راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خواهر گرامي اونوقت GTA:IV و MAFIA2 رو مي خواي چي کار کني? من به خاطر GTA:IV يه 360 نو خريدم چون قبلي سوخته بود!
واسه منم چند وقت قبل سوخته , می ترسم دوباره بگیرم و این اتفاق ها بازم بیفته , ولی حتما باید یه کنسول (next gen) بگیرم, به نظر شما چیکار کنم؟؟؟
:confused::confused::confused::confused:

خواهر گرامی ویرایش نمیکنیم ببینیم چی میشه در ضمن دوستان گنده لاتن له من بقیه چه در ضمن اون که فکر کنم اسمشrijonبود درست میگفت ولی من بخوام صبر کنم می میرم:cheesygri

درود،

چه محيط اين بخش 2 روزی هست که ملکوتی شده.
از پشت محيط Cyber هم به خودتون شک داريد که همديگه رو خواهر برادر ميدونيد !

عزیزم وقتی ps3 و xbox360 هست چرا wii:eek::confused:

شما کلاً نظراتتون ارزش نداره.
يعنی اون 10 ميليون نفری که توی اين 9 ماه خريداری کردن، اينطوری مثل شما فکر کردن ؟ 360 که توی 1 سال و 9 ماه , 11 ميليون تا رو به زور فروش کرده. ( تازه 1 سال که بدون رقيب بود )
اين بحث انتخاب ربطی نداره که اين يا اون هست پس اون رو نگيريم.
اين بحث کاملاً سليقه اي هست، ايشون يا هر کسی که ميخواد بخره ميتونه تحقيق کنه. بازی ها رو ببينه، از توی gamespot و ...

یک سوال :اگر 360 گرفتی و فرداش پلی3 گپی خور شد بازی هاش شد 10 تومان چیکار میکنی
برادرم گفت خودشو میندازه پایین
من هم همچنی
ن

خوب پس معلوم شد، از لحاظ فنی چقد اطلاعات خوبی داريد.

می تونی نخری ببینی اگه فردا کپی خور شد بری PS3 بخری.:laughing:
حالا جدا از شوخی تو بشین بازی های xbox رو بررسی کن ببین اگه بازی های اختصاصی و سبک بازیش رو دوست داری یکی بخر و گرنه صبر کنی بهتره.
من هم با شما کاملاً موافق هستم.
خوشبختانه سايت های بزرگی وجود داره برای ديدن دمو ها و اطلاعات برای اينکه يک انتخاب درست رو آدم داشته باشه !

دادش خودتو کنترل کن!! من جفتشونو دارم PS3 رو که دست نزده روش خش ميفته 360 هم که مشکله 3 چراغ داره هر دو مشکل دارن
خش افتادن بهتر از اينکه کنسول آدم مرخص بشه و کلی ضرر.
درضمن، شما چطور ميگی خش ميافته ؟
خواهر زادم که کنسولمو از دبی اورده بودم، بهش دادم 8 سالش هست. هنوز کنسولش خش نيوفتاده روش. شما حتماً يا از اون کوچيک تر هستی ( ببخشيد ) ،يا نميدونم چيکار ميکنی با اون کنسول، شايد هم استفاده های جز بازی باهاش ميکنی.

بدجوری آدم رو وسوسه میکنین برا خرید 360!:)
خوب،فعلا 360 تصویب شد!:)
تا ببینیم...:)
جالبه ! آدم با اين نظرات چيزی رو تصويب کنه.

