تومن! رو داری که بسم اللهعلاقه ام به ps3هم دلیلش فقط اینه که من با ps oneشروع کردم ps2و.... pspو... در اینده هم البتهps3
ویه حس خوبی به خانواده PSدارم
الان با توجه به سرمای فصلی ، خرید 360 برای گرم کردن منزل بشدت توصیه میشه !
جناب kiya, لطفا یه سر به این تاپیک بزنید: از کار افتادن لنز PS3
ببخشیدا ولی اگه با همچین تفکری قصد کنسول خریدن دارین , بهتره نخرین!! چون ممکن خراب بشن (حالا میخواد 360 باشه. میخواد Ps3 باشه) خوده آدمش خطا میکنه چه برسه به چیزی که میسازه!!
والا همسایه من همون مدلcore رو نزدیک 1 ساله که داره , بدونه فن! تا الانم که اوووخ نگفته
معرفی روشهای Cooling
حالا چرا core؟ " Elite یا Halo بگیر حالش رو ببر! " (وضعیت Halo رو نمیدونم ولی Elite رو 6 تا از دوستام دارن , همشون سالمه!)
1. شما اگه پول بازی بالای 60 تومن! رو داری که بسم الله
2. اگه حالت از تاخیر خوردن تاریخ انتشار بعضی از بازی هاش "اول یکی دو ماه بعد یه هو شیش هفت ماهبهم نمیخوره... پس بخرش دیگه...
3. کلا هر دو کنسول حرف ندارن و تنها مشکلشون به نظر من بازی های انحصاریشون هست...4. به نظر من درست نیست بخاطر خراب شدن یا نشدن تغییر عقیده بدی... (معمولا وقتی چیزی رو دوست داری مثلا کنسول میخریش... چه خراب بشه چه نشه)میدونی دیگه مثلا اگه Ps3 بگیری چندتا از عنوان های 360 رو از دست میدی و اگه 360 بگیری چندتا از عنوان های Ps3 رو از دست میدی!
ببین در مورد کپی خور شدن خدا میدونه اگر پوله بازی های 70-80 هزار تومنی داری تو خرید 3 شک نکن اما اگه این قدر پول نداری یه 360 به فکر تعویض بازی های 3 هم نباش چون جونه ادم برا یه بازی بالا میاد بازی هم اگه جدید باشه تا 2 هفته اول بالایه 100 تومنه همین ac 2 ماهه اومده هنوز رو 70-80 پس اگر پولش رو نداری 360 بخر خودت رو خلاص کنبابا فردا دارم میرم بخرم، توضیحی ندارین بدین..؟! :biggrin1: