راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازيهاي انحصاري PS3
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games

همه بازيهاي PS3 (چه انحصاري چه مشترك)
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3_games

بازيهاي انحصاري 360
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games

همه بازيهاي 360
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360_games

با تيوي معمولي هم ميشه بازي كرد، با خروجي Composite، مثله PS2.
واضحه كه LCD باشه بيتره.
ممنون.تفاوت مدل های 360 چیه؟؟

من این چند روزه واقعا کلافه شدم از بس فکر کردم که 360 یا PS3
دلیلشم gtaIVه که باعث شده تا الان 6:00 :cheesygriبیدار باشم و ناخن بجوم:(
ولی همین جا تصمیممو میگیریم PS3
سخته ولی PS3
بازیاش خیلی گرونه ولی mgs4 ff
اگه بخوام 360بگیرم همین فردا تا ظهر میگیرم
اره gtaرو بازی میکنم:love:
gow و bioshockو صدتا بازی دیگه
ولی دوماه دیگه کهmgs4 بیاد چی:confused:
نه اقاجون همون ps3البته الان نمیشه 1-2ماه دیگه
مولتی ها و حتی انحصاریایه360 هم رو pc:cheesygri

مرسی

مدل Arcade: هارد ديسك نداره، اكثرا فالكون هستن (گفته ميشه همشون هستن)، يه ديسك كه شامل 5 بازي Arcade هست توشه، يه دسته بيسيم داره، 256 مگ مموري كارت داخلشه، كابل كامپوزيت داخلشه، خروجي HDMI داره. قيمتش هم 280دلاره.

مدل Premium: هارد 20 گيگ داره، قيمتش US$349.99 هست، همه قابليت هاي Arcade رو داره فقط يه كابل همراشه كه خروجي Componenet و Composite ميده به جاي فقط Composite، از سپتامبر سال 2007 با مادربرد هاي Falcon ساخته شده اند (مبنع )

مدل Elite: به قيمت 450 دلار هست، هارد 120 گيگ داره، رنگش مشكي مات هست، كابل HDMI داخلشه، رنگ كنترلر و هد ست همرنگ دستگاهه، مدل هاي جديدترش هم با مادربرد فالكون ساخته شده اند.

نكاتي كه به نظرم دونستنش بد نيست و در طول اين چند روز از بچه ها ياد گرفتم:

1- با نسخه Arcade نميشه بازي هاي xbox 1 رو بازي كرد.

2- با نسخه Arcade نميشه از الحاقات اضافي بازيها كه آنلاين قرار داده ميشه مثله نقشه ها، آيتم ها و ديگر موارد ديگه آنلايت استفاده كرد و اونارو دانلود كرد.

3- به نظر مياد 120 گيگ هارد زياد باشه، ببين اگه واقعا اينقدر دانلود خواهي داشت اينو بگير.

4- با Arcade نميشه از Marketplace بازي خريد.

5- 5 تا 6 گيگ از فضاي هارد ديسك در نسخه هايي كه هارد ديسك دارن براي Cache بازي ها در نظر گرفته شده كه مسلما اجراي بازيها رو سريعتر از حالتي ميكنه كه سيستم بدون هارد باشه.

6-بعدا ميشه هارد تهيّه كرد (مثلا از يه 360 سه چراغ شده) و به Arcade اونو وصل كرد، حتي ميشه هارد هاي بزرگ هم وصل كرد (بيشتر نميدونم)

7- اينطور كه تا الان فهميدم، اكثر درايو هاي Arcade ها BenQ هستن كه هك راحتي دارن و خودت ميتوني انجامش بدي ولي تو مدل هاي ديگه درايو Hitachi زيادتره و تا اونجا كه من فهميدم نميتوني خودت هكش كني.

8- نسخه Arcade داراي Headset و كابل شبكه نيست.

9 - هر سه نسخه داراي يك ماه اكانت رايگان Gold هستند ( براي شكوندن كل Gears of War كاربراي شاخ)

با تشكر از بچه هاي اينجا كه اين اطلاعات رو از اونا دارم، اسم نميبرم كه باعث دلخوري نشه.

آخرین ویرایش:
من این چند روزه واقعا کلافه شدم از بس فکر کردم که 360 یا PS3
دلیلشم gtaIVه که باعث شده تا الان 6:00 :cheesygriبیدار باشم و ناخن بجوم:(
ولی همین جا تصمیممو میگیریم PS3
سخته ولی PS3
بازیاش خیلی گرونه ولی mgs4 ff
اگه بخوام 360بگیرم همین فردا تا ظهر میگیرم
اره gtaرو بازی میکنم:love:
gow و bioshockو صدتا بازی دیگه
ولی دوماه دیگه کهmgs4 بیاد چی:confused:
نه اقاجون همون ps3البته الان نمیشه 1-2ماه دیگه
مولتی ها و حتی انحصاریایه360 هم رو pc:cheesygri

مرسی

اينجا جاش نيست ولي چيزي كه باعث شد من بيخيال PS3 بشم اينا بود:
1- هزينه ثابتي كه بايد هميشه براي تعويض بازيات پرداخت كني، همون اول به هزينه خريد كنسولت بايد 60 70 تومن اضافه كني كه لا اقل يه بازي رو بازي كني.