اگر میخوای دوتا شو بخری پول زیادی میخواد البته برای من زیاده و گرنه برای بقیه..... هالا ما افراد کم بضاعت میتونیم 36- بگیریم چون بازی هاش 8تومانه و خودرا خلاص میکنیم
مگه همه آدم های که اونور هستند و کنسول رو انتخاب ميکنن و تو يک ماه 1 دونه بازی يا شايد 3 ماه يک بازی بگيرن. و راضی هم هستند.
دليلی نداره آدم هرچی پول داره برای اين چيز ها خرج کنه.
دوست من 2 تا بچه داره تو امريکا ميگه 5 ماه هست که بازی جديد نگرفته. همينطور هم بچه هاش نخواستن.
تو اين مملکت ياد گرفتيم که تا ميريم بيرون يک بازی دستمون بگيريم بياريم خونه. بعد بازی کنيم خوشمون نيومد برو کنار کمد !
ميشه با تحقيق هم يک کنسول گرفت، هم کنارش آدم بتونه زمان خوبی رو سپری کنه.
لازم نيست خودشو خفه کنه :)

از اونجایی که سال تحصیلی هم داره شروع میشه،از نظر من دیگه صبر کنید تا عید یا تابستون....این ps3 نمیشه گفت تازه به بازار اومده...ولی ممکنه در این مدت پیشرفت کنه!
فکر کنم شما جزو اون دسته هستی که بالا مثال زدم: خودشونو خفه ميکنن تو بازی کردن.
و الی تو زمان تحصيلی هم ميتونی داشته باشی.
درضمن پيشنهاد ميکنم برای آبان ماه اينطور ها کنسول بگيری. چون قيمت ها خيلی پايين هست.

سونی مغرور شده این واضح هست زیرا موفقیتش در پلی1و2 و کارهایی که برای این دو انجام موفقیت های بزرگی برایش اوردند هالا به تبعیت از انها خواست که باز صنعت بازی را متحول کند ولی ان ها اینده را ندیده وفقط یک نگاهی صتهی کرده و این طور به نظر امده که به خود گفته وقتی با عرضه ی دی وی دی در پلی2 توانستم این چنین متحول کنم پس بهتر است فراتر بروم و با این کار به مشتری هیچ نگاهی نکرده وفقط به متحول کردن بازی ها فکر کرده تا 360 را به زمین بزند و این یعنی شروعی بعد برای کنسولی نسبتن خوب بنظر شما چرا سونی برای بازی های انحصاری خود تلاش نکرده تا ان ها برای رغیب خود یعنی 360 بیایند به نظر من که برای سونی دگر مصرف کننده ارزشی ندارد
این نظر شخصی من بوده و این را از مطالب متعددی که در اینترنت و مجلات بود دیده و نظر خود را بر مبنای انها دادم و این اولین مطلب بلند من بود اگر غلت املایی دارد ببخشید دگر:blushing:
اين نظرات کاملاً شخصی هست. چون از نظر من بيشتر شبيه جک هست !
البته اگر هم اينا ها رو تحقيق کردی به دست اوردی، پس متأسفانه بايد بگم جک خوندی تا 4 تا نظريه خوب و مناسب !

خواهر گرامي اونوقت GTA:IV و MAFIA2 رو مي خواي چي کار کني? من به خاطر GTA:IV يه 360 نو خريدم چون قبلي سوخته بود!
همه مثل شما نيستن که پول دار باشن وقتی کنسولشون خراب شد برن يکی ديگه بگيرن !
درضمن اين بازی روی ps3 هم مياد !
ولی اينکه شما به اون کنسول علاقه داريد، نظرتون هم معلومه که fan boy هستيد، پس نظرتون برای خودتون ارزش داره و بس !
درضمن اين 2 نفر کمک برای خريد خواستن نه شنيدن علاقه های شخصی شما و ديگران !

اولا هیچ وقت انقدر سریع قیمت شکسته نمیشه
همه هم میدونن بلوری همینطورش گرونه ، رایتر اون هم گرونه پس انتظار حداقل زیر 10 تا 15 تومن نداشته باشید;)
وقتی به توليد انبوه برسه مطمئناً قيمت پايين مياد آقای fan boy !

