test84
کاربر سایت
چه مسائلي؟دوست عزیز بر خلاف اون تصوری که رابج شده امولاتور یا مقلد با سیمولاتور یا شبیه ساز کاملا متفاوت هستن اینکه PC ها با Emulat کردن PS2 مشکل دارن به مسائل دیگه ای بر میگرده که ربطی به Performance نداره.
دوست عزیز این مقایسه ای که میکنی اصلا درست نیست
در ضمن از نظر گرافیک این دو کنسول فرق چندانی ندارن و این در بازی های مولتی پلتفرم که برای هر دو کنسول میاد واضحه
شما بیشتر علاقه و پولت رو برای خرید هر کدوم در نظر بگیر
اولا بازي ها به يك صورت اجرا نميشن و به اندازه كافي در اين مورد تاپيك هست و من ادامه نميدم.
ضمنا 360 سه مزيّت بزرگ داره و دو عيب: (به نظر من)
1- هزينه بازي ها خيلي پايين تره، اينو دست كم نگيرين، شما كنسول ميخري كه بازي كني پس هرچي بازي كمتر بخري از اون كنسول كمتر استفاده شده، مخصوصا با بازي هاي اين دورو زمونه كه به 2،3 روز نميكشن.
2- بازيهاش خيلي بيشتره و زودتر مياد، حتي اگه يه روز گير يه بازي بودي كه تو ايران نيومد، قابل دانلود هست، يعني اولا ميشه تو مثلا يه هفته گرفتش دوما ميشه رايت كرد و بازي كرد ولي در مورد PS3 اينطور نيست.
3- 360 به هر مونيتوري وصل ميشه و اكثر ما مونيتور داريم و نه تلويزيون، يكي از دلايل اصلي من براي خريد 360 همينه چون تلويزيون ندارم و پول خريدش رو هم ندارم (مايكروسافت در اين ضمنيه خيلي باهوش بوده، فكر كرده اين ملت گيمر حتما يه PC دارن ولي Sony باز طبق روال هميشگي اش، بايد يه چيزي اضافه بخري كه معمولا اين اتفاق رو بايد با سوني انجام بدي، PSP رو نيگا كن، يه مشت فيش هاي خود سوني، تلويزيون هاشو ببين، هميشه بايد فيش سوني رو بخري، هيچ وقت استاندارد بقيه رو رعايت نميكنه و حرف انحصار طلبانه خودشو ميزنه چون توليد كننده بزرگيه و ميتونه حرفش رو به كرسي بنشونه و هم يه دستگاه بفروشه و هم يكي ديگه تا به اولي بخوره، هميشه هم ميري جنس سوني بخري كه به بقيه چيزاش بخوره، ولي به قيمت چي؟ جيب من و شما)
معايبش:
1- 360 امكان سه چراغه شدنش هست و هنوز معلوم نيست اين Falcon چقدر تونسته مشكل رو حل كنه.
2- براي آنلاين بازي كردن بايد پول بپردازي ولي PS3 مجانيه.
بچه ها منو ميشناسن، من كلا با اين Next Gen اصلا حال نميكنم و هنوز بازي 2بعدي بازي ميكنم، و بررسي هايي كه گفتم كاملا منطقي هست و خيلي دوست دارم نظر منطقيتون رو بشنوم، اگه نظري دارين.
آخرین ویرایش: