راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچه ها ببینید خریدن تنها Ps3 اصلا نیاز یه گیم خورو رفع نمی کنه همون بچه مایدارها هم اینقدر پول بابت بازی نمی دن!!!! ببینید خریدن ps3 در صورتی خوبه که یا بازی رو واسه سرگرمی و گاهی اوقات بخواهی نه هر روز هر ساعت یا اینکه 360 داشته باشی کنارش ps3 هم بخری که بازیهایی که فقط واسه ps3 عرضه می شن رو از دست ندی مثل mgs ff gow ico soc و .... چون بیشتر بازیهاشون مشترکه و 360 هم هک شده خرید 360 بهتر و عاقلانه تر هست من خودم شخصآ عشق mgs هستم اما 360 خریدم و دارم پولامو جمع می کنم که وقتی پک mgs اومد بگیرم که هم شامل بازیش باشه هم ps3 هم پک زیبای mgs در کل در این 2 صورت که بالا گفتم ps3 بخرین نه کسی که عشقش گیم هست و گیم خور هست نمی تونه فقط به ps3 تنها اکتفا کنه اما به 360 می تونه چون شما حساب کنید هر بازی Ps3 حداقل پول 10 بازی 360 هست!!! پس واسه همین اگه 360 داشته باشین بازیهای بیشتری می تونین بازی کنین!!! من خودم از 360 بیزار بودم اما وقتی قیمت بازیهاشو تنوع زیاد بازیهاشو دیدم وسوسه شدم بگیرم که گرفتم!!! و گفتم Ps3 می گیرم فقط واسه بازیهای اختصاصیش!!!!

خوب منم به عنوان یه فن پر و پا قرصهPS (فن بوی نه)
با اینکه هیچ علاقه ای به خود360 ندارم ولی میخوام بخرم!
بخاطر gtaIV
و البته بخاطر بازیای مولتی و انحصاریش که بنظر من خوباش هنوز ریلیز نشده مثله alan wakeو...
وصبر میکنم تا ps3هک بشه:(( (خدا کنه داغش به دلمون نمونه)
امیدوارم زودتر این اتفاق بیافته
واقعا زور داره 70-80پول بازی دادن:eek:
:(
هنوز حسه بدی دارم
وقتی فکر میکنم دو ماه دیگه mgsمیاد:(( ولی انگار چاره ای ندارم
نمیدونم چرا فکر میکنم اگه 360 بخرم دیگه نباید ps3بخرم
فکر مسخره ایه ولی ازارم میده
انگار هر چی ps3و mgsه میخواد فرار کنه
بهرحال تصمیممو گرفتم 360
بارها این تصمیمو گرفته بودم ولی داستانه سه چراغ مانع میشد. تا مدلای جدید اومد
که ظاهرا این مشکلو ندارن.
از حالا فقط منتظر هک شدنهps3 ام

مرسی

به نظر شما قیمت 360 توی تابستون چه تغییری خواهد کرد ؟ ... زیاد میشه یا کم ؟ ... چون من تو تابستون به احتمال بالای 85% میخوام بخرم ... :biggrin1:

به نظر شما قیمت 360 توی تابستون چه تغییری خواهد کرد ؟ ... زیاد میشه یا کم ؟ ... چون من تو تابستون به احتمال بالای 85% میخوام بخرم ... :biggrin1:

تغییرش اینه که بالا میره قیمتش... ;)

همین الان دست به کار بشی بهتره...

سلام

100 درصد قیمتش بیشتر خواهد شد و بهترین موقع برای خرید از همین امروز تا اواخر خرداد هست .......

من خودم تابستون پریمیوم لانچ خریدم 490 حالا خودت بشین پرتغال فروشو پیدا کن!!:biggrin1:

من خودم تابستون پریمیوم لانچ خریدم 490 حالا خودت بشین پرتغال فروشو پیدا کن!!:biggrin1:
دقیقا پارسال من هم همین وقتا میخواستم بخرم که گفتم بزار تابستون بشه بعد
تابستون که شد نه تنها گرون شد بلکه قحطی کنسول شده بود
هر کی میخواد کنسول بخره همین الان دست به کار بشه وگرنه بعد از 1 ماه دیگه اوضاع شیر تو شیر میشه

کی حال داره 70 هزار بده 1 بازی بگیره 2 دفعه بره تا اخرش که چی بشه قیمت 10 تا بازی خوشگل مساوی 1 360 خب حالا همه 360 میگیرن

دوستان قضیه این 3 چراغ x360 چیه که همه ازش میترسند موقع خریدن ؟!

دوست عزیز این یه شکلی بود که در کنسولهای سری قدیمی 360 دیده میشد و دلیلش هم بیشتر به مشکل حرارتی این کنسول برمی گشت .البته دلایل دیگه ای هم باعث می شدن.مثلا مال خود من یه بار بر اثر نواسالات برق اینشکلی شد.کنسولهای جدید سری فالکون این مشکل رو ندارن.

منم می گم ONLY XBOX 360
1.دسته راحت و سبک تر
2.بازی های فوق العاده
3.هک شده
4. ...

salam bache ha!!!
bebakhshid man farsi nemitoonam tipe konam . man taze ozv shodam 14 salame vamikham ye consol bekharam ke bahash hal konam rastesho bekhaid az compam khaste shodam . man az x 360 kheyli tarif shnidam az yetarafe dige nemikham halo 3 ke 1,2 ro bazi mikardam hal mikardam ro az dast bedam lotfan mishe begid ke vagti kharidam moshkelati mesle sookhtan baram pish miyad ya na?
farge beyne x pro ba x elite be joz HD dar chiye , very very mote shakeram.:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or