راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درسته ساعتها میتونید بازی کنید ولی یه بازی:cheesygriبیشتر نمیتونید ماشالله از بس ارزونه بازیاش.
حرف شما درسته ولی هر چیزی یا هر کسی منتظر زمان مناسبیه برای شکوفایی خودش و استعدادهاش.
این زمان برای ps3 زمانیه که :
1_کنسول کپی خور بشه (البته این فقط مختصه ایرانه:biggrin1:)
2_عرضه ی بازی های بزرگه اختصاصی(که xbox بیشترشو پشت سر گذاشت مثل :forza Gow mass efect و غیره در حالیکه سونی ...)
3_ آشکار شدن کامله قدرته ps3 (که xbox این مرحله رو هم به چشم دید "منظورم بازی gears of war که وقتی این رو بازی میزاشتیم تو کنسول و انجام میدادیم از بس که فشار میاورد به کنسول میخواست ذوبش کنه:cheesygri)

گیری دادید به این بازیهای انحصاری ها!!!!
بخدا من اکس باکس رو فقط بخاطر دویل می کرای 4 خریدم و بی صبرانه منتظرشم.میدونید که مولتی پلتفرم هم هست.
ps3 هم انحصاریاش کم و بیش اومدندا!!!موتور استورم چیه پس؟

من بی هیچکی کار ندارم ولی هیچی مثل ps3 و بازی های انحصاریش نیست و نخواهد بود . :yes:

انقدر به خودتون توهم این بازی های انحصاری رو بدید آخرشم پشیمون میشید که مثلا بخاطر فلان بازی رفتیم فلان کنسول رو خریدیم و ..

ممنونم دوستان من رفتم تو بخش xbox و جواب سوالم رو گرفتم ...

حالا یک سوال اساسی دارم که واقعا برای خود من یکی مشخص کننده برتری کنسوله ...

ببینین دوستان ... در بازیهایی که برای هر دو کنسول ارایه مشن ... یا به عبارتی بازیهای

مشترک ، آیا هنگام اجرا در دو کنسول تفاونی از نظر گرافیکی وجود داره ؟

مثلا فرض کنین RE5 که هم برای 360 ارایه میشه همم برای PS3 ...

آیا کیفیت این بازی در دو کنسول متفاوت خواهد بود ؟

مشخصا اگر جواب خیر است .. من یکی که 360 رو ترجیح میدم .

fargh ke daran shoma aghe trailer res5 ro bebini akharesh arm Xbox360 miad

خرید کنسول

سلام دوست عزیز mehdirm666

من به عنوان یه دوست به شما 1 نصیحت میکنم به هیچ عنوان ایکس باکس 360 نگیر چرا !!!
الان میگم من خودم رمضان 85 دستگاه رو خریدم خوب و بعد از ا ون من راهی خدمت سربازی شدم در اولین مرخصی که امدم روزی 2 یا 3 ساعت بازی میکردم و موقعی که میخواستم برم دستگاهو جمع میکردم میزاشتم تو کمد یعنی دستگاه 2 ماهی یه بار بعضی وقتها 4 ماهی 1 بار روشن میشد میخوام بگم که اصلا فشاری به دستگاه نمی امد و حتی تا 6 ماه هم دستگاه استفاده نمیشد تا اینکه تو یکی از مرخصیهام که امدم بعد از 6 ماه فقط 40 دقیقه Smack down
بازی کردم و یحو تصویر شترنجی شد و فاتحه...... و هر چقدر خرجشو دادم درست نشد که نشد
میخاهین باورتون بشه یا نشه تا الان 1000000 تومان به من ضرر زد و درست نشد که نشد و من که دیگه خون جلو چشامو گرفته بود چنان دستگاهو کوبیدم زمین که دیگه چیزی تو دلم نمونه دستگاه تیکه تیکه شد و همون موقع زنگ زدم دبی رفیقم یک پی اس 3 80 گیگ سفارش دادم و از همون لحظه ای که برام فرستاده دارم بکش بازی میکنم آخ نگفته به نازم به این سونی که واقعا
یه چیز دیگه است روزی 10 ساعت روشن هستش لامسب مثل موتور honda هست هر چی بیشتر کار کنه بهتر کار میکنه. راستی من تازه امدم تو سایت به من یاد بدین که چه طوری عکس میزارن تو سایت تا من عکس اون لعنتی رو نشونتون بدم 360 منظورمه از ما گفتن دیگه خودانی.

نظر خودته ولی ببین اگر پول بازی های Ps3رو داری اونو بگیر ولی نمی تونی بازیاشو تهیه کنی 360 بگیر

سلام دوست عزیز mehdirm666

من به عنوان یه دوست به شما 1 نصیحت میکنم به هیچ عنوان ایکس باکس 360 نگیر چرا !!!
الان میگم من خودم رمضان 85 دستگاه رو خریدم خوب و بعد از ا ون من راهی خدمت سربازی شدم در اولین مرخصی که امدم روزی 2 یا 3 ساعت بازی میکردم و موقعی که میخواستم برم دستگاهو جمع میکردم میزاشتم تو کمد یعنی دستگاه 2 ماهی یه بار بعضی وقتها 4 ماهی 1 بار روشن میشد میخوام بگم که اصلا فشاری به دستگاه نمی امد و حتی تا 6 ماه هم دستگاه استفاده نمیشد تا اینکه تو یکی از مرخصیهام که امدم بعد از 6 ماه فقط 40 دقیقه Smack down
بازی کردم و یحو تصویر شترنجی شد و فاتحه...... و هر چقدر خرجشو دادم درست نشد که نشد
میخاهین باورتون بشه یا نشه تا الان 1000000 تومان به من ضرر زد و درست نشد که نشد و من که دیگه خون جلو چشامو گرفته بود چنان دستگاهو کوبیدم زمین که دیگه چیزی تو دلم نمونه دستگاه تیکه تیکه شد و همون موقع زنگ زدم دبی رفیقم یک پی اس 3 80 گیگ سفارش دادم و از همون لحظه ای که برام فرستاده دارم بکش بازی میکنم آخ نگفته به نازم به این سونی که واقعا
یه چیز دیگه است روزی 10 ساعت روشن هستش لامسب مثل موتور honda هست هر چی بیشتر کار کنه بهتر کار میکنه. راستی من تازه امدم تو سایت به من یاد بدین که چه طوری عکس میزارن تو سایت تا من عکس اون لعنتی رو نشونتون بدم 360 منظورمه از ما گفتن دیگه خودانی.

بحث خرابی 360 دیگه تموم شد (با اومدن فالکون) پس خواهشا دیگه نگین خراب میشه و از این چرت تو پرت ها
در مورد ps3 هم باید بگم بعضی هاشون لنزاشون خراب میشه (پس اینقدر نگین کنسول بدون عیب)
پس میمونه فقط بحث قیمت که الان 5 تومن کجا و 50 تا 80 تومن کجا!
بازم میل خودتونه
ولی خواهشا نیایین با حرف هایی که مال چند سال پیشه اطلاعات غلط بدین(مثل همین خرابی)