2- بازياي شاخ كه بياد كه با تعويض نميشه بدست بياري چون همه دارن بازي ميكنن (مثله GTA IV الان)، بعدا هم كسي به اين راحتي يه بازي شاخ رو با بازي ديگه عوض نميكنه و بايد هزينه بيشتري بدي (فك نميكنم هيچ ديوانه اي FF XIII رو با Uncharted عوض كنه) و در نتيجه ميري اون بازي شاخ رو ميخري چون حتي دانلودش هم نميتوني بكني چون رايترش رو نداري اگرم داشته باشي ديسك خامش رو نداري.

2- يه روزي بالاخره هك ميشه و تا اون روز اولا اون هزينه مورد قبل رو ندادم (كه واسه من مبلغ كمي نيست!) و تا اون روز قيمت خود كنسول هم پايين تر اومده.

من خيلي صبر كردم سر اين Next Gen ولي ميبينم هنوز خريد 360 به صرفه تره، حداقل براي من.

اينجا جاش نيست ولي چيزي كه باعث شد من بيخيال PS3 بشم اينا بود:
1- هزينه ثابتي كه بايد هميشه براي تعويض بازيات پرداخت كني، همون اول به هزينه خريد كنسولت بايد 60 70 تومن اضافه كني كه لا اقل يه بازي رو بازي كني.

2- بازياي شاخ كه بياد كه با تعويض نميشه بدست بياري چون همه دارن بازي ميكنن (مثله GTA IV الان)، بعدا هم كسي به اين راحتي يه بازي شاخ رو با بازي ديگه عوض نميكنه و بايد هزينه بيشتري بدي (فك نميكنم هيچ ديوانه اي FF XIII رو با Uncharted عوض كنه) و در نتيجه ميري اون بازي شاخ رو ميخري چون حتي دانلودش هم نميتوني بكني چون رايترش رو نداري اگرم داشته باشي ديسك خامش رو نداري.

2- يه روزي بالاخره هك ميشه و تا اون روز اولا اون هزينه مورد قبل رو ندادم (كه واسه من مبلغ كمي نيست!) و تا اون روز قيمت خود كنسول هم پايين تر اومده.

من خيلي صبر كردم سر اين Next Gen ولي ميبينم هنوز خريد 360 به صرفه تره، حداقل براي من.

ببین دودلم کردی:(
منم میدونم 360عقلانی تره(بهتر نیست:cheesygri)
ولی برای منم 400تومن کم نیست
که باهاش360 بخرم بعد دوماه دیگه کهmgs4 اومد بشینم حصرتشو بخورم(حصرت یا حسرت؟:confused:) حالا هرچی:biggrin1:
من ps3هم بخرم نهایاتا تا پایان این نسل 20 تا بازی بخرم
برای من بازی یعنی gow FF mgs sotc tekken GT SH RE
حالا بازیای مثل AC Bioshock هم که در بزرگیشون شکی نیستم بازی نکردم.. نکردم
اگرم حالا یه 360جور شد و اینا و بازیای خوب دیگه ای رو که کمم نیست بازی کردم که فبها:cheesygri

:( نمیدونم چرا راضی نمیشم:((
میترسم 360بخرم لویالتیم بهPS کم شه:laughing:

واقعا این چند روزه قاطی کردم
کمکم کنید:((

ببین دودلم کردی:(
ولی برای منم 400تومن کم نیست
که باهاش360 بخرم بعد دوماه دیگه کهmgs4 اومد بشینم حصرتشو بخورم(حصرت یا حسرت؟:confused:) حالا هرچی:biggrin1:
من ps3هم بخرم نهایاتا تا پایان این نسل 20 تا بازی بخرم
برای من بازی یعنی gow FF mgs sotc tekken GT SH RE
حالا بازیای مثل AC Bioshock هم که در بزرگیشون شکی نیستم بازی نکردم.. نکردم
اگرم حالا یه 360جور شد و اینا و بازیای خوب دیگه ای رو که کمم نیست بازی کردم که فبها:cheesygri

:( نمیدونم چرا راضی نمیشم:((
میترسم 360بخرم لویالتیم بهPS کم شه:laughing:

واقعا این چند روزه قاطی کردم
کمکم کنید:((
كيا جان، اينا نظر منه، شايد به دردت خورد:

هزينه اي كه تو دراز مدت براي PS3 خواهي داد خيلي زياده (اكثر بازي هاي خوبشو بايد بخري، هرچي ميخواي بازي كني بايد كلي پول سر بدي و غيره) + براي 360 بازي كردن نياز به مونيتور يا تلويزيون آنچناني نداري + كلي بازي
مشترك دارن = دلايل كافي براي من كه 360 بگيرم.

