راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها بیشتر در مورد اینکه کنسول ps3 هنوز کپی خور نشده و رایتر و دیسک های بلوری
گرون هست نظر داده بودن

اما مساله ای که در مورد دیسکهای بلوری باعث میشه که الان XBOX 360 کنسول برتر برای
خرید باشه تکنولوژی جدید بلوری هست حافظه تاریخی بنده تا اونجا که یاری میکنه
خرید یدونه سی دی رایتر 4 سرعته تو سال 75-76 بود طفلی عمری هم نکرد و سریع مرد
یکی دو سال بعد هم سی دی رایتر قیمتش شد 10/1 قیمت سی دی رایتر ِمن که هم قابل
اعتماد تر بودن هم سریع تر سی دی ها هم خیلی پیشرفت کرد و دیگه از سی دی هایی
با قابلیت رایت مجدد ِ 2 سرعته خبری نبود یادش بخیر یدونشونو پیدا کردم گذاشتم تو سی دی
رایترم گفت اخوی این چی هست ؟

از اونجا که تکنولوژی یهویی خیلی سریع پیشرفت کرد و تکنولوژی روز دیگه یک کالای لوکس
نبود همین موقع بود که دی وی دی اومد این یکی خیلی سریع تر از سی دی جاش رو باز کرد و
ثباتش رو تو بازار سریع بدست آورد اما بازم مشکلات خودش رو داشت دی وی دی رایتر ها یا روی
دیسک های + رایت میکردن یا _ اما یخورده گذشت هر دی وی دی رایتری الان روی همه این دیسکها رایت میکنه اما عمر یه دی وی دی رایتر بعد از گذشت چند سالی که اومده هنوز به
پای یه سی دی رایتر خوب نمیرسه

تکنولوژی بلوری هم که الان اومده فکر نمیکنم داستانی غیر از سرگذشت سی دی و دی وی دی
پیدا کنه و در زمانی که فعلا دی وی دی بورس بازار و لوازم خانگی و حتی ضبط ماشین هست
بلوری کار خیلی سخت و زمان بری رو در پیش داره که دی وی دی رو بکشه پایین و بشینه جاش
مطمئنا 2 سال دیگه بلوری رایترها خیلی بهتر و قابل اعتماد تر و ارزون تر از اینی خواهد شد که
الان هست و اون موقع هست که به نظر من باید نشست و دید که الان پی اس 3 بهتره یا
اکس باکس چون از نظر بازی هم چیزی که تا چندین ماه ِ دیگه در مورد بازی هایی که قرار
ریلز بشن قابل مشاهدس اشتراک این بازی ها بین اکس باکس و پی اس 3 هستش

خلاصه از نظر حقیر الان تو ایران وقت مناسبی برای خریدکنسول ps3 نیست

بچه ها بیشتر در مورد اینکه کنسول ps3 هنوز کپی خور نشده و رایتر و دیسک های بلوری
گرون هست نظر داده بودن

اما مساله ای که در مورد دیسکهای بلوری باعث میشه که الان XBOX 360 کنسول برتر برای
خرید باشه تکنولوژی جدید بلوری هست حافظه تاریخی بنده تا اونجا که یاری میکنه
خرید یدونه سی دی رایتر 4 سرعته تو سال 75-76 بود طفلی عمری هم نکرد و سریع مرد
یکی دو سال بعد هم سی دی رایتر قیمتش شد 10/1 قیمت سی دی رایتر ِمن که هم قابل
اعتماد تر بودن هم سریع تر سی دی ها هم خیلی پیشرفت کرد و دیگه از سی دی هایی
با قابلیت رایت مجدد ِ 2 سرعته خبری نبود یادش بخیر یدونشونو پیدا کردم گذاشتم تو سی دی
رایترم گفت اخوی این چی هست ؟

از اونجا که تکنولوژی یهویی خیلی سریع پیشرفت کرد و تکنولوژی روز دیگه یک کالای لوکس
نبود همین موقع بود که دی وی دی اومد این یکی خیلی سریع تر از سی دی جاش رو باز کرد و
ثباتش رو تو بازار سریع بدست آورد اما بازم مشکلات خودش رو داشت دی وی دی رایتر ها یا روی
دیسک های + رایت میکردن یا _ اما یخورده گذشت هر دی وی دی رایتری الان روی همه این دیسکها رایت میکنه اما عمر یه دی وی دی رایتر بعد از گذشت چند سالی که اومده هنوز به
پای یه سی دی رایتر خوب نمیرسه