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز و طزفداران دوآتیشه کنسولها.
در ابتدا باید بگم که دوستان این مطالبی که خدمت شما عرض میکنم نظر شخصی بنده است و هیچ سو ءنیتی در کار نیست و قصد طرفداری از کنسول یا شخص خاصی رو هم ندارم.
خیلی وقته که این جملات و نوشته های شما در رابطه با موضوعی به نام کنسول بهتر رو دنبال میکنم و حال نظر من در این باره...
من میدونم که همه شما عاشق دنیایی به نام دنیای بازی یا همون گیم هستین و خیلی هاتون هم تو این زمینه حرفه ای هستین و با بازی زندگی میکنید،پس این بحث کنسول دیگه چه صیغه ای؟؟؟؟ آیا کسی از شما شرکت تولید کنسول داره و یا شاید با مایکروسافت یا سونی قرارداد تبلیغاتی داره!!!اگه جواب مثبته که هیچی......ولی اگه جواب منفیه و شما هم مثل من فقط عاشق بازی هستید پس چرا همدیگه رو اینقدر میکوبید و سر یه مساله بی ارزش این قدر با هم بحث و کل کل میکنید؟اونای که باید سود فروش کنسول رو به جیب بزن اون بالا نشستن پولشون به جیب زدن و از این که ما رو که مصرف کننذه ای بیش نیستیم به جون هم انداختن به ریش تک تکمون میخندن.
تا کی میخوایم جهان سومی بمونیم.آیا تا به حال با این حرفا دردی از ما دوا شده، کسی تو این مملک 70 میلیونی اومده که از ما و از عشق ما یعنی بازی به طور جدی حمایت کنه، به ما ارزش بدن، ما رو بچه یا رویایی خطاب نکنن. در حالی که دنیا روز به روز به سوی این صنعت میره و ما همچنان به شنیدن و خوندن اخبار بسنده میکنیم. چرا نباید همین شرکتها ی بزرگ بازیسازی تو مملکت ما نمایندگی داشته باشن،مگه ما چیمون از اون ایتالیایها کمتره که یادمه وقتی شماره اول متال گیر ps2 تازه اونجا اومده بود خود کوجیما امضاء میزد و به طرفداراش میداد و شبکه game network مستقیم داشت پخش می کرد!!!؟؟؟
همه ما از وصع بازار ایران و قیمت کنسولها آگاهیم و اینو نمیتونیم انکار کنیم که از لحاظ مالی 360 با تمام ضعفهاش به صرفه هست که خود من هم دارم، و انصافا عناوین جذاب و سرگرم کننده زیادی داشته و داره و تا موقعی که ps3 کپی خور نشده برای اکثر ما، که من هم جزء این گروه هستم مرغوم به صرفه نیست.ولی وقتی کپی خور بشه با توجه به سابقش در زمینه سزگزمی، کارایی، حجم سی دی ها که فکر کنم برای خیلی از ما و شرکت های بازیسازی مهم باشه، و از همه مهمتر عناوین به یاد ماندنی که شاید کمتر کسی بتونه فراموششون کنه، مسلماَ بهترین انتخابه.
به امید روزی که هم ما و هم کشور ما بتونیم حرفی برای گفتن تو این صنعت داشته باشیم و به ما و امثال ما افتخار کنن
پاینده و پیروز باشید

آخرین ویرایش:
اصلا هم چرتو پرت نیست این اصل حقیقته :cheesygri

ONLY SOOOOOOOONNNYYYYYY !!!!

این ایراد لنزهای پی اس3رو زایاد نبرین که مشکل بزرگی شده البته خودم پی اس2داشتم ازنظراستحکام
واقعا خیلی خوب بود اما درمورد کنسولهای نسل جدیدمشکلات زیاد شده به خاطر اینکه تکنولوزی حساس
شده بنابراین الان خرید360به صرفه هست به خاطراینکه بازیاش هم بیشتره همارزونتر دستگاه هم خودش
قابلیت کپی خور شدن داره با مادربورد های جدیددیگه مشکل 360حل شده درضمن من قابلیت های عالی
پی اس3رو هم تحسین میکنم ولی بایدبعضی مواقع اقتصادی هم فکرکرد:love:

انقدر به خودتون توهم این بازی های انحصاری رو بدید آخرشم پشیمون میشید که مثلا بخاطر فلان بازی رفتیم فلان کنسول رو خریدیم و ..

آره مثلا من فقط بخاطر g.o.w
360خریدم و الانم مثل چی پشیمونم
تازه ps3صد درصد قوی تر و برتر هست تازه برید مزایای بازی dmc رو بخونین (برایps3)اونوقت میفهمین;)

این ایراد لنزهای پی اس3رو زایاد نبرین که مشکل بزرگی شده البته خودم پی اس2داشتم ازنظراستحکام
واقعا خیلی خوب بود اما درمورد کنسولهای نسل جدیدمشکلات زیاد شده به خاطر اینکه تکنولوزی حساس
شده بنابراین الان خرید360به صرفه هست به خاطراینکه بازیاش هم بیشتره همارزونتر دستگاه هم خودش
قابلیت کپی خور شدن داره با مادربورد های جدیددیگه مشکل 360حل شده درضمن من قابلیت های عالی
پی اس3رو هم تحسین میکنم ولی بایدبعضی مواقع اقتصادی هم فکرکرد:love:

کی گفته لنزهای ps3مشکل داره تازه اگه بازیو در هم بیارین بازم میتونین باز کنین:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or