مدل Arcade: هارد ديسك نداره، اكثرا فالكون هستن (گفته ميشه همشون هستن)، يه ديسك كه شامل 5 بازي Arcade هست توشه، يه دسته بيسيم داره، 256 مگ مموري كارت داخلشه، كابل كامپوزيت داخلشه، خروجي HDMI داره. قيمتش هم 280دلاره.

مدل Premium: هارد 20 گيگ داره، قيمتش US$349.99 هست، همه قابليت هاي Arcade رو داره فقط يه كابل همراشه كه خروجي Componenet و Composite ميده به جاي فقط Composite، از سپتامبر سال 2007 با مادربرد هاي Falcon ساخته شده اند (مبنع )

مدل Elite: به قيمت 450 دلار هست، هارد 120 گيگ داره، رنگش مشكي مات هست، كابل HDMI داخلشه، رنگ كنترلر و هد ست همرنگ دستگاهه، مدل هاي جديدترش هم با مادربرد فالكون ساخته شده اند.

نكاتي كه به نظرم دونستنش بد نيست و در طول اين چند روز از بچه ها ياد گرفتم:

1- با نسخه Arcade نميشه بازي هاي xbox 1 رو بازي كرد.

2- با نسخه Arcade نميشه از الحاقات اضافي بازيها كه آنلاين قرار داده ميشه مثله نقشه ها، آيتم ها و ديگر موارد ديگه آنلايت استفاده كرد و اونارو دانلود كرد.

3- به نظر مياد 120 گيگ هارد زياد باشه، ببين اگه واقعا اينقدر دانلود خواهي داشت اينو بگير.

4- با Arcade نميشه از Marketplace بازي خريد.

5- 5 تا 6 گيگ از فضاي هارد ديسك در نسخه هايي كه هارد ديسك دارن براي Cache بازي ها در نظر گرفته شده كه مسلما اجراي بازيها رو سريعتر از حالتي ميكنه كه سيستم بدون هارد باشه.

6-بعدا ميشه هارد تهيّه كرد (مثلا از يه 360 سه چراغ شده) و به Arcade اونو وصل كرد، حتي ميشه هارد هاي بزرگ هم وصل كرد (بيشتر نميدونم)

7- اينطور كه تا الان فهميدم، اكثر درايو هاي Arcade ها BenQ هستن كه هك راحتي دارن و خودت ميتوني انجامش بدي ولي تو مدل هاي ديگه درايو Hitachi زيادتره و تا اونجا كه من فهميدم نميتوني خودت هكش كني.

8- نسخه Arcade داراي Headset و كابل شبكه نيست.

9 - هر سه نسخه داراي يك ماه اكانت رايگان Gold هستند ( براي شكوندن كل Gears of War كاربراي شاخ)

با تشكر از بچه هاي اينجا كه اين اطلاعات رو از اونا دارم، اسم نميبرم كه باعث دلخوري نشه.

با تشكر از آقاي test84
من تصميم گرفتم مدل elite يا halo editionا بگيرم و كيف دنيا را ببرم
اصلا هم به ps3 فكر نمي كنم
حالا شايد در آينده از بازي نكردن mgs4 , god of war 3 در حصرت بمونم
ام نبايد بازي هاي gears of war1,gears of war2,halo3 را فراموش كرد
only x360:love:

نقل از اقا كيا :ببین دودلم کردی:(
xenon>RSX:love:

نقل از اقا كيا :ببین دودلم کردی:(
xenon>RSX:love:
دوست عزیز این مقایسه ای که میکنی اصلا درست نیست
در ضمن از نظر گرافیک این دو کنسول فرق چندانی ندارن و این در بازی های مولتی پلتفرم که برای هر دو کنسول میاد واضحه
شما بیشتر علاقه و پولت رو برای خرید هر کدوم در نظر بگیر;)

...

مثال جالبتر اين قضيه (كه اساس و پايه PS2 و همون بحث قبلي در مورد RAM رو شامل ميشه) قضيه معماري پردازنده اصلي PS2 هست كه خواه ناخواه معماري سيستم و بقيه اجزا رو ميسازه.

معماري پردازنده مركزي PS2 به صورت 128 بيتي هست و سرعت فركانسش 299Mhz هست(البته تو مود 64 بيتي هم ميتونه كار كنه كه بحثش اينجا نيست) ولي پردازنده هاي دسكتاپ ما هنوز كه هنوزه 32 بيتي هستن و حتي فركانس 2 گيگ رو هم شاهد هستيم ولي هنوز اين پردازنده هاي به ظاهر خفن، نميتونن يه شبيه سازي ساده رو داشته باشن و رو كامپيوتر هاي High-End هم در حد 2 يا 3 فريم در ثانيه بايد قناعت كرد.
...
دوست عزیز بر خلاف اون تصوری که رابج شده امولاتور یا مقلد با سیمولاتور یا شبیه ساز کاملا متفاوت هستن اینکه PC ها با Emulat کردن PS2 مشکل دارن به مسائل دیگه ای بر میگرده که ربطی به Performance نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or