تکنولوژی بلوری هم که الان اومده فکر نمیکنم داستانی غیر از سرگذشت سی دی و دی وی دی
پیدا کنه و در زمانی که فعلا دی وی دی بورس بازار و لوازم خانگی و حتی ضبط ماشین هست
بلوری کار خیلی سخت و زمان بری رو در پیش داره که دی وی دی رو بکشه پایین و بشینه جاش
مطمئنا 2 سال دیگه بلوری رایترها خیلی بهتر و قابل اعتماد تر و ارزون تر از اینی خواهد شد که
الان هست و اون موقع هست که به نظر من باید نشست و دید که الان پی اس 3 بهتره یا
اکس باکس چون از نظر بازی هم چیزی که تا چندین ماه ِ دیگه در مورد بازی هایی که قرار
ریلز بشن قابل مشاهدس اشتراک این بازی ها بین اکس باکس و پی اس 3 هستش

خلاصه از نظر حقیر الان تو ایران وقت مناسبی برای خریدکنسول ps3 نیست

توضیحاتی که دادی اصلا منطقی نیست دوست من
وقتی PS2 وارد بازار شد خبری از DVD رایتر نبود
بازیهای کپی از مالزی وارد می شدند

پس بحث قیمت تکنولوژِی به جدید بودن نیست به تکثیر هست که هر کالا چه بازار بیشتری دارد

الان قیمت یک DVD رایتر 35 تومنه چون فرا گیر شده و همه روی سیستم هاشون یکدونه می بندن
اگر تقاضا برای Bluery نیز زیاد بشه به همین ترتیب کاهش پیدا می کنه

در کل مالزی تصیمیم گیرنده خواهد بود که به چه قیمتی بازیهای PS3 عرضه بشن

در ضمن حالا بزار هک شه تا بعد.

نوشته شما هم که یجور تایید کردن نوشته من هست ولی نمیدونم چرا گفتید غیر منطقی ؟

دوست عزیز من هم گفتم که تکنولوژیی که تازه میاد مشکلات خاص خودش رو داره
و یادم نمیاد گفته باشم که دی وی دی از روز اول مجبوب و پرفروش و ارزون بود !

اما Blue-ray به اضافه این مشکلاتی رو که CD و DVD تجربش کردن یکسری مشکلات
دیگه ای هم همراهش هست مثلا فرمت های فیلم که روی اینها هست خیلی ها رو برای
استفاده بهینه از اون مجبور میکنه که تلوزیونشون رو عوض کنن تا بتونن با کیفیت عالی فیلم رو
نگاه کنن و فرق بین HD و DVD رو متوجه بشن والا فرقی با DVD نداره فقط حجمش بیشتره و کلا
برای استفاده از اون باید یه خونه تکونی اساسی انجام بدید حالا نگاه کنید که چند درصد از این
هایی که دارن از دی وی دی استفاده میکنن و این خونه تکونی رو حداقل یکی دو سال پیش انجام
دادن حاضرن دوباره فقط برای blue ray تازه وارد بازم هزینه کنن ؟

کنسول ps3 هم که از این فرمت استفاده میکنه برای اینکه از بهترین کیفیت بهره ببرید باز هم نیاز
به این هست که تلوزیون قدیمی تون رو (البته منظور از قدیمی این هایی که اچ دی رو ساپورت
نمیکنن که خیلی هاشون زیادم قدیمی نیستن البته) عوض کنید در صورتی که برای DVD
این موضوع وجود نداشت

حالا شما فکر میکنید باز هم این تکنولوژی به سرعت دی وی دی (تو ایران) گسترش پیدا میکنه ؟

با وجود افت شدید قیمت ها تا سال دیگر1387 قیمت ها افت میکنند و میتونی به راحتی 2 تاشونو باهم بگیری;)

کنسول که مثل موبایل نیست که هر روز قیمتش کم بشه باید یک چیزه جدیدتر بیاد که از قیمتش کم بشه الان قیمت Ps2 ثابت هست حدود 180 تومن.

در مورد Ps3 هم در ایران قیمتش با قیمت جهانی تقریبا برابر شده و دیگه جای چونه زدن رو کم کرده
وقت زمانی قیمت کم میشه که خود کمپانی کاهش رو اعلام کنه

در مورد اینکه کمپانی کاهش بده قیمت رو هم جای بحث زیاده دیگه فکر نمی کنم بشه بیش از این کم کرد ازش چون خدایش دستگاه با کیفیت و پر از امکاناتی است.

من کلا ps را بیشتر دوست دارم ولی xbox360 هم دوست دارم و همچنین wii ولی به نظر من صبر کنیم 23 تاش را بخریم ولی من خودم اگر تصمیم گرفتم در سال 1388 1389 xbox360 میخرم من هرچی میخوام عادلانه قضاوت کنم نمیتونم بگم هر کنسولی که بازی های بیشتری داره میخرم فقط سونی میخرم اما اما به نر من اگه سونی و میکروسافت ps و xbox360 را در یک زمان رو میکردند قطعا ps برتر بود.

