راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
360 2007

اقا گول مغازه دارا نخورین که میگن ایکس باکس 2007 بهتر کار میکنه 2006 مشکل داشت ولی 2007 خوبه اینا همه چرتو پرته نه 2007 بگو 2010 هم که بیاد بدتر میشه که بهتر نمیشه اینا میخوان به زور ایکس باکسو به مردم بندازن
تا وقتی سونی زنده باشه ایکس باکس میخواد خودشو بندازه جلو آخه خودتون بگید مگه به زور هم میشه کاری انجام داد

Only Soooooooooooony/:)

حرف درست میزنند ایشون تا ps3 باشه مگه 360 میتونه خودی نشون بده.

تا حالا كه تونسته....شايد از اين به بعد هم بتونه!
اين حرفاتون واقعا مسخرس!يك پست ميدين,نظر شخصيتونو توش مينويسين!
منم طرفدار ps3 ولي همينطوري رو هوا نظر شخصيمو نميگم!

منم طرفدار ps3 ولي همينطوري رو هوا نظر شخصيمو نميگم!
شما که تا چند روزه دیگه صاحب یه پادشاه مشکلی میشین:) (Elite)

اقا فعلا هر كاري بكنيد در ايران تاكيد ميكنم در ايران 360 1000برابر ps3ميارزهچون
هم بازيش هست هم قيمتش مناسب هست تو گرافيك هم فعلا سره
2007 كه بگيري با وروديhdmiديگه تمومه
.ولي ps3هم خوبه من ازش بد نشنيدم
من 360 خودم رو يكساله دارم هيچيش نيست تاالان بازي مثل cod4رو هم
يكسره تموم كردم هيچيش نشده

حرف شما درسته ولی هر چیزی یا هر کسی منتظر زمان مناسبیه برای شکوفایی خودش و استعدادهاش.
این زمان برای ps3 زمانیه که :
1_کنسول کپی خور بشه (البته این فقط مختصه ایرانه:biggrin1:)
2_عرضه ی بازی های بزرگه اختصاصی(که xbox بیشترشو پشت سر گذاشت مثل :forza Gow mass efect و غیره در حالیکه سونی ...)
3_ آشکار شدن کامله قدرته ps3 (که xbox این مرحله رو هم به چشم دید "منظورم بازی gears of war که وقتی این رو بازی میزاشتیم تو کنسول و انجام میدادیم از بس که فشار میاورد به کنسول میخواست ذوبش کنه:cheesygri)
ps3 age ino nemigoft dige mikhast chi begeh mikhastid begeh are man shekast khordam dare baraye khodesh vaght mikhare man consolam baraye sale 2009 be bade nemitoone biad begeh shekast khordam ps3 ro jam kone ke bayad ye chizi base goftan dashte bashe man ps3 kharidam baraye killzone vali koo?fahmidam demooei ke 3 sale pish neshoonemoon dadan faghat ye hadaf boode hanooz ham behesh naresidan albate man killzono haminjoori ham ghabool daram vali dige chi dare? dige baraye chi bayad montazr bashim? ya alan beram pes2008 bekharam 100 toman ba emtize 6?ya rooye 360 ba 5000 toman ba emtiaze 7? tamame bazihaye rooz ba 5000 toman hala harvaght ps3 copy shod(ke fekr nakonam hala halaha copy che)ye chizi tazeh oon moghe dige console jadide microsoft miad hala khar biar baghali bar kon

بچه ها من فردا با 600 تومان دارم میرم کنسول بخرم به نظر شما کدام کنسول در حال حاضر مناسبتر است؟

شما اگر توان خرید بازی های پلی3 رو دارید خوب اون رو بگیرید ولی اگر نه 360 بهترین پیشنهاد هست

اقا گول مغازه دارا نخورین که میگن ایکس باکس 2007 بهتر کار میکنه 2006 مشکل داشت ولی 2007 خوبه اینا همه چرتو پرته نه 2007 بگو 2010 هم که بیاد بدتر میشه که بهتر نمیشه اینا میخوان به زور ایکس باکسو به مردم بندازن
تا وقتی سونی زنده باشه ایکس باکس میخواد خودشو بندازه جلو آخه خودتون بگید مگه به زور هم میشه کاری انجام داد

Only Soooooooooooony/:)
پس شما تا سال 2010 رو هم پیش بینی کردید؟:laughing:
یه جوری میگی مثل اینکه ایکس باکس از پلی3 کم اورده!:laughing:
مثل اینکه یادتون رفته تو همه بازی های مشترک یا پلی 3 کم اورده یا بانسخه ایکس باکسش برابر بوده(ولی سر تر نبوده)!
از نظر خرابی هم شما درست میگی ولی تو دستگاه های جدید این مشکلات بر طرف شده!
در ضمن پلی 3 هم کم خرابی نداشته تو این دستگاه های جدید هم اکثرا لنز سوزونده که اگه به خوای دستگاهت رو درست کنی باید یه چیزی حدود 100-150 تومن خرجش کنی ولی ایکس باکس با یه چیزی حدود 30 تومن درست میشه!
پس دیگه نگو only ps3...
حالا من وقتی قیافه شما ها رو میبینم که gears of war2-ninja gaiden 2 اومده باشه
راستی میدونی چرا نینجا گیدن 2 رو روی پلی 3 نزدن؟
اگه ندونستی بگو تا خوذم دلیلش رو بهت بگم

اصلا این جوری نیست دوست من یه دونه مدل halo گرفت حدود یه ماه پیش فکر کنو حدود 600 تومنم پول داد ولی همین دیروز به من زنگ زد گفت سه چراق داده:laughing: من اول باورم نشد ولی رفتم دیدم بله سه چراق داده:eek: اینم از بهترین مدلش همین الان اعلام میکنم که اشغال ترین کنسول دنیا= 360

دوستان من یه شعاری دارم که همه جا میگم:

من اون زمانی که همه طرفدار Ps3 بودند طرفدار Xbox 360 بودم چونکه آیندش که الان باشه رو میدیدم.

ولی الان که همه طرفدار Xbox 360 هستند طرفدار Ps3 هستم چونکه آینده روشنشو میبینم.

الیبته این رو هم بگم ها من Xbox 360 روهم خیلی دوست دارم چون برای الان خیلی کیس مناسبیه.

!
بله خوب خودی نشون داده با ایرادات افتضاحی که داره،ازین به بعد حتما میخواد با انفجار خودش دیگه از گرما فراتر خواهد رفت.:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or