مگه مافیا2 برای ps3 نمیاد؟؟
در مورد خرید هر دوش شرمندم،هر چند اگه والدین گرامی هزینه یکیش و نصف اون یکیش رو تقبل کنن شاید بشه یه کارایی کرد!
ps3 ،به نظر من،قیمت بازیاش همچین یه نمه زیاده،به خصوص که من دست کم کم دو ماه یه بار یه برای اورژینال برای pspمیگیرم که به بازی کپی بد عادت نشه...
در هر حال،در عنفوان شروع سال تحصیلی،احمق نیستم برم کنسول بگیرم!دست کم میزارم 1-2 ماه مونده به عید نوروز....و شاید،شاید قیمت جفت کنسولا تا اون موقع بیاد پایین....و شاید،شاید ps3 کپی خور شد..(چه قدر من خوش بینم ها!)
شما جواب خودتون رو هم داديد، پس بحثی نيست !

واسه منم چند وقت قبل سوخته , می ترسم دوباره بگیرم و این اتفاق ها بازم بیفته , ولی حتما باید یه کنسول (next gen) بگیرم, به نظر شما چیکار کنم؟؟؟
:confused::confused::confused::confused:
به اين فکر کن که اگه بگيری امکان داره بسوزه، آيا اون موقع ميتونی يه کنسول ديگه بخری يا نه ؟ از پدر محترم سؤال کن ميتونه هزينه کنه يا نه !

-------------------
من نظرمو ميگم:
به نظر من اگر قصد خريد 360 داريد، اين کنسولی که ميگن HDMI داره روش و هنوز تو ايران نيومده رو بخريد بهتره. قاعدتاً ميکروسافت مشکلاتش رو برطرف کرده.
البته من که بعيد ميدونم، از سابقه اي که از ميکروسافت ديدم، فکر کنم اونهم مشکلات خاص خودش رو داره ولی کمتر.

PS3 هم يک خوبی های داره و يک بدی های !
يکی اينکه فعلاً تنوع بازی هاش کم هست ( ولی تو يک اخبار خوندم ( رضا جان ) که تا آخر سال 275 بازی از PS3 مياد پس ديگه اين موضوع منتفی هست )
گرون بودن بازی ها برای بعضی از خانواده ها !

ترجيحاً چيزی رو بخريد که روی سليقه خودتون باشه چه 360 چه wii چه ps3 !

حتماً بازی ها رو ببينيد، دمو ها رو ببينيد و نظر های کسانی رو که بازی ها رو انجام دادن. اون موقع ميتونيد انتخاب درست داشته باشيد.
چه 3 ماه يک بار يک بازی ميتونه شما رو خوشحال کنه، چه هفته ی 5 تا بازی هم نتونه شما رو خوشحال کنه.
پس اين بحث کاملاً سليقه اي هست و دور از تعصب !

همين!

خش افتادن بهتر از اينکه کنسول آدم مرخص بشه و کلی ضرر.
درضمن، شما چطور ميگی خش ميافته ؟
ببين دادش گردو خاك که روش ميشينه منم آروم با دسمال مخصوص پاکش ميکنم خش ميفته چون رنگش metalik هست
خواهر زادم که کنسولمو از دبی اورده بودم، بهش دادم 8 سالش هست. هنوز کنسولش خش نيوفتاده روش. شما حتماً يا از اون کوچيک تر هستی ( ببخشيد ) ،يا نميدونم چيکار ميکنی با اون کنسول، شايد هم استفاده های جز بازی باهاش ميکنی.
بازيهایي که به سن خواهر زادتون بخوره هنوز نيومده!:laughing:

با سلام خدمت دوست عزیزم persian soft
ببینید شما که با دقت پست ها رو می خونید و به آنها جواب می دهید، اگر کمی بیشتر دقت می کردید مشاهده می نمودید که من در پست بعدی آن نظرم چنین عنوان کردم ( البته نظر شخصیمه )
راستی این طور که شما میگید از کجا معلوم wii رو زوری نخریدن!!!
نه عزیز، هر کی کنسولی می خره چه wii چه 360 چه ps3
بعد از تحقیقات و نیازمندیهاش میگیره و هیچ زوری در میون نیست این چه حرفیه؟؟
موفق باشی