کمک کنید تا دیگه اینجوری نباشم دوست دارم تمام کنسول ها و تمام بای ها را داشته باشم.

با سلام به دوستان
اخه اين چه بحثيه؟ خود سوني ميدونه نميتونه رقابت كنه
ضمنن فعلا منتظر كپي خور شدن ps3 نباشيد تازه پلير اومده تا رايترش بياد عمر ps3 تمومه:laughing::laughing:
حالا رايترشم بياد قيمتش زير 15 در نمياد
حالا اومديم رايترش اومد قيمتشم شد 1 تومن اخه ps3 اصلا بازي نداره كه (انحصاري):laughing::laughing::laughing:
بريد مثل من يه 360 بخريد حالشو ببريد
فقط360
:groupwave:
:praying::praying::praying:

درود بر دوستان گرامی !

با سلام به دوستان
اخه اين چه بحثيه؟ خود سوني ميدونه نميتونه رقابت كنه
ضمنن فعلا منتظر كپي خور شدن ps3 نباشيد تازه پلير اومده تا رايترش بياد عمر ps3 تمومه:laughing::laughing:
حالا رايترشم بياد قيمتش زير 15 در نمياد
حالا اومديم رايترش اومد قيمتشم شد 1 تومن اخه ps3 اصلا بازي نداره كه (انحصاري):laughing::laughing::laughing:
بريد مثل من يه 360 بخريد حالشو ببريد
فقط360
:groupwave:
:praying::praying::praying:
دوست من
من همه تاپیک رو خوندم و چشمام شده اندازه هندوانه اما هنوز گیجم :confused:
دوتا سئوال دارم از اون دوستانی که تازه PS3 و XBOX360 خریدند :
  1. قیمت هرکدام در حال حاضر چند است ( PS3 و XBOX360 Elite ) .
  2. یکنفر از دوستان که خیلی وقت است PS3 دارند و یکنفر از دوستان که XBOX360 Elite دارند زحمت بکشند و بفرماند از کنسولشان راضی هستند یا خیر و دیگر دوستانی که از هر کدام از این دو کنسول را دارند از ایشان سپاسگزاری کنند ( فکر کنم یکجور راکیری و جمع بندی )
ممنون :love:

دوست من
من همه تاپیک رو خوندم و چشمام شده اندازه هندوانه اما هنوز گیجم :confused:
دوتا سئوال دارم از اون دوستانی که تازه PS3 و XBOX360 خریدند :
  1. قیمت هرکدام در حال حاضر چند است ( PS3 و XBOX360 Elite ) .
  2. یکنفر از دوستان که خیلی وقت است PS3 دارند و یکنفر از دوستان که XBOX360 Elite دارند زحمت بکشند و بفرماند از کنسولشان راضی هستند یا خیر و دیگر دوستانی که از هر کدام از این دو کنسول را دارند از ایشان سپاسگزاری کنند ( فکر کنم یکجور راکیری و جمع بندی )
ممنون :love:
من ps3 دارم و راضیم چون میتونم بدون ترس و لرز (3 چراغ قرمز:laughing:):p ساعتها باهاش بازی کنم .
در ضمن ps3 سه تا بازی انحصاری داره که برای پیروزیش کافیه :
MGS _ GOW _ GT:love:

بنظر من اون 3 تا رو کم بیش تو ps2 بازی کردیم و هیچ جذابیتی دیگه نمیتونن داشته باشند.360 رو بچسبید که خیلی بازیای توپی داره.

درود بر دوست و دوستان گرامی !

OMRE 360 2011 tamume vali PS3 2017..... Sabr kon avale tabestun bekhar.
دوست من
تا اون موقع که قیمتش بخاطر تعطیلیه مدارس سر به آسمان میگذارد /:)
از دوستان کسی الان قیمتی از این دوتا کنسول نداره ؟
در ضمن من میخواستم یک همه پرسی بگذارم با این عنوان :
دوستانی که کلی تجربه با PS3 و XBOX360 دارید , رای بدهید .
  1. PS3
  2. XBOX360 Permiun
  3. XBOX360 Halo Edition
ولی وقتی جستجو کردم و این تاپیک را دیدم ( مخصوصا" پستهای آخرین ) منصرف شدم :blushing: :confused:

آخرین ویرایش:
من ps3 دارم و راضیم چون میتونم بدون ترس و لرز (3 چراغ قرمز:laughing:):p ساعتها باهاش بازی کنم .
در ضمن ps3 سه تا بازی انحصاری داره که برای پیروزیش کافیه :
MGS _ GOW _ GT:love:
درسته ساعتها میتونید بازی کنید ولی یه بازی:cheesygriبیشتر نمیتونید ماشالله از بس ارزونه بازیاش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or