بابت سقوط قیمت بازی های ps3 هم باید بگم من قبول دارم بعد از کپی خور شدن قیمت ها بطور چشمگیری پایین میاد ولی اگه جامع نگاه کنیم و قیمت بلوری و رایتر اونو حساب کنیم میبینیم که در ابتدای امر همانطور که قبلا گفتم نباید انتظار اون قیمت ها رو داشت ولی کاهش چشمگیری داره و به مرور زمان با فراگیر شدن و کاهش قیمت بلوری و رایتر چه بسا به زیر 15 یا 10 هزار هم برسه ولی در ابتدا انتظار آن نمی رود (البته اگه معقولانه فکر بشه)
این رو هم باید اضافه کنم که به هیچوجه fanboy نیستم ...

آه،یه بار دیگه یادآوردی میکنم "ویرایش"برای جلوگیر از چند پست پشت سر هم به درد میخوره...
دوست عزیز،parsian soft،نظر من در مورد خرید 360 با توجه به نظرات دوستان نبوده،کلی بحث در مورد این کنسولها در همین سایت هست،که آدم میتونه با بررسی اونا نظر نهاییشو بده...

از نظرات شما هم ممنونم،جمع بندی خیلی خوبی کردین،و معایب و محاسن هر دو کنسول رو ذکر کردین،که این دقیقا چیزی بود که من(و احتمالا لادن)میخواستم...

پس اين بحث کاملاً سليقه اي هست و دور از تعصب !
تایید میشه!

فقط شما نگفتین خودتون کدوم کنسول رو تایید میکنین؟؟

سلابه parsian soft شما هم جک بگو بخندیم من شمتاق جکتم درضمن لازم نیست وقتی میخوای چیزی رو بگی بقیه رو مضحکه ی خودت کنی فامیلتون 8 سالشه روی کنسولش خت نیفتاده یعنی اینکه اصلا به اون دست نزده گوگولی درضمن حتما پدر محترمشان میتونه ببگیره که میگیره سلام من را به دوستت برسون و بگو بچه ها بازی تخوان هم براشون بگیره خوش هال میشن در ضمن اون مطلب من از بازینما بود یعنی تیکه هایی از بازی نما

ببين دادش گردو خاك که روش ميشينه منم آروم با دسمال مخصوص پاکش ميکنم خش ميفته چون رنگش metalik هست

بازيهایي که به سن خواهر زادتون بخوره هنوز نيومده!:laughing:
خواهر زادم اين بازی ها رو داره :
motor storm, tony hawk, tekken :)

با سلام خدمت دوست عزیزم persian soft
ببینید شما که با دقت پست ها رو می خونید و به آنها جواب می دهید، اگر کمی بیشتر دقت می کردید مشاهده می نمودید که من در پست بعدی آن نظرم چنین عنوان کردم ( البته نظر شخصیمه )
راستی این طور که شما میگید از کجا معلوم wii رو زوری نخریدن!!!
نه عزیز، هر کی کنسولی می خره چه wii چه 360 چه ps3
بعد از تحقیقات و نیازمندیهاش میگیره و هیچ زوری در میون نیست این چه حرفیه؟؟
موفق باشی
بحث رو عوض نکنيد !
بنده مثال زدم. منظورم فروش خوب کنسول بود.
پس حتماً کنسول خوبی هست که به اين خوبی فروش رفته، و همينطور داره فروش ميکنه !
يه نگاهی به آمار و ارقام فروش کنسول ها در اين ماه بندازيد

بابت سقوط قیمت بازی های ps3 هم باید بگم من قبول دارم بعد از کپی خور شدن قیمت ها بطور چشمگیری پایین میاد ولی اگه جامع نگاه کنیم و قیمت بلوری و رایتر اونو حساب کنیم میبینیم که در ابتدای امر همانطور که قبلا گفتم نباید انتظار اون قیمت ها رو داشت ولی کاهش چشمگیری داره و به مرور زمان با فراگیر شدن و کاهش قیمت بلوری و رایتر چه بسا به زیر 15 یا 10 هزار هم برسه ولی در ابتدا انتظار آن نمی رود (البته اگه معقولانه فکر بشه)
این رو هم باید اضافه کنم که به هیچوجه fanboy نیستم ...
يکم تاريخ رو ورق بزن. اول هم dvd امده بود نسبت به قيمت اون زمان خيلی گرون بود !
در کل الان به توليد انبوه رسيده و قيمت مناسب هست.
blu ray هم همينطور هست، خوشبختانه من خوشحال هستم که همچين چيزی ساخته شده.
خودم به عنوان يک مهندس بخاطر فضايی زياد اين ديسک ها خيلی خوشحال هستم.

مطمئناً تا آخر امسال قيمت ها پايين مياد.
چه بسا، اول Blu Ray Writer بود : 1000$
الان چقد شده ؟ 400$ ( LITEON )

ولی بحث رو دوباره مياريم روی بازی :
من خودم ترجيح ميدم از روی تحقيق بازی رو انتخاب کنم، اينطوری برام لذت بخش تره !
حتی زمانی که هم که با pc هم بازی ميکردم، اون زمان هم از تو gamespot بازی ها رو ميديدم، بعد خريد ميکردم ( البته با اينکه کپی بود )

واسه من فرقی نداره که کپی خور باشه يا نه، خوشبختانه به اندازه کافی در ميارم که بتونم هر زمانی که بازی که از هر لحاظ مناسب باشه رو خريداری کنم.

دوست عزیز،parsian soft،نظر من در مورد خرید 360 با توجه به نظرات دوستان نبوده،کلی بحث در مورد این کنسولها در همین سایت هست،که آدم میتونه با بررسی اونا نظر نهاییشو بده...
از نظرات شما هم ممنونم،جمع بندی خیلی خوبی کردین،و معایب و محاسن هر دو کنسول رو ذکر کردین،که این دقیقا چیزی بود که من(و احتمالا لادن)میخواستم...
تایید میشه!
فقط شما نگفتین خودتون کدوم کنسول رو تایید میکنین؟؟
من 4 september دارم ميرم دبی، حتی بازی نينجا هم رو که کادو بهم داده بودن رو نفروختم.
و از اونجا ps3 ميگيرم.
پس انتخاب من : ps3 هست ( انتخاب من، و سليقه شخصی من، با تحقيقاتی که کردم )

اين دادشه ما Parsian-Soft.IR اعصابش خورده!
نه به خدا :biggrin1:

آخرین ویرایش:
يکم تاريخ رو ورق بزن. اول هم dvd امده بود نسبت به قيمت اون زمان خيلی گرون بود !
در کل الان به توليد انبوه رسيده و قيمت مناسب هست.
blu ray هم همينطور هست، خوشبختانه من خوشحال هستم که همچين چيزی ساخته شده.
خودم به عنوان يک مهندس بخاطر فضايی زياد اين ديسک ها خيلی خوشحال هستم.

مطمئناً تا آخر امسال قيمت ها پايين مياد.
چه بسا، اول Blu Ray Writer بود : 1000$
الان چقد شده ؟ 400$ ( LITEON )
:biggrin1:

دوست عزیز به نظرم ما 2تا نظرامون یکیه فقط تو گفتارش نمیتونیم مقصدمونو برسونیم و شاید من!!
خوب من هم منظورم همینه ببینیند اگه فردا ps3 کپی خور بشه که همون فرداش که قیمتش نمیشه 10 هزار میشه؟!
اونم نیاز به زمان داره حتی اگه کپی خور بشه خودتون هم می فرمائید اگه به تولید انبوه برسه که نیازمند زمان هست
موفق باشی:love:

خواهر زادم اين بازی ها رو داره :
motor storm, tony hawk, tekken :)

بحث رو عوض نکنيد !
بنده مثال زدم. منظورم فروش خوب کنسول بود.
پس حتماً کنسول خوبی هست که به اين خوبی فروش رفته، و همينطور داره فروش ميکنه !
يه نگاهی به آمار و ارقام فروش کنسول ها در اين ماه بندازيد

شما درست میگوئید این کنسول به حدی یکهو جا افتاد به حدی که این فروش رو هم مدیران wii انتظار نداشتن
به هر حال من نظر شخصیمو دادم
موفق باشی دوست عزیز:love:;)

آقا من دوشنبه - سه شنبه می خوام یه کنسول بگیرم! اول مصمم بودم که X360 بگیرم اما دیشب نشستم یه نیگا به بازی های اختصاصی جفتشون انداختم دیدم واقعا پلی استیشن3 خیلی خیلی به سلیقه ی من بیشتر می خوره! اما دو سه تا سوال برام پیش اومده که اگه جوابشو پیدا کنم خیلی مطمئن تر می تونم کنسول رو انتخاب کنم! اولا از سیستم آنلاین پلی استیشن3 یا همون Xfire می شه با همین ADSL های 128 بهره برد یا نه؟ دون اینکه پلی استیشن هم مثل Xbox رجیون داره یا نه و سومین سوال اینکه یکی از بزرگترین دلایلی که من میخواستم Xbox بگیرم این بود که با دسته ها پلی استیشن 3 نمیشه بازی های اول شخص رو راحت بازی کرد اما از دوستم پرسیدم گفت می شه با موس و کیبرد بازی کرد! می خواستم بدونم چند درصد بازیهای PS3 موس و کیبورد رو ساپورت می کنه!؟

اولا از سیستم آنلاین پلی استیشن3 یا همون Xfire می شه با همین ADSL های 128 بهره برد یا نه؟
سیستم آنلاین PS3 هیچ ربطی به Xfire نداره و اسمش playstation network هست. بله با adsl 128 می شه ازش استفاده کرد البته نه خیلی عالی!
دون اینکه پلی استیشن هم مثل Xbox رجیون داره یا نه
خود کنسول زیجن داره که برای فیلم های blu-ray استفاده می شه ولی بازی هاش free region هستن همه.

سومین سوال اینکه یکی از بزرگترین دلایلی که من میخواستم Xbox بگیرم این بود که با دسته ها پلی استیشن 3 نمیشه بازی های اول شخص رو راحت بازی کرد اما از دوستم پرسیدم گفت می شه با موس و کیبرد بازی کرد!
موس و کیبورد در حالت عادی در بازی های ps3 کار نمی کنه و باید خود سازنده های بازی این قابلیت رو در بازی گذاشته باشن، که تا الان هم هیچ بازی ساپرت نمی کنه ولی انگار قراره ut3 از موس و کبیورد در ps3 استفاده کنه.

سیستم آنلاین PS3 هیچ ربطی به Xfire نداره و اسمش playstation network هست. بله با adsl 128 می شه ازش استفاده کرد البته نه خیلی عالی!

موس و کیبورد در حالت عادی در بازی های ps3 کار نمی کنه و باید خود سازنده های بازی این قابلیت رو در بازی گذاشته باشن، که تا الان هم هیچ بازی ساپرت نمی کنه ولی انگار قراره ut3 از موس و کبیورد در ps3 استفاده کنه.

می شه بپرسم نه خیلی عالی دقیقا یعنی چی؟ یعنی نمیشه بازیهارو به صورت آنلاین راحت بازی کرد؟ ببینم می شه دسته های Xbox رو به پلی استیشن سه وصل کرد؟ اگر هم می شه آیا تو همه ی بازیها می شه از دسته ی X360 استفاده کرد یا نه؟ چون دسته های خود PS3 به درد اول شخص نمی خوره واقعا!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or